Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by allexa37
Originally posted by MinaHarker
Ne kontam tu vrstu izivljavanja...
Ustvari, nikad nisam ni osecala potrebu da se poseksam sa x ljudi.
A opet, naravno da osecam potrebu da naucim sto vise, budem na sto vise mesta, upoznam sto vise ljudi, ali to 'izivljavanje' nema veze sa sexom. Sex se desi ako osetim leptirice u donjem stomaku i ako mi se neko svidi. Nije poenta doziveti sto vise osoba kvantitativno, nego kvalitativno.
Tako da... da, osecam potrebu za novim iskustvima. I da, spremna sam na dugu i kvalitetnu vezu, ako se pojavi odgovarajuca osoba.
:up:
:klap:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Izivljavanje ljudi shvataju kao potrebu da se kresnesh sa njih hiljadu da vidish kako je. Ne bih se slozila sa tim. Rech mi je ruzna ali kad je vec tu pre bih rekla da je izivljavanje posedovanje slobode da isposhtujesh pobesnele hormone i ego koji vrishti daaaaaj.
Moj period ludosti se deshavao od 27-e doooo pa ne znam, mislim da i dalje traje po standardima vecine. Jesam se udala (papir nemam ali ce ga biti), planiramo decu itd. ALI ja i dalje bih poletela za nekom cicom koja mi se svidi :) ako je fora izivljavanja u tome ? Sad, to shto mi se niko ne svidja jako dugo, znachi li da sam se smirila pa da proglasim da me ludovanje proshlo ?
Kako uvek teme o ljubavi i onoj pravoj zavrshe kao priche o vernosti i zatvoru ?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by SUNNY GIRL
ja nikada nisam imala zelju da se tendenciozno izivljavam. kao, mlada sam, luda sam, gledajte me svi, mada se gomila ovih koji me znaju verovatno ne bi slozila. nekako sam se spontano izivljavala ni ne primecujuci sta radim i tek sad kad se osvrnem i pogledam gde sam sprcala u dupe poslednjih 6 godina, paaaa, jedini odgovor koji mi preostaje jeste cisto izivljavanje. i nekako ti mir dodje sam po sebi. kao primirje koje preplavi izmucenu vojsku posle dugogodisneg rata....i posle svih alkoholnih noci, sada mi je najvece blago zaspati pored nje bez straha da cu ujutro imati glavobolje...misli o zajednickoj buducnosti se izrode same od sebe, a planovi se ispune ako ti to zelis...i sada govorim iz te mirne pozicije nekoga za koga drustvo samtra da se dobro iziveo...

Da mi kazes da je stena proplakala.... Otkud ti? Osecam se ko Robinzon kad je sreo Petka.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Cek cek..sta Robinzon i Petko se smuwali?Kad:smokin:
Korisnikov avatar
By m..
Ajme mene. Nijesmo se smuvali, nego je zena promolila nos ovde posle bog zna koliko, a nesto je ozbiljno pocelo da fali suvislih sagovornika.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa, lepo je i jedno i drugo..

Lepo je i ludovati i dozivljavati avanturice, ali nekako mnogo vise srce greje ljubav, vezanost i bliskost sa nekim tebi posebnim, a kada taj neko poseban naleti ostali svi postaju nevazni i nepostojeci.. :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvece:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Ajme mene. Nijesmo se smuvali, nego je zena promolila nos ovde posle bog zna koliko, a nesto je ozbiljno pocelo da fali suvislih sagovornika.
I ja se obradovala, bilo bi lepo da Sunny makar malo cesce svraca :cheer:
Korisnikov avatar
By m..
AHAM, SUNNY DOLAZI, SUNCE TI ZARKO.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zwezdica
Pa, lepo je i jedno i drugo..

Lepo je i ludovati i dozivljavati avanturice, ali nekako mnogo vise srce greje ljubav, vezanost i bliskost sa nekim tebi posebnim, a kada taj neko poseban naleti ostali svi postaju nevazni i nepostojeci.. :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvece:

Mislim da to moze i zajedno ... to ludovanje i bliskost, vezanost... :) (naravno, avanturice ne idu zajedno :neto: )
Korisnikov avatar
By sleepingsun
poenta je pronaci prawu osobu sa kojom prodjes sve..i izlaske..i ludowanja..narawno ne sa 3 osobom..jer kad u 1oj dobijes sve-ima li cega lepseg?:B
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Nikada mi nije bilo do izivljavanja. Oduvek sam znala da mi je potrebna jedna osoba. Dok sam bila sa decakom, nesto je nedostajalo, al' otkad sam nju upoznala...:mete:
Korisnikov avatar
By Kittrie
..tako sam i ja oduVek mislila o sebi.
born ready, he he - i veoMa gresiLA.

oDUvek je poStojala ta neka X osoba koja je miss right (now), i nekih miLion kriterijuma koje je nasH odnoS 'morao' ispunjavati, preko deceniju nikad nisam bila 'sama' , ulaGala sam mnogo vise vremena i 3povanja no truda, a biLa ubedjena u suproTno jer saM veroVala da se SRECJA nalazi samo kad sam sa njom :radosnice:
btw iako uvek uBedjena da 'umirem , umirem, maaaaaaaaaaaajKooooooo' za oSObom sa kojom sam, u svakoj vezi sam ili preVarila ili Varala, ma kako doBro se oseCjala u toj vezi- neSto bi uvek 'upalo' :lol: .

poeNTa je da ono NOW nikad nije nestalo kod miSS right (now).

i evo sad, kad sam imala prvi period istinske samocje, beZ i mini-zelje za Bilo kojim delom biLo kog biCja shVatam... pa, ono Sto su mi priCali neki ljudi i nikad nisam mogla da sHvatim, dozivim to kao oni..

svidja mi se naJvise sto sam NAPOKON (nakon pola zivota :blenta: ) nauCila dosTa o zivoTu, ljudima.. SeBi.
recimo kolIko mi je biTAn seX :alexis: .
...

i sad, recimo, nisam single, u veZi sam oD koje bih ranije beZala kao DZaWo od krsta .. oseCjam se kao da se i 'IZIVLJAVAM' i imam 'REAL THING' istovremeno.. i sVe je diVno a osLoboDjeno mojih ranijih preduslova za 'veCHnu srecju', lol
a i ne oseCjam onaJ, nekad sladak, nekaD gorak teret (oba)veZanosti prema njoj, a zaNEsenost DA, sto je... :love: SAVRSENO :D

eto, praVi primer kako iz seX aferice moZe nastati.. nesto vise :D , neCjem stavljam laBel
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nisam takav ti licnosti, nikada nisam imala tu fazu iprobavanja, izviljavanja Nekako sam uvek bila spremna za dugu vezu, za zajednicku buducnost.
Pre ove veze sada sam bila 2,5 godine sa jednom devojkom, volela sam je, bila sam joj verna i sve to, zelela sam da to bude real thing, ali duboko u sebi sam osecala da to ipak nije to, iako nisam to zelela sebi da priznam.
Medjutim, sada sam nesto krace u vezi, nekih godinu i po dana i cini mi se da oscam da je to osoba pored koje bih mogla da se probudim i za 20 godina.

E ,sada, zavisi sta kome znaci iziveti se, ja nisam nikada bila tip "party queen", da sam stalno po diskotekama, splavovima, klubovima, ja sam mirnija nekako. Volim kafice, setnje, restorane i slicne stvari, a sa njom izlazim upravo na takva mesta, tako da mi i u tom smislu odgovara.
Korisnikov avatar
By Val
Bozhe, vi kao da stavljate znak jednakosti izmedju veze i zatvora! Da li veza automatski znachi prestanak izhivljavanja? :doh:

Ako se osvrnem na svoju sadashnju, tri godine trajucju vezu...mogla bih da tvrdim da se i dalje izhivljavamo. Na malo drugachiji nachin nego pre, ali ipak...

I sledecjom rechenicom cju da se ogadim moralistima, ali ako nam se digne ono shto nemamo, potrazhicjemo to medju 6 milijardi ljudi. Kolika je verovatnocja da ne nadjemo bar jednu doshu koja cje nam pomocji u tome? :) I neka mi oproste oni koji ne vole da "dele"! :smeh:

Dakle, ready za real-thing-izhivljavanje!
By жњ
ja se nikada nisam ni izivljavala... hajde, probala sam da budem one-night-standerka, cisto da vidim sta to propustam, ali nicam uzi-va-la.

i zasto to gledati kao "izivljavanje"? neki prosto vode takav lajfstajl. mozda oni bas - vezivanje- nazivaju "emotivnim izivljavanjem"... ko ce ga znat...

zato, svak svom jatu, iskreno i fer od starta. da ne bi posle bilo suza, histerije, polomljenih noktiju, iscupanih pramenova i sl. :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kod mene je sve to, zbog specificne zivotne price, islo malo drugacijim redosledom.
Udala sam se sa 17 godina, pa od tada do momenta kada sam postala udovica i nisam imala bas puno prilika za izivljavanje.
Tek kada sam u 40 i nekoj ostala udovica, pocela sam da zivim punim plucima. Ali, opet, sa muzem sam zivela u braku dvadesetak i nesto godina, navikla sam znaci da imam zivotnog saputnika koji je tu, podrazumeva se i vise mi je drug, nego ljubavnoseksualni partner, tako da tiho patim u sebi i prizeljkujem da nadjem zenu sa kojom cu deliti dobro i zlo, sto i postelju do sudnjega casa. Nisam je do sada nasla. :nazalost:

Imam jednu dobru drugaricu malo mladju od mene koju svi od milja zovemo Pushka ( zbog njenog velikog nosa ) koja me, kad joj se pozalim da mi je teshko i da mi treba zenska saputnica na duge staze, teshi i kaze mi da ce, ako duboku starost dochekam sama, ona biti moja saputnica i da cemo sedeti na klupi ispod neke kajsije i chantrati sa drugim babama. :love:
Shta bih ja bez moje Pushke. :love:
Korisnikov avatar
By master yoda
spremna sam za real thing i za izživljavanje s pravom curom.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mislim da promiskuitet i monogamija nisu nešto što svesno biramo. To je iracionalni proces, a od ličnosti do ličnosti zavisi čemu je sklonija. To često zavisi i od godina. Hoću reći, da kad neka od nas upozna neku devojku, pretpostavljam, da neće odmah u njoj da gleda 'ljubav svog života', već to potvrdi vreme i iskustvo sa dotičnom.

Ont nije u duhu moje sanjarske prirode, jer ja nekako dosta toga shvatam ozbiljno. Imam svoj svet i teško puštam druge da uđu u njega i u formi društva, a kamo li kao neko sa kim bih se iživljavala.

Ako je fizička želja tako jaka, a devojka nije tu, ja ću pre da se prepustim masturbaciji, nego ont i ne zbog etičkog aspekta, već što je za mene nova osoba 'strano telo' i što nema šanse da bih mogla da uživam u tome.

Tako da kod mene nije bilo iživljavanja, ali ni želje za istim.
No, mislim, ako je nečija priroda takva da teži što većem broju partnera, nek se iživi, jer bi sputavanje dovelo do frustracije.
By жњ
Originally posted by Galateja
Mislim da promiskuitet i monogamija nisu nešto što svesno biramo. To je iracionalni proces, a od ličnosti do ličnosti zavisi čemu je sklonija. To često zavisi i od godina. Hoću reći, da kad neka od nas upozna neku devojku, pretpostavljam, da neće odmah u njoj da gleda 'ljubav svog života', već to potvrdi vreme i iskustvo sa dotičnom.

Ont nije u duhu moje sanjarske prirode, jer ja nekako dosta toga shvatam ozbiljno. Imam svoj svet i teško puštam druge da uđu u njega i u formi društva, a kamo li kao neko sa kim bih se iživljavala.

Ako je fizička želja tako jaka, a devojka nije tu, ja ću pre da se prepustim masturbaciji, nego ont i ne zbog etičkog aspekta, već što je za mene nova osoba 'strano telo' i što nema šanse da bih mogla da uživam u tome.

Tako da kod mene nije bilo iživljavanja, ali ni želje za istim.
No, mislim, ako je nečija priroda takva da teži što većem broju partnera, nek se iživi, jer bi sputavanje dovelo do frustracije.

jako lepo sroceno :up:
Korisnikov avatar
By soullady
Originally posted by m..
Pa nije bas da sam se izivljavala. Nije bas ni da sam samo jurila sex. To je vise bilo trial and error dok nisam skontala neke stvari, iskristalisala sta je to sto trazim, i stekla dovoljno iskustva i samopouzdanja da bih mogla to da imam. Vec 5 meseci sam u monogamnoj vezi i ne mislim da ista propustam zato sto sam tu. A pre toga nisi mogao da mi stanes na rep.

:up: kratko i jasno..

tek kad sam shvatila sta ustvari zelim, bila sam u stanju to i prepoznat i prepustit se osobi koja mi je to sve pruzila..
s tim da je i sam proces "shvatanja" imao svoje cari :psiholog: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam se izivela i nisam spremna za real thing.
Ako ima neka :sise: zainteresovana za trojku, neka se javi! The 1, BG, 20, uni :roflmao:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam sta sam napisala za ovu temu...
ali mislim da jesam, a mozda i nisam.. ma ko ce ga znati... :chilling:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Pa kako godine prolaze sve više shvatam da tzv. "real thing" nije tako jasno definisan pojam i tako lako uočljiva pojava. Hoću reći, da kada već uđeš u neku vezu, onda vremenom shvatiš da li je možeš da održiš ili ne.

To što sam u vezi ne znači da neću primetiti neku lepu osobu, da neće možda ta osoba da mi par dana bude u mislima. Ali to uvek ostaje neki mentalni "promiskuitet", tj. bukvalno potreba da mogu slobodno da maštam. Sve za oči...
Jednostavno smatram da svaka veza zahteva puno truda i treba je održavati, ništa ne ide samo od sebe. Zato ni "real thing" nije real kada nećeš da ga učiniš takvim.

Pre nego što sam ušla u vezu sa Galatejom, imala sam strah od veza (nisam se iživljavala) ali tokom ovih godina sam naučila da se izborim sa tim i da pobedim svoj imaginarni strah.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by sleepingsun
poenta je pronaci prawu osobu sa kojom prodjes sve..i izlaske..i ludowanja..narawno ne sa 3 osobom..jer kad u 1oj dobijes sve-ima li cega lepseg? :B
Upravo.. Bravo, lepo recheno.. :zakljucano:
Korisnikov avatar
By olgic
Ludovala, zivela i uzivala... Mnogi me osudjuju i krive za mnoge stvari ali tad mi je to prijalo i to je to... Bas kao sto sam imala i "ozbiljne" veze (sta kome znaci ozbiljno?) Ali kad tak oludujes jako tesko ces posle uspeti da se smiris pored nekog tj. taj neko pored tebe jer ce uvek misliti da si to ti i da si i dalje u tom fazonu ludovanja... Jako glupa situacija i teska kad pozelis nesto ozbiljno :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!