Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Pa ove za 5 evra su sirotinja raja i snalaze se kako znaju i umeju. :sigh:

Ove druge (eskort) valjda vole svoj posao i pristupaju profesionalno. :shrug:
Korisnikov avatar
By m..
jebes zenu koju ne moras da zavodis.
Korisnikov avatar
By IriS
ti nemaš nevine fantazije. ne laži ljude tako gnusno! :lukavi:
Korisnikov avatar
By elektron84
:kesa:

Ostvaricu sve svoje fantazije. U subotu. Da znas!!
Korisnikov avatar
By Azdaja
hmmm... ne verujem, jer mi treba mnogo vise da bi "legna s nekom"...

ali, da me bas privuce tako neka hukr - ko zna :lol:
By J...
Da ne znam sta cu s parama verovatno bih, sto da ne. :cowboy:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by di_luna

pri tom, prostitucija je prostitucija i ne vidim šta tu nema za osuđivanje.
Da li osuđuješ legalizovanu prostituciju i misliš li da nema prostitutki koje vole svoj posao?
By therealrocknrolla
Kazu da vodu i picku ne treba placati jer to uvek moze da se dobije za dzabe. Ipak, ja mislim da u zivotu sve treba da se proba, pa tako ne iskljucujem mogucnost da jednog dana narucim cicu iz kataloga ili upadnem u neki jebarnik i lepo se posluzim.
Anyway, kazu da im ne placas da se jebu sa tobom vec da odu posle toga. Dakle, nisam obavezna da se zenim i uzimam kredit za stan zato sto smo se jednom pojebale.
Samo kakve sam kurate srece verovatno bih se zaljubila u kurvu.
By dukkehjem
najverovatnije ne bih platio seks.
ne osudjujem prostituciju.
ali nije mi nesto zanimljivo.
e, sad, veci je ego booster da tebi plate i to bi mi jos i bilo zanimljivo
i jos ako nisam kurva po profesiji nego mi se neko ponudi da me plati :lol:
mada je i onda zanimljivija neka igrarija tipa usluga za uslugu ili nesto sl. nego novac ko novac..
no necu vam mnogo zalazim u estrogen zonu :peace:
Korisnikov avatar
By maka
kratko i jasno.
Svi znamo da muškarci (i gay i str8) idu na kurve i da to nije big deal. Posle jučeresnjeg razgovora sa jednom mojom komšinicom shvatila sam da je ona upraznjavala sex sa kurvama i to mi je bilo šokantno.

Šta forumske žene misle o tome? Da li ste plaćale za sex? Imate li takve želje?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa jesam sponzorisala, i jesu bile kurve, ali sa prostitutkama dosad nisam ... ali, sve treba probati bar jednom u zivotu, tako da, kad bas prikriziram... nikad ne reci nikad...
Korisnikov avatar
By constantine
hahahhahahahahahahahahah izvini mako smesno mi je... a znam da je ozboljna tema :lood:
Korisnikov avatar
By badu
Mislim da je Galateja otvorila neš slično nekad.

Za mene nije, bar za sad, a ko voli nek' izvoli. Whateva float your boat.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by maka

Posle jučeresnjeg razgovora sa jednom mojom komšinicom shvatila sam da je ona upraznjavala sex sa kurvama i to mi je bilo šokantno.
:shok:

AAAAAAAA Jel sa ONOM komsinicom???

:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam bila sa korvama, niti me zanimaju.... volela bih da platim da se opalim sa jednom, cisto neke avanture radi
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja htela u Amsterdamu iz dosade, ali su sve bile pregadne sem ove jedne koju smo "izabrali" za mog druga kako bi dobio opkladu, stoga odustah. A i kapiram da bih se popismanila.
Inace, bila je Srpkinja, sto saznasmo tokom naseg simpaticnog razgovora koji je usledio nakon tog seksa.

edit: Bila je i jedna blajhana plavusa pored koje smo prosli jedno 5 puta i koja mi je svaki put namignula, i zvala me kod nje, dok mog naocitog druga nije ni pogledala :lol: Prvo sam mislila da sam nesto ishalucinirala, ali je onda usledilo njegovo ludilo "OMG, the whore is a lesbian Jovana. Fuck you. She likes you, not me. -.- :shok: LOOK, SHE WINKED AGAIN"
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Vidis, ja da sam isla sa devojkom u Amsterdam, ne bi mi ni palo na pamet da dajem 50 eura za kurvu, kad vec mogu isto to za dzabe and less awkward

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by jovanabeograd

Vidis, ja da sam isla sa devojkom u Amsterdam, ne bi mi ni palo na pamet da dajem 50 eura za kurvu, kad vec mogu isto to za dzabe and less awkward

ne bih da se mešam, ali koliko ja znam ... seks sa kurvama nije awkward :D

Kad nije strašno ići na časove plesa, fizike i engleskog kod profesionalca, zašto je strašno ići na časove seksa?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Evo, dacu ti broj izloga ove nase, verujem da bi dobila diskaunt na konto nacionalnosti

;)
Korisnikov avatar
By bothways
Zasto mi je, citajuci ovu temu, u mislima Pam iz True Blood, kako namiguje devojkama i merka ih? :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by KiWi
Originally posted by jovanabeograd

ne bih da se mešam, ali koliko ja znam ... seks sa kurvama nije awkward :D

Kad nije strašno ići na časove plesa, fizike i engleskog kod profesionalca, zašto je strašno ići na časove seksa?

Bogme, ovaj moj je hteo da mre na sred onog njenog sobicka. :lol:

Kaze da se nikad gluplje u zivotu nije osecao. Okolo svuda kleenex maramice, zena vadi kondom, pruza ti ga u ruku, leze na krevet i rasiri none. Pa ti navali.

Ja ne bih znala kud cu s njom, verovatno bi se ispricale na kraju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!