Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By dvojkatref
mozemo i mailom, kada budes bila sigurna da mozes da nam verujes i kada je rec o poslovnim problemima koji zaista treba da ostanu unutra.

ne znamo na kojoj poziciji u hijerarhiji firme radis. to bi nam dosta pomoglo oko razumevanja situacije.

za pocetak, preporucujemo ti sjajnu knjigu. obozavaces je. zove se "Veliko Muu" od autora Seta Godina, izdavac je Mono i Manjana. Ako si je vec citala, javi da ti predlozimo nesto drugo.
By dvojkatref
izmedju ostalog, radim kao menadzer za mala i srednja preduzeca. moja devojka ima svoju firmu i jako je uspesna u poslu kojim se bavi, s obzirom na globalnu ekonomiju. nasla je caku da upliva u "plavi okean" trgovine, ako znas sta je to, ako ne, nije sramota. i ja izucavam "plave okeane" tek godinu dana
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Black Lady
Originally posted by antibiotic
zato sto im je potrebno musko drustvo, a sa hetero momcima nije bas najopustenije jer su im konkurencija :)
A o cemu ti pricas.... :jbg:
Svakom je, valjda, potrebno drustvo suprotnog pola bez obzira na orijentaciju, a konkurencija u smislu hormonalnog izravnjavanja :)

A ako je tacno sto dvojkatref primecuje, onda je to zbog toga sto su i jedni i drugi gay, bez obzira na razlike, jer zajedno prosto mogu da se opuste do kraja. Ovo nije slucaj samo sa lezama, vec i sa hetero "neudatim" zenama.

Vidis, kad bolje razmislim to je malo tipicno za balkance, tako da ova prica o medjusobnom pokricu ima nekog smisla.
By dvojkatref
Antibiotic, ti si melem za svaki kvaran zub! Bravo, zeno :yay:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni nije jasna, ta "konkurencija" ja nikada muskarce nisam posmatrala kao konkurenciju...
Korisnikov avatar
By antibiotic
E nista mi nije jasno, sta ima tu toliko dobrog ili toliko loseg?

mada "dvojkotref" kako si postavila pitanje, zvuci kao da zelis nekog da izazoves, a to mi se ne dopada.
Korisnikov avatar
By Blady
Prvo, pitanje nisam ni postavila... nemam sta da izazivam....
Samo sam prokomentarisala da ih nikada nisam dozivljavala kao konkurenciju....
Zene bih mozda i dozivela...
Edit.. mislila sam da se na mene odnosi, izvinjavam se..
By dvojkatref
ok. da pojasnimo.

utisak je da su gay momci bolje povezani u svakomkom smislu. ne samo da stite jedni druge, vec su cesto balans izmedju lezbejki koje dolaze u sukob iz samo njima poznatih razloga.

ponekad im zavidim na tome. u vecini slucajeva sam im zahvalna na razumevanju, zrelosti i prijateljstvu. zato mi tesko padaju price u kojima se ok gay nadje izmedju dve vatre :maljkovic:
By dvojkatref
zar zene ne mogu ni tri recenice da progovore bez nekog varnicenja?
Korisnikov avatar
By Blady
Ja se ne slazem.... kada se zle tetke raspomame... nemas pojma sta su u stanju da urade...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by dvojkatref
Antibiotic, ti si melem za svaki kvaran zub! Bravo, zeno :yay:
Antibiotic nije zena. :flaming:
By dvojkatref
ups :klavir:

niko nije savrsen!

zar je pol bitan?

tema je unisex
Korisnikov avatar
By Delete
ups :klavir:

niko nije savrsen!

zar je pol bitan?

tema je unisex
Zato sam i pitala zasto je tema smestena u estrogen. :minibounce:
By dvojkatref
moramo ispocetka

:doh:

ok, ali samo zbog tebe.

zato sto ovde svracaju i bas ok gay likovi.

zasto imas potrebu da zapisas teritoriju posle svake recenice
Korisnikov avatar
By antibiotic
@B.L Ne odnosi se na tebe, sorry zbog lose formulacije.

Mislism da bi mnogim lezbejkama generalno prijalo druzenje sa hetero momcima da nam sredina nije ovako konzervativna i da ne medjusobno ne postoji event. fizicka privlacnost.
By dvojkatref
i kada se devojke ne bi cupale za kosu na svakom koraku.

od lezbejki sam naucila najpokvarenije trikove, od gay momaka najpametnije!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Imam svega nekoliko gej mladica u svom okruzenju. I nebrojeno strejt deckica, momaka, muskaraca i ljudi.

I nikada mi nije palo na pamet da ih delim na hetero- i homoseksualne do ovog trenutka.
By dvojkatref
zato sto si leca i posmatrala si ih sve jednostavno kao muskarce
Korisnikov avatar
By antibiotic

zato sto ovde svracaju i bas ok gay likovi.

zasto imas potrebu da zapisas teritoriju posle svake recenice
Izgleda da ja nisam ovde dovoljno dugo da bi razumeo u sred kakvog sam se ovo fronta ja nasao i za cije babe bubreg . :srbin:
Hajde devojke! uzvratite udarac kad vec trazi!
:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kao sto ne bih volela da me Delete ikada nazove lezbom, tako bih i Vas zamolila da to leca preimenujete u lezbejka pri sledecem obracanju. Hvala Vam unapred. :peace:

Pre bih rekla da ih sve posmatram kao ljudska bica ( u mom sistemu dele se na dobre ljude, lose ljude, i militantne lezbejke).
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by antibiotic
@B.L Ne odnosi se na tebe, sorry zbog lose formulacije.

Mislism da bi mnogim lezbejkama generalno prijalo druzenje sa hetero momcima da nam sredina nije ovako konzervativna i da ne medjusobno ne postoji event. fizicka privlacnost.
Ok je, ja sam izvinila... :)
Ja imam hetero drugare... btw.. ali jeste konzerva ova drzava... sta ces..
By dvojkatref
draga lezbejko, do danas sam zene smatrala superiornim bicima.

od danas cu ih gledati drugacijim ocima.

zato sto smo ovde takve :giljotina: gde treba da se medjusobno podrzavamo, razumemo i velicamo, zato nas van matriksa i prodaju kao stoku, prebijaju, drze u ekonomskoj tamnici.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
How much is the fish?

Mislim da nije na Vama da govorite o medjusobnom ispomaganju, podrzavanju i razumevanju, posle nekoliko veoma zanimljivih sudova.
Drugo- takve stvari se, zaboga, pretpostavljaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!