Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Black Ladyaj bicu velikodusna prvih par meseci i da vidim kako radis, tj da li su mi zadovoljne musterije, posle idemo na 50-50 eeeeeeeventualno ako si mnogo dobra/trazena tebi 60 meni 40%
ovako....
50e sat vremena.... sa tim da meni ide 70%...
Originally posted by Strixpojma nemam, ideja je bila idiotska u samom startu. sva sreca pa nam nisu poslali neku.Originally posted by m..Mora da im biznis cveta, samo tako.
on je pozvao neku javnu kucu iz oglasa i rekao da je tu sa dve drugarice i da trazi neku koja bi se zabavljala sa nama i onda su mu oni spustili slusalicu.
Originally posted by hlaefdigeKrajnje je vreme da počnem da plaćam.
meni je krajnje vreme da neko pocne da me placa za ovo jebanje...count me in
Originally posted by m..Sto sam se vise trudila da povezem ko je koga tu i sta, to sam vise verovala da je sve to istina, imajuci u vidu koliko lezbejke obozavaju te komplikovane zaplete\rasplete. Mislim da su se one jebale da bi sve to bilo komplikovano i bez ikakvog placanja.
auh, mislim da ne postoji. mada sam cula trac da je jedna, koja se poprilicno seksualno aktivna na vise polja (da ne kazem hodajuci promiskuitet), imala sex sa jednom nadasve neprivlacnom starijom za 50 evra, a da bi platila neke saobrcajne kazne i sprecila oduzimanje vozacke dozvole. mada nesto ne sumnjam da bi se kresnula sa ovom iz a dzabe iovako, mada nesto nisam sklona da poverujem u pricu ni ovako jer sam je cula od jedne koja cesto prica neke sf-ove, a te dve su ionako prijateljce tako da joj je ova mogla dati pare i neveano za bilo kakav sex. dakle poprilicno sam skepticna i po pitanju tog edinog slucaja za koji sam cula.
e sad, osim ako m.sh. placa ribe za sex i cutanje?
Originally posted by Winter
promiskuitetne lezbačetine...sad bi još i pare .....
Originally posted by WinterVidim ja Winter da ces ti sa tim stavom dolaziti kod nas da placas usluge jer ko ce te takvu on a regular basis kad si golem hejter.
a evo čudim se...one bi se još za novac....
Originally posted by kenozoiktrue true...Originally posted by Winter
promiskuitetne lezbačetine...sad bi još i pare .....Originally posted by WinterVidim ja Winter da ces ti sa tim stavom dolaziti kod nas da placas usluge jer ko ce te takvu on a regular basis kad si golem hejter.
a evo čudim se...one bi se još za novac....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!