- 10 Avg 2010, 23:43
Ja sam svaki put zabezeknuta u Smajliju, onako, trudim se da ne gledam, ali bre to su one vrste persona koje su se meni gadile i koje su mi dobacivale na ulici jer ne izgledam kao da sam izasla iz folkoteke, eeeeeeeej ja ne mogu da verujem! Znam, znam, vec sam kukala na mlade dizel butchice, ali ja ko neka matora tetka ne prestajem da se prenerazavam kad ih vidim.
Totalno porazavajuce, a sto su im zenskinje
Da li mogala vise vird subkultura da se izmesa, pa mislim...Ja stvarno ne znam!
I kada shvatim da je to u prinicipu moj evejlbl pul, svaki put uradim majnd
A lepe dece ima...koja greo'ta. Ko da gledas armani uvaljan u govno (u ovom slucaju er maks i baja sam atitjud)
Originally posted by Orlando the LadyJel si ti videla ono brate?!?
Ovo i mene zanima!
Sa ovim talasom poroda devedesetih, i ovim mladim bucicama- dizelasicama, verujem da posao cveta!
Ja sam svaki put zabezeknuta u Smajliju, onako, trudim se da ne gledam, ali bre to su one vrste persona koje su se meni gadile i koje su mi dobacivale na ulici jer ne izgledam kao da sam izasla iz folkoteke, eeeeeeeej ja ne mogu da verujem! Znam, znam, vec sam kukala na mlade dizel butchice, ali ja ko neka matora tetka ne prestajem da se prenerazavam kad ih vidim.
Totalno porazavajuce, a sto su im zenskinje

Da li mogala vise vird subkultura da se izmesa, pa mislim...Ja stvarno ne znam!
I kada shvatim da je to u prinicipu moj evejlbl pul, svaki put uradim majnd

A lepe dece ima...koja greo'ta. Ko da gledas armani uvaljan u govno (u ovom slucaju er maks i baja sam atitjud)