Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by tsumiIma...ali ako se radi o meni tj. ako sam ja ta koja dobija 'slobodu' ...u protivnom ne vazi...Znam,zvuchi sebichno ali shta mogu...takva sam...nekad...Kad zaista volim ne pada mi na pamet da 'idem'...ta osoba me 'drzi' uz sebe...
"if you love someone set him free. if it comes back it's yours forever. if it doesn't, it wasn't yours to begin with..."
sto zaista ima logike, ne?
Originally posted by bigirl
...i po meni, nepotrebno.
Zasto biti s nekim ako trazis slobodu?
U cemu je onda poenta veze????
Originally posted by Kittrie
if u love someone,set them free...
istina,laz,izvodljivo,ili ne?
Originally posted by KittrieIz iskustva znam da je izuzetno tesko ali ipak izvodljivo.
if u love someone,set them free...
istina,laz,izvodljivo,ili ne?
Originally posted by trampKoliko davno se raspravljalo o istim temama, i kako forumasice uglavnom nisu izmenile svoje stavoveOriginally posted by EYAevo ja cu danas samo da se slazem sa eyom nema smisla ponavljatiOriginally posted by bigirlmalena, da to je VEZA, ljubavno sexualni dobrovoljni odnos izmedju dvoje (ili vise) ljudi, a ne tapija o vlasnistvu nad partnerovim vremenom, recima, zeljama, telom...
samo smatram da ako je moja devojka, onda da bude ba� to - moja devojka. To automatski zna?i da neke stvari... ne mogu da se rade. To je veza, ljubavno-sexualna veza izme�u (ono najbitnije!) dve osobe.
btw, ako mi se svidi neka tamo sa 1/2nekom kosom1/2 naravno da cu to podeliti sa osobom koja mi je toliko bliska da smo u vezi i ljubavi, i naravno da cu ocekivati da mi prokomentarise moj ukus
vazna napomena
termin VEZA nosi smisao povezanosti, spojenosti
cesto se termin VEZA zloupotrebljava u smislu obaVEZE, te se mnogi zalete i smatraju da se u vezi sve podrazumeva i da ne treba vise da se trude da svaki novi osmeh na voljenom licu moraju pojedinacno da zasluze... o svakom pojedinacnom poljupcu ili sexu da i ne pricam... nista se ne podrazumeva, nista nije obaveza niti pro forme treba ispunjavati!
ako ti je bas mnogo stalo da te zeli stalno, i samo tebe, onda se lepo potrudis... a, ako to vec radis, cemu zahtevanje (koje se podrazumeva)?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!