Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Khons
bilo ih je sasvim dovoljno da naucim da cenim ono sto sad imam i onu koju sad imam pored sebe.
Upravo tako.

Mozda ih ima 5-6 koje su ostavile neki dublji utisak, sto dobar sto los, mozda 2 koje su izazvale neke vece kvantne skokove u mom osvescivanju glede zena, veza, mene i sveta. Prva mi je potpuno slomila srce (ili je bar to tako tada izgledalo, tada i sledecih nx meseci), cetvrta mi je potpuno srozala samopouzdanje, toliko da mi je trebalo vise od godinu dana da ga povratim, sesta me je naterala da dobro preispitam sebe glede poverenja koje poklanjam ljudima, da ne kazem da me je izradila ko vola. Onda su dosle neke divne zene, s kojima su se stvari sjebale iz nekih drugih razloga... A bilo ih je raznih, naletala sam na posesivne&ljubomorne, one koje ne znaju sta bi od sveta i mene, nezrele, dosadne, besperspektivne, ovake ili onake, ali i neke sasvim ok i savrsene u skoro svakom pogledu, bivala manje ili vise zaljubljena, neke sam i volela, neke volim i sada. Naletala sam i na neke psiho varijante, ali sam, hvala bogu, pobegla na vreme. U svakom slucaju niko mi nije pretio ubistvom kuceta (tj macke u mom slucaju), ili bilo sta slicno, jer se zaista trudim da usput ne povredim nikoga, i uglavnom mi je polazilo za rukom.
Ma svastara jedna.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by ancheja sam, kad mi je bilo 17 i jos nije bilo bezicnih
Izvini shto ovako pitam, ali koliko ti imash godina? (mislila sam da si mladja :lol: )
mozda je i bilo bezicnih 1991., ali ne za mene :dete_iz_radnicke_klase:
Korisnikov avatar
By m..
Au bre, a ja mislila ti neko '78. plafon.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Omasila za 4 (ako se ne varam u racunu) godine, jaka stvar.... Bitan je psiholoski uzrast, ne kalendarski... :filozofija:
Korisnikov avatar
By anche
e nemate vi pojma kako je to natji devojku bez interneta i mobilnog :deda:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Dobro si me podsetila, moracu da pitam dragu kako je izgledalo muvanje u premobilnoj eri :nezamislivo:....
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by anche
e nemate vi pojma kako je to natji devojku bez interneta i mobilnog :deda:
Kako nemam pojma? Ja sam samo jednu upoznala preko neta, i ta nije odgovarala, ispostavilo se. A stro se mobilnog tice... Mhm, jebiga. Ideju nemam, imala sam mobilni pre nego sto sam smuvala prvu cicu (mislim na nacin koji ukljucuje sex u paket), mada sam toj istoj prvi put prisla u 7. osnovne u skolskom dvoristu (igrala basket u crnoj vijetnamci i delovala mi je interesantno, doduse tada sam tek negde pocinjala da kontam da to sto tu i tamo osecam prema devojkama nije standardna stvar i nisam joj prilazila iz tih razloga, bar ne svesno).
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ali.... Kako ste se dogovarali za vidjanje? kako ste zelele jedna drugoj laku noc? Pa, sve one porukice za ispipavanje terena, pa one slatke, romanticne, pa on provokativne, preko SMS je mnogo lakse reci neke stvari nego uzivo... Igrom slucaja imam mobilni od 10 godina i ne mogu da zamislim zivot bez istog...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by m..
A stro se mobilnog tice... Mhm, jebiga. Ideju nemam, imala sam mobilni pre nego sto sam smuvala prvu cicu
znam. mobilni pruza ogroman stepen slobode i omogucava komunikaciju sa ostatkom sveta i dok si pod budnim okom roditelja/staratelja. :yes:

ali kako deluje na zdravlje je veliko pitanje, narocito u tom formirajucem periodu. svako dobro nosi nesto lose :deda:
Korisnikov avatar
By m..
Kontam da je dogovaranje za vidjanje islo isto kao sto se dogovaras sa ortakinjama, mislim sta ti ukucani znaju u kakvom si odnosu, ja sam i za onih mojih pokusaja sa tipovima (to je bilo pre mobilnih) uredno lagala matorce da su mi to ortaci (mislim posle epizode kada moja keva objasnjava predstavljenom decku da sam ja nevina i da ona hoce da to ostane tako, a ja bila nevina ko majka 9 jugovica). A ispipavanje terena moze i uzivo. Ne mislim da bi meni nepostojanje mobilnih predstavljalo ikakav ozbiljan hendikep.

Mislim, eto ja ne koristim msn i slicno uopste, niti se muvam na chatu ili preko neta, pa mi se svejedno ne desava da mi se na svakih mesec dana ne ukaze prilika za kakavu-takvu vezu ili cesce neku shemicu, e sad sto to meni ne odgovara (mislim inace, trenutno sam zauzeta), ili sto bi se ispostavilo da nece to dugo, to je druga stvar.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
A stro se mobilnog tice... Mhm, jebiga. Ideju nemam, imala sam mobilni pre nego sto sam smuvala prvu cicu
znam. mobilni pruza ogroman stepen slobode i omogucava komunikaciju sa ostatkom sveta i dok si pod budnim okom roditelja/staratelja. :yes:

ali kako deluje na zdravlje je veliko pitanje, narocito u tom formirajucem periodu. svako dobro nosi nesto lose :deda:
Pa ja sam svoj prvi mobilni nabavila na 1. godini faxa, opirala sam se do poslednjeg trenutka i kupila ga poslednja u ekipi, nakon sam skontala da se oni vidjaju i bez mene, jer im je u tom trenutku verovatno predstavljalo ekstra cimanje da me lociraju na jednom od 3 prebivalista i pricaju sa konglomeratom baba, deda, majki, oceva, brace i ostalog sto se javlja na fixni (mislim, nije da im zameram, meni sada predstavlja horor bilo kakvo trazenje nekog na fixni i deklamovanje onog "dobar dan, m.. kraj telefona, mogu li dobiti tog i tog" texta, pa jos kad ti se javi necija nagluva baba kojoj treba 5 minuta samo da skonta da trazeni nije kuci i jos da se raspita gde je i kad se vraca).
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Naravno da se moze smuvati i bez tehnike. Skoro svakoj devojci ce neko vec prici, dovoljno je da izadje, ali... Nije to to... Kako ja da spavam, ako mi ona ne posalje porukicu za laku noc? :(
Korisnikov avatar
By m..
E da, plus se moja majka zove isto kao ja i ceo zivot sam strahovala da se neko ne izlane misleci da sam se ja javila na telefon. Uzas nezamsiliv. Vazda sam strahovala da ce neka budala pozvati moju matoru na dzoint ili joj izjaviti ljubav.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Naravno da se moze smuvati i bez tehnike. Skoro svakoj devojci ce neko vec prici, dovoljno je da izadje, ali... Nije to to... Kako ja da spavam, ako mi ona ne posalje porukicu za laku noc? :(
Uh da. Ali drugo je kad imas mobilni, pa ga onda nemas, nego da ga nisi imao uopste. Mislim svakako moze da te zvrcne pred spavanje, ili da prosto znas da misli na tebe.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by m..
Au bre, a ja mislila ti neko '78. plafon.
Ja mislila i mladja... :) Auuu :) :P
Korisnikov avatar
By anche
bolje prestanite da mislis. ocigledno ti ne ide :giggle:
Korisnikov avatar
By starky
bolje prestanite da mislis. ocigledno ti ne ide :giggle:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
E da, plus se moja majka zove isto kao ja
???

I cija ideja je bila da daju cerci ime koje ima majka vec :D ?
Korisnikov avatar
By anche
ja sam dobila ime po babi. s' majcine strane :matrijarhat:

nego, hlaef... cekam te na temi o mirisanju :giggle:
By Bombina
@anche
To nije smesno, to je realan problem vecine mladjih devojaka koje jos uvek zive sa roditeljima...
Anyway, ja ne koristim fiksni telefon upravo iz tih razloga ;) samo mob.
da slazem se,bolje je na mobilni nego fiksni i to nema razloga i dok ne upoznate
By Bombina
Originally posted by m..
Uh da. Ali drugo je kad imas mobilni, pa ga onda nemas, nego da ga nisi imao uopste. Mislim svakako moze da te zvrcne pred spavanje, ili da prosto znas da misli na tebe.
ne ne ne,zato ona nije htela da ti posalje porukicu za laku noc,jer ne bi smela da krenes na spavanje ne bi bilo po ponoci i da ne moze da bude u tri sata ujutru
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by m..
E da, plus se moja majka zove isto kao ja
???

I cija ideja je bila da daju cerci ime koje ima majka vec :D ?
Zaljubljenog caleta, al to nije najgore, ovde svako ima svoj duplikat. Dedi se zena zove isto kao majka, kao sto se i jednoj babi muz zove isto kao i otac, pa imam 2 brata od necega sto se isto zovu i gomilu toga. Niko se ne zove po dedi, nego nesto svi zovu po nekim random rodjacima.

Moji su ko da ih je Vudi Alen izmislio.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
E, a jel vam se nekad desilo da se deojka zove isto kao i vi?
Korisnikov avatar
By Khons
E, a jel vam se nekad desilo da se deojka zove isto kao i vi?
ne. ali jedna je, po misljenju ostalih, lichila na mene, tj licile smo jedna na drugu pa su nas cesto meshali za sestre :weird:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!