Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ali devojka traži the one, jbg... cilj opravdava sredstvo :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa valjda je bolje cekati the one nego trositi energiju na svaku koja se ponudi...

:opatica:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
apsolutno... samo može da umesto princeze dođe kobila, al, šta sad... ne bi bila prva :)
Korisnikov avatar
By Darling
^ Kako ces znati koja je prava, ako ih ne probas nekoliko? ;) Nekom je "nekoliko" 5, nekome 10, nekome, 50 :trep:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol: ma sve su kobile, ali nikad se ne zna, mozda je u onoj najgoroj skrivena bas ta princeza, koju samo ti vidis :molise:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ma svaka je prava ako imaš kvalitetnu utrobu. onak' jako tolerantnu i fleksibilnu.
samo napred. konformizam do smrti!

:cigareta:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ubedila si me! od ovog trenutka - čekam the one! :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
nešto kao ako poljubiš žabu- pretvoriće se u princezu,
samo se ne zna unapred koja žaba je dobitna...
:mario:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Nije problem upoznati.. Barem meni do sada nije bio, upoznala sam stvarno previse devojaka koje su presjajne.. Dobro, doduse, ovde pricam o devojkama sa kojima sam ostvarila prijateljstvo i samo prijateljstvo, pa ne znam koliko se to racuna.. A sto se tice "neceg viseg", opet stojim iza toga da nije problem upoznati dobru devojku, sve moze da se nadje.. E sad, sta dalje, kad je nadjete, to je vec druga prica..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by tamanoir

Nije problem upoznati.. Barem meni do sada nije bio, upoznala sam stvarno previse devojaka koje su presjajne.. Dobro, doduse, ovde pricam o devojkama sa kojima sam ostvarila prijateljstvo i samo prijateljstvo, pa ne znam koliko se to racuna..
:kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
samo :fuck: i ukazace se ona prava :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja na chatu i preko foruma upoznala par dobrih lez devojaka :)

Sa njima se i sad druzim.

A one price da su na chatu svi ovakvi i onakvi, prosto su netacne.

Ja ne mislim za sebe da sam manijak i kreten a sigurna sam da nisam jedina ok osoba koja povremeno zadje na taj chat. Tako da... ima nas i normalnih :D

Malo srece i eto :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jos ako je u pitanju neka cobanica koja prodaje sir i kajmak...
FATALITY! :djavo:
Korisnikov avatar
By elektron84
Videla me Blacky kako kupujem sargarepicu i spanac :giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
Imala si narodnu nosnju pa sam obratila paznju :tange:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
moje skromno mišljenje je da pošto živimo u zemlji seljaka na brdovitom balkanu i sve ostalo ( mrzi me da pravopisujem ), za lez pokret bi bilo jako efikasno da lobira upravo na proplancima i livadama.
By therealrocknrolla
Originally posted by di_luna

moje skromno mišljenje je da pošto živimo u zemlji seljaka na brdovitom balkanu i sve ostalo ( mrzi me da pravopisujem ), za lez pokret bi bilo jako efikasno da lobira upravo na proplancima i livadama.
A ne, sada nikako, vec na jesen kad se sklone kosnice sa livada i proplanaka. Ne daj Boze da nekog ubode pcela.
Mnogo su naivne pojedini forumasice koje veruju da ce resiti sve probleme u zivotu kad nadju onu pravu. Tek tad pocinje jebavanje, gore nego u seriji. Moze se desiti da ''prava'' nece da bude sa vama, da je strejt ili da (boze sakloni :pop: misli da je strejt, da je udata, da voli da tvrdi pazar, da je neka (opet, boze sakloni) sklona filozofiranju (od takvih momentalno 'vatajte sturu), da imate politicke stavove drugacije od njenih, ili da ih uopste nemate sto ce joj jos teze pasti jer nece imati oko cega da se raspravlja i proserava... ma cirkus! Al' opet, sa srecom! Znate kako kazu: KO TRAZI TAJ I NADJE.
A kad nadjete, ko vam je kriv :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by therealrocknrolla

Mnogo su naivne pojedini forumasice koje veruju da ce resiti sve probleme u zivotu kad nadju onu pravu.
:up:
Moze se desiti da da je strejt ili da (boze sakloni :pop: misli da je strejt
:lol:
da je udata
:pucaodsmeha:
da je neka (opet, boze sakloni) sklona filozofiranju (od takvih momentalno 'vatajte sturu)
:retard:
, da imate politicke stavove drugacije od njenih, ili da ih uopste nemate sto ce joj jos teze pasti jer nece imati oko cega da se raspravlja i proserava...
:retard: :puzzle:

Sve je to rokenrol. Dobrodosla na Forum.
Korisnikov avatar
By Hellas
Kako je STATUS brinuo za nas eeee :lol:
Ali odgovori...odgovori su sjajni :radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
Verujem da je Angelina777 bila zasluzna za njegova "brinjenja" za nas.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!