Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by allexa37ma spontanoOriginally posted by Angelina777jesil nam to zadala zadaću da se sad sve bacimo na chart:lizalica:
pastujte ovde sve sto vam se ucini zanimljivim
Originally posted by Nanny Oggma to je sa teme IZ "BISERA SA CHATA" (dyr), posto je duhoviti moderator zakljucio da su suvise uvrnute
Jbg ja ne logujem, to mi smaranje, ali ako neko ima neki log samnom, slobodno moze da ga turne
A mislim, kako neko ne izvali zajebanciju...te slepa te ovo te ono...jbg ljudi idu pravolinijski
Originally posted by Nanny Oggjesam
A ti nisi Zeljka Stokic?
Sada sam sasvim zbunjena.
Originally posted by blenta
zatim sedimo ja 1one i swanella u kafani i ja im objashnjavam da neka kob'la bulji svo vreme u njih dve, a one kao ma ne, niiiije
i poshto zhena ochigledno je zainteresovana, a ove dve se netjkaju, dok swanella shatro voli poslovne starije gospodje
ja napravim ulaz i ostavim im mesta za manevar, uzimanje broja, itd.
al nishta, zhena ode i sa njom neki italijan s kojim pricha o nekom poslu sve vreme
poshto su otishli 1one i swanella mi objashnjavaju da zhena nije leca
kad se ona vratja nazad gore i pita sa znachajnim pogledom
"ima li mozhda nekih nedoumica"
osetjao sam se kao u nekoj reklami
Originally posted by Swanheartdakle za godinu dana močiću da ti se obratim..tad ću već imat šanse:):kafa:Originally posted by blenta
zatim sedimo ja 1one i swanella u kafani i ja im objashnjavam da neka kob'la bulji svo vreme u njih dve, a one kao ma ne, niiiije
i poshto zhena ochigledno je zainteresovana, a ove dve se netjkaju, dok swanella shatro voli poslovne starije gospodje
ja napravim ulaz i ostavim im mesta za manevar, uzimanje broja, itd.
al nishta, zhena ode i sa njom neki italijan s kojim pricha o nekom poslu sve vreme
poshto su otishli 1one i swanella mi objashnjavaju da zhena nije leca
kad se ona vratja nazad gore i pita sa znachajnim pogledom
"ima li mozhda nekih nedoumica"
osetjao sam se kao u nekoj reklami
swan voli gospodje koje su sa 40-45 godina jos uvek u voznom stanju i ocuvane, a ne istripovane starije tete
:swan povrsni skot:
a na pitanje oko slike na chatu svako dobije odgovor da me zaobidje i da ima ostalih ludaka raspolozenih za chatovanje.
Originally posted by Swanheartpa vidiš dušo...to je čista generalizacija...ja i dosta mojih prijateljica koje smo u 30 ili ranim 40 godinama preferiramo svoju generaciju ili čak starije od nas.
pa nekako i nisu
umesto da znaju sta bi od zivota
one se jure piletinu kako bi se podmladile i zaboravile na trenutke koliko godina imaju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!