Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by starky
Originally posted by the1whowished
Ne bih mogla da budem sa takvim profilom licnosti u vezi. A i ne zapadaju mi nesto plavuse za oko...
ali zato bih ja mogla...znas na sta mislim :blush:

:giggle:

:cvece:
To cvece njoj da dam? :smilegrin:
Ma znam ja na sta ti mislis ali ti da si neki covek otvorila bi temu sa tiradom toj velicini od zene (a to Ж je veliko kao kuca) i uzorne zenstvenosti (i da ti jos malo, kredem fore: [[..znas na sta mislim :blush: ]] ), kako ne bi ljudi ostajali uskraceni za jedno takvo iskustvo.
:sesir: :cigareta:
Korisnikov avatar
By Wight
pa....slicne su :) ))) hahahahahaha
Korisnikov avatar
By Blady
Ne povezujem ni jednu sa mojom mamom, a ja mislim da je to zato sto si ti cista suprotnost tome...
Da se vratim... sve devojke su mi bile razlicite, cak suprotne meni totalno, i ne trazim nikakvu slicnost sa mojom mamom, nikad mi nije ni palo na pamet... mislim, sta ce mi jos jedna mama?
Zar to nije malo previse...:ribica:
By webgirl
Pa...ne baš...
kratka kosa mi je kjut,kjut,kjut... the fetish
tako da od svih mogućih sličnosti - mati mi otkad znam ima kratku kosu,samo jednu nešto drugačiju varijantu,na koju ne bi ni u mraku pala men' se čini...
nikako kjut. :cupakosu:
tako da nema šanse.
a inače,da mislim da u svemu tome nju tražim...ozbiljno bi se prepala za sebe.
ne zato što je ona loša ili nekvalitetna osoba ili išta nalik,nego jednostavno...
što smo world apart
ouch. :doh:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ne znam da li da gledam po mami (nazalost mamu nisam skoro ni upoznala) ili po tetki i babi sa kojima sam odrasla... mada kad pogledam, nigde nema neke veze.... sve devojku se totalno drugacije od 3 najbitnije zene u mom zivotu
:bubbles:
By scorpiooo
nikako ne trazim devojku koja lichi na moju mamu u bilo kom smislu...to bi bilo previshe chak i za mene :shocked:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja mislim da se nikada ne traži banalna sličnost u smislu boje kose i očiju, ali da težimo da budemo tretirani onako kako su nas tretirali naši roditelji ili onako kako smo želeli da budemo tretirani. Svi kasniji odnosi pa i oni erotske prirode imaju model u odnosu sa roditeljima.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
znam da je glupo, al sto cu, taka sam :facepalm:

pre mnogo mnogo godina (in einem Land for unserer Zeit) dok sam jos bila str8 :facepalm: smuvam se ja sa deckom sa faxa..
ja mislim da sam nakon par nedelja pocela sa tim ispadima "joj, jbt, pa ti si kao moj tata", "jaooo, i moj tata tako..". "ma daj, ja to mrzim, idi ljubi se sa mojim tatom.." :kopanos:
sa njim sam bila 2 godine u vezi i on je definitino, u svakom pogledu, minijaturna verzija mog tate (koga ja obozavam, i koji je po meni savrseni muskarac).
e, onda je doslo do te ispale da sam skontala da sam lezz :facepalm: i ja sam njemu rekla da na svetu ne postoji muskarac kao sto je on, i da nikada nijedan muskarac ne bi mogao da zauzme njegovo mesto.. sto se i obistinilo..

a sa devojkama.. trazim sustu suprotnost od moje majke.. dakle, da je otvorena, da ne bude pasivna i da uvek neko mora da je vuce za rukav, druzeljubiva, komunikativna..
jedino od fizickih osobina primecujem kako volim plave oci kod devojaka (kakve ima i moja mama).. inace, NiJeNtE i NaDa
Korisnikov avatar
By Markiza
Moja majka je potpuno tamna kao ja-crna kosa,ten,oči.Uglavnom se zanesem za devojkama potpuno baš suprotnog izgleda.Desi se ,retko,da me privuče i neka crnka sličnog izgleda.
Korisnikov avatar
By Rakunica
Jedino sto mogu da potvrdim kao slicnost jeste da me na prvi pogled privuce, zainteresuje njena nezainteresovanost, da su joj misli tamo negde daleko.
Nesto dodatno nisam primetila.

Da su muskarci u pitanju, tu sam sigurna kako bih trazila nekog slicnog mom ocu.
Korisnikov avatar
By Mia123
Na oko mi se uglavnom dopadnu plavooke blondine ali se na kraju ispostavi da su za mene najfatalnije crne mambe poput moje mamike. :D
By MarijaNs
ne zelim da lici na moju mamu vec na mene! sto je slicnija meni to su vece shanse da ce me privuci...( o tome sam cak i neku emisiju gledala)
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1362865#p1362865]Blond Brat napisao:[/url]Znate kako kazu kakav otac,takav decko...tj. u decku trazimo oca, nije bitno da li je u pitanju izgled, ponasanje ili nesto trece...
E pa sad mene interesuje da li mi lece trazimo majku u devojkama? :lol:
Npr.moja mama je tamno smedja,ima tamne oci i taman ten i ja bas volim takve devojke i ugavnom na njih obracam paznju... :D
Kakva je situacija kod vas?

:pop:

:lol: micil micil...:lol:

ne trazim mamiku u devojkama :lol:

mama i ja ne licimo mnogo - skoro pa nista, na oca sam - preslikana... moja mama je smedja/plava, niza od mene za glavu...:)

imadoh "svakoraznih devojaka", one 2 azijatkninje ne znam u koju grupu bi svrstala, ako sam trazila devojku na mamu...:lol:

znaci, ne :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Mislim da je suludo generalizovati... Ako gledamo iskljucivo fizicki aspekt - bilo je devojaka koje su plavokose i plavooke, ali tu negde mislim prestaje svaka slicnost... Sa ocem - hahaha, osim zelenih ociju - ne vidim kako bi drugacije licile na moga oca. :) Karakterno - verovatno je bilo nekih poklapanja odredjenih osobina, ali na to ja ne gledam tako - to su naprosto osobine koje ja vrednujem kod ljudi, koje sam u roditeljima prepoznala kao uopsteno kvalitetne ljudske osobine, te ne vidim razlog zasto ih ne bih zelela i kod svojih partnerki.
A ako posmatramo ceo roditeljski odnos, pa pricamo na temu da li preslikavamo partnerski odnos nasih roditelja na odnos koji mi gradimo sa svojim partnerima/partnerkama, onda valjda imamo negde dovoljno svesti da BIRAMO kakav cemo odnos graditi, sta cemo iz nama poznatog odnos tokom odrastanja uzeti kao referencu pozitivnog primera, a sta cemo izbaciti jer vodi u obostranu frustraciju i nezadovoljstvo.

Eto, ja to nekako tako... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!