Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
npr. da me zavede :nerd:
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, interesting, my dear Watson. :lol:

:gric:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ovako. S obzirom da sam trenutno u skladnoj vezi, moj aktuelni stav po ovom pitanju je sledeci:

Prvenstveno je potrebno da me ta osoba fizicki privlaci.
Zatim, potrebno je da me ta osoba voli, da postuje moje ambicije, zelje i preokupacije i da me podrzava u svemu sto zelim da ostvarim.

A to sve , na moju veliku srecu, trenutno imam u zivotu.

:kada:
Korisnikov avatar
By Zibro
mmm malo alkohola mnogo misica i neka neverovatna nesrecna okolnost koja ce dovesti do ( ne daj boze ) raskida sa deckom
Korisnikov avatar
By zboO
hmmm, sta je potrebno...? Zavisi da li trazim vezu ili nesto manje...ali opet ne manje vredno :spin: Za vezu je potrebno mnogo toga...a kada se sve to nagomila onda nema potrebe da me odvlachi...ODVUCI cu ja nju ;)

za "ONS"..... pa mora biti fizichki privlachna (meni naravno) jer ako je "ons" u pitanju onda i necemo bash neshto komunicirati zar ne? (bar ne odmah) :D :sladoled:

:ua:
Korisnikov avatar
By Kittrie
miSSim, momentalno, moraLA bi da me zbuni, i to VEOMAAAAA :budilnik:
Korisnikov avatar
By Kittrie
miSSim , to momentalno preLLazi u generalno, jea :opatica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sada bi to bila teska procedura- prvo bi morala da mi otme knjigu iz saka, pa da me moli, pa onda da kaze da ce biti na brzaka.
Alkohol je opcija, takodje.
Za 4 dana bice druga prica. Onda cu ja morati da govorim neke stvari i da objasnim zasto i otkud to odjednom... :blush:
Korisnikov avatar
By bambola
pa..malo toga,s obzirom da sam sama vec neko vreme-a time i zeljna ...U ovom trenutku je cak dovoljno da neko jako dobro izgleda te da se ne vratim kuci do sutradan.
Korisnikov avatar
By Laika
Palim se na sharamanciju, harizmu, talenat i inteligenciju. Ko sve te kvalitete poseduje moze uvek da me odvuche gde god.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Laika
Palim se na sharamanciju, harizmu, talenat i inteligenciju. Ko sve te kvalitete poseduje moze uvek da me odvuche gde god.
I u auto da se presvuce? :roflmao:
Korisnikov avatar
By Oziris
Da me onesvesti baseball palicom ili necim vec... Jer sam obicno ja ta koja odvlaci u krevet.
By pčelica
Ja bi' o'ma pala na to da mi se
kaže neš' poput "Imam novu Veneovu
zbirku, o'š da integralimo celu noć?"
:bale:

I neš me sad spičio patriotizam, pa moram
dodati:
NATO zlikovci, sebe dajem- Kosovo ne dajem!
:marinac:
Korisnikov avatar
By Tiyana
Originally posted by bambola
pa..malo toga,s obzirom da sam sama vec neko vreme-a time i zeljna ...U ovom trenutku je cak dovoljno da neko jako dobro izgleda te da se ne vratim kuci do sutradan.
jos slobodna? :napitak:
Korisnikov avatar
By svichky
bliskost, poverenje, strast i da ta osoba ume da me ceni i da me naravno privuce fizicki...kao neki osnovni kriterijum...sex kao sex, pa da zelim mogao bih sa kime hocu, ne bukvalno ali ima ljudi...ali nije u tome poenta, bar ne za mene...neki kazu da po tom pitanju imam visoke standarde i toga se niti stidim niti odricem...niski standardi niski rezultati...moj moto u ljubavi je ako nemam ono sto zaista zelim onda necu nista...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!