Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Witch Princess
Mislim da si u pravu, to je tako i odvratno je :bljak: . Ne znam konkretno za lezbejke ( jos sam mala :lol: ) ali i u str8 odnosima je tako, manje izrazeno jer su brojniji naravno.
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Hm a mene zanima kako je moguce da vam ne smeta ako je vasa devojka bila s pola grada??? Ja bih se odmah odljubila, uvek mi se svidi kad je devojka cedna, neiskvarena :drama: ...
By жњ
Originally posted by Witch Princess
Mislim da si u pravu, to je tako i odvratno je :bljak: . Ne znam konkretno za lezbejke ( jos sam mala :lol: ) ali i u str8 odnosima je tako, manje izrazeno jer su brojniji naravno.

naravno da si mala...

cekaj da nakupis tridesetak i koju godinu zivotnog i ljubavnog iskustva, pa ce i o tebi pricati kako si kresnula pola grada, a onda ce se na forumu naci neko novo celjade koje ce te prozivati za blud i nemoral :zongler:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by жњ

naravno da si mala...

cekaj da nakupis tridesetak i koju godinu zivotnog i ljubavnog iskustva, pa ce i o tebi pricati kako si kresnula pola grada, a onda ce se na forumu naci neko novo celjade koje ce te prozivati za blud i nemoral :zongler:
:lol: Verovatno si u pravu. Sigurno. Nazalost :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa neke te gledaju kao meso....
Neke bi te samo jebale... a nekad se i slucajno desi, da te drugacije pogledaju...
Korisnikov avatar
By Khons
Hm a mene zanima kako je moguce da vam ne smeta ako je vasa devojka bila s pola grada??? Ja bih se odmah odljubila, uvek mi se svidi kad je devojka cedna, neiskvarena :drama: ...
eh, sad bas, s' pola grada, nije nego. mada pretpostavljam da nisi mislila bukvalno, ali opet.

recimo da prosecna lezba zna oko 100 drugih lezbi. recimo.
od tih 100, recimo da joj se 50 dopada, kako fizicki tako i psihicki. i da je onda od tih 50 spavala/ljubila se/muvala sa njih 25-30. dakle ne iskljucivo sex, vec sve ukupno. i neka se bar po 5 njih nadje u nekoj drugoj grupici devojaka. devojke pricaju, tracare, pa naravno da ce se sve znati u roku od 48 sati, ako ne i pre. ne kazem da to smatram normalnim, ali desava se u najvecem broju slucajeva. nekom smeta, nekom ne.

elem, meni to bas i nije neka katastrofalna cifra. opet, meni je "nemoral" sirok pojam i maltene ga ignorisem kad je o sexu/seksualnoscu rec.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by жњ

egzektamente :lol:
Originally posted by Khons

elem, meni to bas i nije neka katastrofalna cifra. opet, meni je "nemoral" sirok pojam i maltene ga ignorisem kad je o sexu/seksualnoscu rec.
:klap:
Korisnikov avatar
By Winter

od tih 100, recimo da joj se 50 dopada, kako fizicki tako i psihicki.
:radosnice:

:mag: :mag:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Ma sve je za ljude :ogledalce: ...
Svasta, ja sam u neskladu sama sa sobom :ubise: ... To mi se mozda dopalo par puta na nekome i sad mi je slatko kad je devojka cedna, jer je takva ona koja mi se svidja ( ili samo izgleda tako :zacepi: ) i njoj to stoji..........
Ko zna, mozda cu imati devojku koja je bila s pola grada :nesiguran: ali cu je voleti pa mi to nece smetati :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Gledam, gledam, gledam, citam, citam, citam, i- nista. Cemu toliki hejt prema jednoj pojavi koju mozes samo da konstatujes i da se povinujes jednom takvom saznanju?

U krajnjoj liniji, ako inteligenciju shvatimo kao sposobnost snalazenja u novonastalim situacijama- neka svako izvoli da bude pametan, pa kako god.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by жњ

[/quote]:up:
Korisnikov avatar
By Delete
od tih 100, recimo da joj se 50 dopada, kako fizicki tako i psihicki. i da je onda od tih 50 spavala/ljubila se/muvala sa njih 25-30. dakle ne iskljucivo sex, vec sve ukupno. i neka se bar po 5 njih nadje u nekoj drugoj grupici devojaka. devojke pricaju, tracare, pa naravno da ce se sve znati u roku od 48 sati, ako ne i pre. ne kazem da to smatram normalnim, ali desava se u najvecem broju slucajeva. nekom smeta, nekom ne.
Nisam tu pojavu posmatrala na ovakav nacin.
Ali, procentualno gledajuci, ove cifre mi deluju zastrasujuce.
Korisnikov avatar
By Khons
sta cu, nisam cirkulisala dugo, pa ne znam koliko sam lupila
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Winter
Devojčice, devojke , žene....i cirkulisanje istih u okviru lezbo zajednice....verujem da je sličnih tema bilo...ali ova su pitanja možda malo drugačija.....pre nekog vremena pitah jednu finu personu da mi pojasni....ona si je dala truda, ali meni ipak ne ide u glavu kako nekima ( a čini se da je tako sa svima ) ne smeta što je njihova sadašnja, bivša od njihove bivše i verovatno buduća bivša od neke njihove buduće (i sve tako u krug)...druga stvar koja me zanima jeste tj. jesu novopridošle devojke....kako se one uklapaju u celu priču...da li imaju potrebu neke vrste dokazivanja, te stoga žele biti sa što više starih (ne po godinama) tj. poznatih ili ne.... a s druge strane kako te 'stare' reaguju na nove modele na tržištu i da li postoji neka trka oko istih.....tipa 'e ja sam je prva imala' (kao što je slučaj kod svih noviteta)....

1. Moja devojka nije bila ni sa kim koga poznajem, ali neke pre toga jesu, cak i u inostranstvu (ako npr mozemo smatrati ZG inostranstvom). I neke prijateljice su bile sa istim zenama kao ja. I neke bivse mojih drugarica su mi u medjuvremenu postale drugarice. Jbg, ocigledno nema mnogo opcija, ili ne dovoljno ok opcija. Nije da mi nesto uzasno smeta, ali je bezveze malo.

2. Ovo drugo ne razumem. Ne treba niko nista da dokazuje, ako je neko ok to se da jako lako prepoznati, iz razgovora i slicnog, pre nego iz kolekcije bivsih devojaka (mislim, meni jako malo znaci sta je neko radio sa nekim drugim i kako su se slagali, ne govori mi nista o nasem potencijalnom odnosu). Mislim, ako neko uhvati da nesto tako revnosno dokazuje, i to na tako promasen nacin, to jako govori u prilog tezi da nije kul.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Swanheart
:kokice:
ne razmisljam o tome da li je neka moja sadasnja bivsa od moje bivse ili bivsa od bivse moje bivse, ko jos oko toga da se zamara
Upravo o tome pričam...svako je bio sa svakim, a to nikome ne smeta...jel to zato što ne postoji izbor, što su niski kriterijumi ili što nema ni mrve morala..ili je opet jedino bitno biti sa nekim pošto poto ???

:mag:
Obratno - zato sto postoje neki (razni) kriterijumi, i to jos vise suzava izbor.
Korisnikov avatar
By m..
1. tako se priča....i koga god da upoznaš dobiješ info da je bila sa nekim (tj sa više njih...taj info dobiješ i od nje same) :freddy:
2. da ikome smeta ,onda to ne bi radile
3. ne znam da li postoji izbor, to sam i sama pitala :doh:
4. i to sam pitala..jel do kriterijuma....a ti si mogla da pročitaš moje postove :cita:
5. pitala sam jel nema morala...jerbo mi nije ni normalno ni logično da mi se cura prcala sa ne znam ni ja koliko cura , i ja isto, i da smo svi dobri i da se svi i dalje kao družimo i od kreveta do kreveta kružimo :peva:

1. Sta bi ti? Devicu? Nekog ko je bio u jednoj te istoj gay vezi od 16. godine? Radije bi da devojka nije spremna da podeli takav info s tobom? Jbg, ajd ako se radi o devojkama od 18-19 godina, al sta sa onima koje imaju 35? Naravno da je neko imao neka prethodna iskustva, retko se desi da najdes odgovarajucu osobu (pluis to prepoznas) iz prvog ili drugog pokusaja. E sad, meni niko u zivotu nije pri upoznavanju ispostavio spisak svojih bivsih (osim nekog mediokriteta s kojim svakako nisam imala sex, jer mi je delovalo da bi bio uzasno los), nego to nekako saznas tokom druzenja, veze...

2. Mozda smeta, ali je 2. opcija samostan ili emigracija u Wichitu.

3. Postoji. Mogu se naci i devojke koje nisu bile ni sa kim koga znas.

4. Po kriterijumima, nego po cemu.

5. Pa ljudi uglavnom ne vuku neke emocvionalne repove posle 2-3 godine. Samo jednom mi se dogodilo da mi se prijateljica smuva sa devojkom sa kojom sam raskinula (a da nijedna od nas dve nije bila sa nekim u medjuvremenu).

Mislim, nekako sve te stvari su normalne u sredini gde imas do 100 devojaka sa kojima bi uopste kontemplirao ikakve aktivnosti. S druge strane, imas ekipe koje se ne znaju i nisu povezane medjusobno (neka jako razlicita interesovanja).
Korisnikov avatar
By Winter
Pa eto ja nisam znala da svako ko ima 30-35 godina, je morao biti sa 50 osoba u kojekakvim vezama i vezicama , do te svoje 30-35-e godine......
računica: recimo od 18 do 35..je 17 godina...što bi reklo da je godišnje u vezi(bez obzira na dužinu , ons ili više meseci) sa 3 osobe.....to bi reklo prosečno da joj veza traje 4 meseca...kakva je to veza onda.....i ima li to ikakva smisla.....i šta je loše biti sa 5 osoba (ili manje) u tih 17 godina, pa da veza prosečno traje 3 godine....
A kad govorim o kriterijumima, jesu niski ako je neko bio sa tih 50-ak žena, jer je nemoguće da su svih tih 50 žena manje-više istih kvaliteta (i moralnih,i duhvonih,i ljudskih i sexualnih..i svih).....
Koliko ja vidim većina tih i takvih žena ,potšto poto želi biti sa nekim, samo da ne bude sama....pa se onda i razmenjuju ko sličice......

Korisnikov avatar
By scout_finch
ma svaka devojka koje je imala vise od 5 seksualnih partnera treba da ima taj podatak istetoviran na celu. :tuc: :sudija:

:kakodane:

svako promeni onoliko partnera koliko mu/joj odgovara.:)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by scout_finch
ma svaka devojka koje je imala vise od 5 seksualnih partnera treba da ima taj podatak istetoviran na celu. :tuc: :sudija:

:kakodane:

svako promeni onoliko partnera koliko mu/joj odgovara. :)
ma chush istetoviran, zigosano, scarlet madafakin letter
By RuznaGlupaZla
Joj, Winter, pretjerujes. Evo postavila si par temica u kojima si dala do znanja kakve ti cure odgovaraju, i nadam se da ce ti se takve javiti (ako nisi svima povukla zivac) pa ces napokon postati sretna i zadovoljna, mada mislim da se to moze uraditi na korektniji nacin, bez popovanja i analize zasto se neko ponasa i izgleda onako kako mu odgovara.
Da, opet sam ti odgovorila u temi, ocekujem suze radosnice.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by RuznaGlupaZla...
mislim da se to moze uraditi na korektniji nacin, bez popovanja i analize zasto se neko ponasa i izgleda onako kako mu odgovara.
iih, pa dets d hol point. kad je još a777 to patentirala...
rašta tema ako se iz nje ne da zaključiti da je autorka drugačija od popljuvanih - pijanih, masnih, smrdljivih, nekulturnih, kamiondžijskih, promiskuitetnih, neobrazovanih, neinteligentnih, ispraznih, ratobornih, tipičnih lezbejki?
prosto se čovek upita kako iko živu glavu izvuče iz tog paklenog grotla nastanjenog čoporom raspomamljenih predatorki :uplasen:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Joj, Winter, pretjerujes. Evo postavila si par temica u kojima si dala do znanja kakve ti cure odgovaraju, i nadam se da ce ti se takve javiti (ako nisi svima povukla zivac) pa ces napokon postati sretna i zadovoljna, mada mislim da se to moze uraditi na korektniji nacin, bez popovanja i analize zasto se neko ponasa i izgleda onako kako mu odgovara.
Da, opet sam ti odgovorila u temi, ocekujem suze radosnice.
:radosnice: ....evo....
a za tvoj info moja malenkost nije ovde iz tih razloga..ali ti i tebi slične to niste u stanju da shvatite,jerbo vi očito jeste....što se dalo videti iz vaših vam odgovora na te moje teme :oskar:

Korisnikov avatar
By m..
Pa eto ja nisam znala da svako ko ima 30-35 godina, je morao biti sa 50 osoba u kojekakvim vezama i vezicama , do te svoje 30-35-e godine......
računica: recimo od 18 do 35..je 17 godina...što bi reklo da je godišnje u vezi(bez obzira na dužinu , ons ili više meseci) sa 3 osobe.....to bi reklo prosečno da joj veza traje 4 meseca...kakva je to veza onda.....i ima li to ikakva smisla.....i šta je loše biti sa 5 osoba (ili manje) u tih 17 godina, pa da veza prosečno traje 3 godine....
A kad govorim o kriterijumima, jesu niski ako je neko bio sa tih 50-ak žena, jer je nemoguće da su svih tih 50 žena manje-više istih kvaliteta (i moralnih,i duhvonih,i ljudskih i sexualnih..i svih).....
Koliko ja vidim većina tih i takvih žena ,potšto poto želi biti sa nekim, samo da ne bude sama....pa se onda i razmenjuju ko sličice......

Ne mora da znaci. Ja ne znam nijednu koja je bila sa 50 ljudi, cak ni medju onima koje su uspele da budu sa impresivno mnogo ljudi. Neko bude sa nekim 3-4-5 godina, pa bude sa nekim drugim 2 nedelje, pa sa jos 3. -4. tako dok ne nadje nekog za ozbiljnu vezu i ozbiljan odnos.

Ne moze covek uvek da nadje nekog ko mu odgovara za vezu (bas zato sto ima kriterijume), pa nalazi neka kompromisna resenja jer ima libido, potrebu da se zaljubi, zatripuje da sa nekim ipak moze nesto da se uradi (pa ispadne zajeb) i slicno.

To sto je neko bio sa 40 ljudi ne znaci da ne zeli da ima monogamnu vezu, i da samo hoce da lupa recke, nego je ziv stvor pa se zaljubljuje i slicno.

Ja najvise znam tih zena koje uglavnom bivaju u dugim vezama, a u pauzama im se desavaju neke vezice.

Mislim ne mozes ljude osudjivati zato sto su zivi i imaju neke cisto ljudske potrebe (za zaljubljivanjem, intimnoscu, drustvom...). Ne znaci da su to roboti koji bi samo da se jebu sa sto vise ljudi. Nego lepo je zaljubiti se i ulagati u neki odnos, pa makar trajao 3 nedelje.

Ja se recimo nikad ne bih odrekla ni najbesmislnijih i najkracih odnosa sa zenama - bila sam zaljubljena i bilo mi je jako lepo dok e trajalo (inace se ne bih ni upustala).
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Black Lady
Originally posted by жњ

:up:
[/quote]

:yes:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by m..

Mislim ne mozes ljude osudjivati zato sto su zivi i imaju neke cisto ljudske potrebe (za zaljubljivanjem, intimnoscu, drustvom...).

Nisam nikog osuđivala....to ću kad otvorim temu ''optužba'' :cita: , a posle nje ''presuda'' :sudija: ..... ... :doh:

Ne vidim zašto se svako pitanje/komentarisanje koje zadire u tematiku morala/kriterijuma/prcanja/tzv. veza/itsl..... dočekuje na nož...zašto vas,čedne djeve to toliko pogađa ????

By RuznaGlupaZla
Originally posted by m..

Ne mora da znaci. Ja ne znam nijednu koja je bila sa 50 ljudi, cak ni medju onima koje su uspele da budu sa impresivno mnogo ljudi. Neko bude sa nekim 3-4-5 godina, pa bude sa nekim drugim 2 nedelje, pa sa jos 3. -4. tako dok ne nadje nekog za ozbiljnu vezu i ozbiljan odnos.

Ne moze covek uvek da nadje nekog ko mu odgovara za vezu (bas zato sto ima kriterijume), pa nalazi neka kompromisna resenja jer ima libido, potrebu da se zaljubi, zatripuje da sa nekim ipak moze nesto da se uradi (pa ispadne zajeb) i slicno.

To sto je neko bio sa 40 ljudi ne znaci da ne zeli da ima monogamnu vezu, i da samo hoce da lupa recke, nego je ziv stvor pa se zaljubljuje i slicno.

Ja najvise znam tih zena koje uglavnom bivaju u dugim vezama, a u pauzama im se desavaju neke vezice.

Mislim ne mozes ljude osudjivati zato sto su zivi i imaju neke cisto ljudske potrebe (za zaljubljivanjem, intimnoscu, drustvom...). Ne znaci da su to roboti koji bi samo da se jebu sa sto vise ljudi. Nego lepo je zaljubiti se i ulagati u neki odnos, pa makar trajao 3 nedelje.

Ja se recimo nikad ne bih odrekla ni najbesmislnijih i najkracih odnosa sa zenama - bila sam zaljubljena i bilo mi je jako lepo dok e trajalo (inace se ne bih ni upustala).
Da i ne moze covjek znati, kad s nekim zapocne vezu, sa sigurnoscu da li ce ona trajati dvije sedmice, dvije godine ili cio zivot. I sta sad, ako je trajala dvije sedmice, treba ili da se kokne sto nije vise "cedan" ili bude presretan sto je udario jos jednu recku.

Ali, Winter, slicne meni ne postoje :ogledalce: :zeljnoiscekujenoveu2uposlesamopromocije:
Korisnikov avatar
By toni79
ja se u prosjeku ne zaljubljujem, dakle nemam tih problema (da je moja cura bila s milijon drugih, moje su sve bile posebne i unikatne i ne, ne mozete dobit br telefona :lol: :lol: ). da sam spavala s ljudima s kojima su drugi spavali - jesam. S puno njih :evil: Nisu bas uvik bile slobodne, ali njihova veza njihov problem.

S druge strane, znam o cemu pricas i nije li to bzvz? Tako... Srednja skola...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

Mislim ne mozes ljude osudjivati zato sto su zivi i imaju neke cisto ljudske potrebe (za zaljubljivanjem, intimnoscu, drustvom...).

Nisam nikog osuđivala....to ću kad otvorim temu ''optužba'' :cita: , a posle nje ''presuda'' :sudija: ..... ... :doh:

Ne vidim zašto se svako pitanje/komentarisanje koje zadire u tematiku morala/kriterijuma/prcanja/tzv. veza/itsl..... dočekuje na nož...zašto vas,čedne djeve to toliko pogađa ????

Mene pogadja kada neko moje zaljubljenosti, ljubavi i slicno opisuje kao lupanje recki, samo zato sto sam u proseku bila sa 2-3 devojke godisnje (nekad vise, nekad manje, u zavisnosti od potrebe, emocionalnog stanja, okolnosti itd.)

Pa ja sam u nekom trenutku za 80% tih zena mislila da cu ostariti pored njih (sa ostalih 20% sam se jebala, onako plain and simple, u nedostatku neke pored koje cu ostariti, lmao).

Ne znam otkud to povezivanje broja seksualnih partnera sa nemoralom, i kategorisanje svih koji su malo aktivnije trazile pravu (jer vecina nas to radi, umesto da ceka da nam ista padne s neba) kao lupacica recki. To je potpuno paranoicno, licemerno i bezobrazno u krajnjoj crti.

Ljudi idu u ljubavne pohode s motivom da im bude lepo, da nekom pruze nesto lepo i da neko njima prizi nesto lepo, a ne statistike radi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!