Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja ove dve ne vidim uopšte kao predstavnice nekih "godina", nego dva različita stila života. ali obe su podjednako konfekcijske u tim svojim lajfstajl pojavama - ovoj prvoj je kapitalistički biznis na čelu ispisan, a druga je pak uniformisana predstavnica subkulture. ništa to meni nije privlačno, kad god je osoba tako prenatrpana grupno-identitetskim znakovnim odrednicama, teško ili nikako prodirem do onog ličnog, što i jeste jedino zanimljivo.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by scout_finch
ova matora lici na moju ujnu,posebno usne i boja kose
:lol: ali :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
trtr hahaha, palo mi je da izmenim post :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by starsailor
Zorica Brunslic ima roze kosu i nema 18 g :lol: :smeh:

cek deni ovo da vidi :smeh:
Korisnikov avatar
By Neve
S osobom "B" bi vjerojatno najdalje mogla stići do nekog brijanja.. :nesiguran: u slučaju da sam mnogo popila. U suprotnom ni to. ^^
S osobom "A" bi vjerovatno popila čašu vina, prozborila koju.. i otišla kući (svojoj), sama. S takvim likovima ne bih mogla po principu - upoznati u kafani pa iz kafane u krevet. Zapravo.. ne bih mogla uopće po tom principu. Mislim.. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jukie

(doduše možda ima zgodnog dedu)
ja te OBOZAVAM!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Lepa Krepa
ja ove dve ne vidim uopšte kao predstavnice nekih "godina", nego dva različita stila života. ali obe su podjednako konfekcijske u tim svojim lajfstajl pojavama - ovoj prvoj je kapitalistički biznis na čelu ispisan, a druga je pak uniformisana predstavnica subkulture. ništa to meni nije privlačno, kad god je osoba tako prenatrpana grupno-identitetskim znakovnim odrednicama, teško ili nikako prodirem do onog ličnog, što i jeste jedino zanimljivo.
Ona je objasnila ono sto meni nikako ne bi poslo za rukom da izrazim, a da se prvo pola sata ne cesem po dupetu. Pogotovu ne uz prvi srk jutarnje kafe bez mleka.

Upravo. Pod to je spadalo ono 'slanje vajba'.
Korisnikov avatar
By Hys.
-Da, istina...mogla sam da "postavim" mladju femicu i stariju mushkobanjastu zhenu, ali nisam.-

A sto nisiiiiiiiiiiiii :rida: ???

Kad budes nji' stavila, cu moci da odgovorim....pokusavam vec dugo, al' ne da mi se, nekako bi pre u celibat ako moram jednu od njih dve :maska:
By RuznaGlupaZla
Mladja, volim biti sa vrsnjakinjama jer mi vise odgovaraju i fizicki i psihicki. Nekako mi u ljubavom&seksualnom smislu nije privlacna starija koza, starije crte lica, ruke... a sa njom ne bih nasla ni na psihickoj razini jer se ne smatram dovoljno zrelom da u bilo kojoj njenoj zivotnoj situaciji mogu da se postavim na odgovarajuci nacin.
Lakse mogu da prodjem kroz nesto u zivotu sa nekim s kim imam slicne brige, slicne probleme, slicnija interesovanja etc.
Mada konkretno ovakav tip djevojaka kakva je ova na slici me ne privlace uopste - tetovaza, pirsing, frizura, nakit, o neee... a i usi treba da operise, da ne bude klempava c,c,c nisu mi jasni ti roditelji sto odmah ne odvedu djecu na operaciju usiju ako su klempave i prije nego sto podju u skolu...
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Lepa Krepa
lijepo receno
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Starija dama, iz vise razloga, nikada nisam bila sa tako starijom, znaci znatizelja, zatim ova druga je preeeeeeeeevishe mushkobanjasta za moj ukus i ruzna je, teta je simapatichnija...

Mada, ne bih ni jednu, ali tako ne smem da odg.. :giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
najradije bih precutala na ovu temu, ali zelim da doprinesm...
Pod A, zato sto je starija, a predpostavljam da ne izgleda lose... jos ako je puna iskustva.. ihahaj... i ima neku harizmu...
u svakom slucaju, sa slike mi privlacnije deluje nego ova cica dole..
By alexandermagic
Ne znam po kojoj logici bi ove dvije mogle da se nađu na istoj žurci. Osoba B je jeziva i djeluje jeftino i prljavo :bljak: , a osoba A djeluje kao neka šefica komercijale. :shrug:
No, barem je njegovana...

Neprivlačne su, svaka na svoj način, dakle ni jedna.
By J...
Originally posted by Val

Na zhurci si. Obe te celo veche posmatraju i osetish da bi te vodile kucji. Koja bi uspela?
Zashto?

(nadam se da necjete odgovarati sa "Ne bi ni jedna", jer to ne doprinosi temi. :) Ako ne birate ni A ni B, precjutite, ako mozhe)

E pa ne mogu vise da cutim! Moj odgovor - NI JEDNA! :ua:

Medjutim, ukoliko zanemarim kako njih dve izgledaju i pretpostavim da slika A ustvari treba da predstavlja stariju i ozbiljniju a slika B mladju i ludju....

ja opet ne mogu da odlucim. :rida:

Valjda mi je prvenstveno bitno kakva je osoba u pitanju a tek posle godine, sem ako nije neka ekstremna razlika. :D
By J...
:eureka:

A mozda je najpametnije da izaberem obe.

:lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
HAHAHAHAHAHAHHAHA...super mi je ovaj vremenski razmak izmedju ova dva posta od jedno pola sata-sat...hahahaha
By J...
Hoces da kazes da sporo kapiram? :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Azdaja2
jbt :neznam:
pa
ja
cu
obe
!
:smug:

:smeh:

Haha pa sto se smejes bliznakinjo, vish kako sam :skromna: :harmonika:
Valka je izrazila zelju da ne kazemo ne bi ni jedna , a ja posto ne bih ni jednu odlucila se za obe :D :zagorela: :lol:
b - nikako!..
a - i da se razmisli , ali opet vidi joj se neka shkorpija na licu :uplasen:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by J...
Hoces da kazes da sporo kapiram? :smeh:

neeeee!!!!!

nego te zamisljam kako ih zagledas jos ejdno pola sata...pa kao..."ma zapakujte mi obe"
By J...
Originally posted by hlaefdige
"ma zapakujte mi obe"
:yes:

Zbog naknadnog detaljnijeg ispitivanja. :evil:
By Bombina
e moj kometar najbolje za harizmanticnu :D
Korisnikov avatar
By nev
ako bih BAS morala da se odlucim onda je to osoba b. prvo zato sto je mladja, a drugo moglo bi se reci da mi odgovora po imidzu. vise mi se svidja fizicki i mislim da bih se sa njom bolje ukopila na mentalnom nivou.
inace to da je osoba b agresivna, da se druzi samo sa propalicama, da joj je u kuci prljavo smataram da su pedrasude. i svakako se ne bi moglo reci da ne vodi racuna o sebi.
Korisnikov avatar
By starsailor
ako je ovo neki test , nev mislim da ti i ja cemo da najebemo :lol:
cekam "rezultate"
Korisnikov avatar
By Darling
Uf.... :nesiguran:

Ako bas moram da biram... ondaK stariju.

Zvucalo bi previse radikalno da nazovem ovu mladju nakazom, ali....
Ne bih mogla da budem sa nekim ko ima tako tupav izraz lica (a i baksuzast). Imam utisak da, kao da nema bas mnogo toga da kaze, da ne ume da predstavi sebe na bolji nacin, te fura takav imidz ne bi li skrenula paznju na sebe.

Starija mi izgleda kao da je na reklami za besplatne razgovore, neke mobilne telefonije, za poslovne ljude.. Po udaljenosti od casa iza nje bih rekla da se naslonila levom rukom na sank, mozda izigrava menadzera restorana.. Ma.. fuck me if I know..

U stvarnom zivotu ne bih nijednu...
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by starsailor
ako je ovo neki test , nev mislim da ti i ja cemo da najebemo :lol:
cekam "rezultate"
uh, mislim da si u pravu :vruce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!