Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma mene brzo provale da radim jer volim, pa nikako da naplatim realnu cenu...
Korisnikov avatar
By Blady
ovako....
50e sat vremena.... sa tim da meni ide 70%...
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Black Lady
ovako....
50e sat vremena.... sa tim da meni ide 70%...
aj bicu velikodusna prvih par meseci i da vidim kako radis, tj da li su mi zadovoljne musterije, posle idemo na 50-50 eeeeeeeventualno ako si mnogo dobra/trazena tebi 60 meni 40%
Korisnikov avatar
By Blady
no way.... mozemo za pocetak 50-50... sa tvojom opremom... posle vece cene, meni veci procenat....
samo tako dogovara...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
...a ja sljakala ovog leta... :zev: ;)

Tako je, devojke, samo se kurvajte! Bice vise kurvi za mene! :D :sudija:
Korisnikov avatar
By zozefin st
e kenozoik razmisljam o tvojoj ponudi ,
mada sam se malo razocarala_
mislila sam da me zelis samo za sebe
a ustvari ti bi odma' da me bacis u promet
Korisnikov avatar
By Winter
promiskuitetne lezbačetine...sad bi još i pare ..... :bljak:
Korisnikov avatar
By Winter
a evo čudim se...one bi se još :fuckbed: za novac.... :bljak:
Korisnikov avatar
By m..
auh, mislim da ne postoji. mada sam cula trac da je jedna, koja se poprilicno seksualno aktivna na vise polja (da ne kazem hodajuci promiskuitet), imala sex sa jednom nadasve neprivlacnom starijom za 50 evra, a da bi platila neke saobrcajne kazne i sprecila oduzimanje vozacke dozvole. mada nesto ne sumnjam da bi se kresnula sa ovom iz a dzabe iovako, mada nesto nisam sklona da poverujem u pricu ni ovako jer sam je cula od jedne koja cesto prica neke sf-ove, a te dve su ionako prijateljce tako da joj je ova mogla dati pare i neveano za bilo kakav sex. dakle poprilicno sam skepticna i po pitanju tog edinog slucaja za koji sam cula.
e sad, osim ako m.sh. placa ribe za sex i cutanje? :lol:

mada s druge strane to sve zavisi od ponude i potraznje.

jel biste vi platile nekom za sex?

ja ne bih.

ne bih se ni jebala za pare.

mada, jednom (tipa pre 10 godina) sam se uzasno napila i nasmrkala kokaina sa jednom ortakinjom i njenim drugom iz detinjstva koji je tad vec duboko zagazio u kriminalne vode, te nam je u nekom momentu iz cistog idiotluka palo na pamet da zovemo kurvu (ja sam htela da vidim pravu kurvu, ortakinja da je crta, a ne znam sta je tom liku bilo na pameti, vajda je hteo da ispadne baja) i on je pozvao neku javnu kucu iz oglasa i rekao da je tu sa dve drugarice i da trazi neku koja bi se zabavljala sa nama i onda su mu oni spustili slusalicu. :crta: :doh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by m..
on je pozvao neku javnu kucu iz oglasa i rekao da je tu sa dve drugarice i da trazi neku koja bi se zabavljala sa nama i onda su mu oni spustili slusalicu. :crta: :doh:
Mora da im biznis cveta, samo tako.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Strix
Originally posted by m..
on je pozvao neku javnu kucu iz oglasa i rekao da je tu sa dve drugarice i da trazi neku koja bi se zabavljala sa nama i onda su mu oni spustili slusalicu. :crta: :doh:
Mora da im biznis cveta, samo tako.
pojma nemam, ideja je bila idiotska u samom startu. sva sreca pa nam nisu poslali neku.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by hlaefdige
meni je krajnje vreme da neko pocne da me placa za ovo jebanje...count me in
Krajnje je vreme da počnem da plaćam.

Samo još da se pogodim sa ženom. :cekam:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by m..
auh, mislim da ne postoji. mada sam cula trac da je jedna, koja se poprilicno seksualno aktivna na vise polja (da ne kazem hodajuci promiskuitet), imala sex sa jednom nadasve neprivlacnom starijom za 50 evra, a da bi platila neke saobrcajne kazne i sprecila oduzimanje vozacke dozvole. mada nesto ne sumnjam da bi se kresnula sa ovom iz a dzabe iovako, mada nesto nisam sklona da poverujem u pricu ni ovako jer sam je cula od jedne koja cesto prica neke sf-ove, a te dve su ionako prijateljce tako da joj je ova mogla dati pare i neveano za bilo kakav sex. dakle poprilicno sam skepticna i po pitanju tog edinog slucaja za koji sam cula.
e sad, osim ako m.sh. placa ribe za sex i cutanje? :lol:
Sto sam se vise trudila da povezem ko je koga tu i sta, to sam vise verovala da je sve to istina, imajuci u vidu koliko lezbejke obozavaju te komplikovane zaplete\rasplete. Mislim da su se one jebale da bi sve to bilo komplikovano i bez ikakvog placanja.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Winter

da
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by SabotagE
kenozoik,a koja bi moja pozicija bila?
Ne vuci me za jezik ;)

Da li zaista mislis da cu tvoju prirodnu obdarenost da sakrivam u administraciji? c c c
Korisnikov avatar
By kenozoik
Vidim ja Winter da ces ti sa tim stavom dolaziti kod nas da placas usluge jer ko ce te takvu on a regular basis kad si golem hejter.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by kenozoik
Vidim ja Winter da ces ti sa tim stavom dolaziti kod nas da placas usluge jer ko ce te takvu on a regular basis kad si golem hejter.
:up: true true...
ON: Btw ja ne nudim sex, vec s/m igrice.. samo to dobro radim za lovu :lol: .. tako da... primera radi :pucaodsmeha:

''
By Swanheart
swanimir je raspolozen za fotkanje :lol: i kasnije za ucenjivanje :lizalica:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Swanheart
swanimir je raspolozen za fotkanje :lol: i kasnije za ucenjivanje :lizalica:
Neces ti uci u moj bordel! :mad:

Ja bih da poslujem na duge staze a ne neka brza lova putem ucenjivanja pa da mi dodju organi ministarstva unutrasnjih poslova.
By Swanheart
:lol:

ali, pazi sad ovo
kad kurve ostare, musterije malo prorede posete, ja povadim fotke i eto opet para ;)

zaboga razmisljaj na duze staze :lizalica:
Korisnikov avatar
By Winter
ah ta moderna reč 'hejter'....ne bum znala šta znači.......ali da, promiskuitetne lezbo kurrrve...:bljak:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Ja sam svesna da ce gravitacija uticati cak i na grudi od SabotagE, tako da cu vremenom podmladjivati radnicku strukturu.
I dalje ne moze foto-aparati. Moramo bre da se procujemo kao 100% diskretni.
By Swanheart
pa bice zagarantovana diskrecija, zaboga, treba ti nov menadzer
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Swanheart
pa bice zagarantovana diskrecija, zaboga, treba ti nov menadzer
ne treba
treba mi jos 'prodavacica ljubavi' :lol: hoces? mozes da nosis i foto-aparat sa sobom,al samo u svojoj sobi. (moram nekako da te namamim :lol: )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!