Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bombina
uh uh bez veze kad nemas ti pameti ohladi malo
Korisnikov avatar
By zboO
ja bih vas molila za malo strpljenja...posto me forum jebe u zdrav mozak!! Hvala na razumevanju!

:sveca:
By Bombina
pusti zbunjenu neka odmora,jer je umorna...bolje je da odmori
molim cure strpljenje
zbunice :kiss:
By Acorn Girl
:rida:

Neko je slagao Zbunjenu da su meni ovolike :sise: covece! A ja susta suprotnost od toga! Dobro, ne bas susta, ali, mis'im...

Evo, strpljivo se stavljam na listu cekanja za promenu smajlica. Valjda ce mi se do proleca smanjiti obim grudi...
:molise:
Korisnikov avatar
By mary
Od danas, pripadam onoj grupi od 22 godine :D
By Bombina
meni tinki stavila smajlci onu zaverku c c c da li si ti vidla zbunice
Korisnikov avatar
By zboO
super, ima li josh ko da se javi...ajde ajdeeee....u nedelju ...tj. Subota na Nedelju, pravim update.....prema tome....pozurite....ko zeli novog smajlia?? Kome treba da se doda recka :trep: :lukavi: ajde ajde....josh malo pa nestalo!!!! dakle rok za sve prijave SUBOTA 04.03.06. do 00.01h ( to mu onda zadje u nedelju) :spin:
By Bombina
oj boze zbunice mala ajde na spavanje :spank:
amenisia i ja obazavam zbunicu :kiss:
Korisnikov avatar
By mary
Zbun, aj meni stavi ovog smajlija :egzorcist:
By Swanheart
Gde je nova lista:cekam:Zbunjena zabusavas:oklagija::lood:
Korisnikov avatar
By zboO
sutra sutraaa

trenutno se bavim drugim stvarima...sorry
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Acorn Girl
:rida:

Neko je slagao Zbunjenu da su meni ovolike :sise: covece! A ja susta suprotnost od toga! Dobro, ne bas susta, ali, mis'im...

Evo, strpljivo se stavljam na listu cekanja za promenu smajlica. Valjda ce mi se do proleca smanjiti obim grudi...
:molise:
Ali Vilma ljubavi, zar ne mislis da si trebala da das neki predlog Zbunjenoj za smajlic. Sad ona treba da mozga (mis'im k'o da ona to zna :trach: ) i ne vidim da su ove sike toliko lose. :misli: :lol:

Samo sam navratila. Begam. :bicikl:
By Acorn Girl
@ :bicikl: Ha! Pobegla si na vreme! Sreca tvoja. :giggle:

Dobro evo, da Z ne zamara mozak, kako u mom gradu trenutno pada kisa moze ovaj :kisa: . A i ide mi uz raspolozenje.
Ma, ljudi, sve je bolje od :sise: Majke mi!
Korisnikov avatar
By zboO
i krecemo u napad :spin:

2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
5x17 (^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
5x18 (Eleanor, the1whowished, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Dyke )
2x19 (sandrica, Mouse)
8x20 ((tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
15x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :cuddle: :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , Draco :smiling: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
11x22 ( ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: ,, malenaa, Devilish_Diva, The Muse, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia )
9x24 ( Amnesia :dj: :cuddle: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , m.. :roll: , pcelica, Sarah)
16x25 (Lilian, devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
3x26 (hush, zbunjena :meda: , Doramar)
7x27 ( ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
5x28 (Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
12x29 (xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , Cat Claw :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: ,Marijana, Sky Blue )
10x30 (Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
7x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
4x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , D: ) :cigareta: ,Dana Scully)
3x34 ( bambola :smokin: ,Val :smirk: ,TDN :vegi: )
1x35( Daliborka) :duh:
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@amnesia :kiss: :kiss: :kiss: :rodjendan: ....jbt doshlo vreme da i ti odrastesh
:merlinka:

@ Someone :mini: :mini: :D ....WELCOME....

@ acon girl (evo dodala sam i kisu...) sise ostale...jbg, nije muvica dzabe vezana :lol:

@ Lilian ...hej hej dobro nam doshla...i ovde ( u ovoj temi) samo meni veruj, ove su sve namazane ...da da... :lol: :lol:

@ zimizamizum ....jbt...stavrno si matora :lol: (a ja ti se priblizzavam :uplasen: )
By Acorn Girl
@ Zbunjena
Ma koji ce mi moj kisobran, kad imam sise? Telo i noge su mi uvek suvi. I kad se tusiram, ja se ne nakvasim. :nokti: Jedino mi dobro dodje da mi ne pokvari ovu bajnu frizuru :smeh:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by zbunjena
@ Someone :mini: :mini: :D ....WELCOME....

hvala :)
Korisnikov avatar
By Skyen
zbunjena, dziberko jedna, ne verujem da me podhebavas ovako otvoreno i stilski eksplicitno - cuvaj se osvete podivljale :bicikl: kad te vidim, I'll be watching you...:lukavi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
e, ZboonY stFarno, koji ti Je sa onim moUjim smajlijeM?? miSlim , voLEm tFoju guzu jA, al bRE ne iznoSi moje slaBosti javno - ne sTavlJaj mi sO na ranu :slinavko:
sad hocu :pms: za oVe dane, alI aVaj, zakasnih... qq
Korisnikov avatar
By tessio
Neka,neka ...docje maca na vratanca ...

:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By zboO
skrrroooz mi je drago sto se zabavljate...!!

:zvezda:

bez brige....15.-og ide nova lista ;) ( pa samim tim i novi smajlici)...a do tada se zavalite i chekajte...i nadaaajte se da cete bash VI upasti u grupu privilegovanih...hohoho... (e mnogo mi je dosadno priznajem).... :spin: :evil:
Korisnikov avatar
By bakalar
Ocu i ja u listu, doduse musko sam, a ne kapiram da li i mi (muskarci) se nalazimo na listi ili ne ?
imam 18 godina.
Korisnikov avatar
By zboO
nema ovde mushkaraca.....samo mi zene i daliborka!!

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by zbunjena
nema ovde mushkaraca.....samo mi zene i daliborka!!

:grouphug:
Fali i Milosija.

:)
Korisnikov avatar
By bakalar
Pa da vidim ja koji je forum u pitanju, mada mi se ucinolo sumljivo odkuta toliko devojaka ...

hm, jos bolje ;) sada cu makar da spopadnem moje buduce drugarice :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Oce neko da se druzi samnom, mnogo sam lep ;)

Iz Novog Sada sam, imam 18 godina, i manjak drugarica ("muska" skola, blah ...)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!