Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

lezbejski klanovi

ne, ne postoje :ozbiljan:
6
12%
postoje :flasher:
29
56%
nemam pojma, ja nisam odaWle :cul:
17
33%
By Snow_Crystal
Originally posted by anche
Originally posted by Snow_Crystal
A ako neko hoce da se druzi onda prolazi kroz detektor pogleda (u zavisnosti koliko ima clanova) pa ako prodje sva snimanja onda je primljen...
aha. da se izrazim ruralno: nesto kao krava na vasharu? :)
Toooooooo.... Kako se nisam setila prave reci... IZLOZBA sa brojem oko vrata..:zacepi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne znam, ali nije to nista neobicno, kad malo bolje pogledas: odvajkada su ljudi tezili coporu, a kada su u pitanju diskriminisane, manjinske grupacije, one se drze zajedno, svugde i uvek, koja god da je u pitanju. Sa druge strane, da su npr.lezbejke rastrkane kud koja, da ne postoje okupljalista istih, ko zna kad bi se u prolazu "prepoznale" i nasle sebi partnerku; ovako se grupisu i okupljaju, svako je bio sa svakim jer je "scena" mala i ogranicena (ne znam koji % populacije cine lezbe), tu i tamo neko zna nekog sa strane, pa ulaze i nove, i to je jedina raznolikost. Svako je bio sa svakim jer je uzak krug i nema puno "ponude na trzistu". Ali nekako mi se cini da vi ne pricate o ovome sad.

.........(pocela sam da pisem o nekoj grupici lezbejki koju sam mislim opazila, ali sam obrisala, jer mi se opet ucinilo da vi ne mislite na to.)

O kakvim tacno klanovima je ovde rec? Molim vas da pojasnite. Kakvi su im ciljevi, sta ih drzi na okupu?

(super su mi sale na racun mafije i Labrisa i krvavog dilda i kuglica, ali bih molila da cujem i ozbiljne odgovore, jer mozda znam i ja za tako nesto, pa cu da napisem, ali nikako da mi dodje do mozga zasto i cemu takvi klanovi, mislim, potpuno su mi nezamislivi i nepotrebni.........zelim da shvatim)

Sta one hoce? Mislim.....kako se klanice (clanice klana) odnose prema drugima?
Korisnikov avatar
By Modesty
mislim da je na predhodnoj strani pisano dosta o tome zono a tto što kažeš da su ljudi uvijek težili čoporu(čoovjek je društveno biće) i što je to naglašenije kod diskiminirajućih grupa ili manjinskih grupacija je sasvim logično,evo npr,uzmite židove....da nisu bili tako proganjeni,nebi sad bili tako povezani...to je samo jedan banalan primjer.Mada je to grupisanje u lezbejskom svijetu donekle opravdano i razumljivo,ono što se dešava među njima po meni uopšte nije ni prihvatljivo niti razumljivo...i sad da ne ponavljam druge..ali činjenica je da one u tim grupama spavaju jedna sa drugom,ti posle mene sa mojojm curom,ja sa tovojom i tako u krug.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by allexa37
ali činjenica je da one u tim grupama spavaju jedna sa drugom,ti posle mene sa mojojm curom,ja sa tovojom i tako u krug.
kazes da je to cinjenica. kako to znas? mislim, ako moze to da se potkrepi nekim iskustvom, pricom, aneKdotom, i sl. :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Stani malo: Alexa, jel ti hoces meni da kazes da su to klanovi koji.......ne znam.......organizuju orgije, ili organizuju neko sedenje i stovanje Sotone (ili Boga, svejedno), ili ...........sta??? :puzzle:

Sta je na prethodnoj strani pisalo? Ja sam to shvatila samo kao zajebanciju.

Koga ne mrzi, neka mi kaze kakvi su to klanovi, ali ozbiljno pitam? Procitala sam prethodnu stranicu.
Korisnikov avatar
By Modesty
nemam lično iskustvo ali poznajem lezbe koje su mi o tome pričale,prepričavale svoje doživljaje i sl,usko vezane za ovo temu
Korisnikov avatar
By Azdaja
Jeb temu i postove ,da izvinete..:cool2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa dajte te dozivljaje i iskustva!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zoe
Pa dajte te dozivljaje i iskustva!

Aj aj :) )
Korisnikov avatar
By anche
e i da.. sta da radi recimo lezbejka koja iz nekog razloga odluci da napusti klan ili bude izbacena?! :sveca: :duh: :placko:

da li je onda prinudjena da trazi/nadje drugi klan ili odlucuje da krene samostalno u zivot :puzzle:

i sta se desava sa onima koje jednostavno mrzi da traze/nalaze druge klanove ili su u nemogucnosti da idu samostalno kroz lezbejski zivot pa onda ostaju u postojecem klanu, uprkos svemu? :tornado:

azdaja, da li vi mozda znate nesto o tome? :novinar:
Korisnikov avatar
By Modesty
ne nisam mislila ništa takvo,ne mogu jer i ne znam....dio su moje predpostavke i opet to ne bih nazvala klanovima nego grupicama,ono što sam ja mislila pod,da znam iz iskustva mojih poznanica se odnosilo isključivo na seks među njima i nisam pominjala orgije...
Slušala sam često,npr od neke cure,lez ,priča mi dogodovštine...ima curu,super nam je...dođe jedan dan sa puta i nađe je sa njihovom prijateljicom u krevetu,kao posvađaju se pa će ova prva da joj to vrati i digne tu istu ili neku drugu njihovu prijateljicu pa onda opet budu skupa i tako u nedogled.....to su priče koje sam mnogo puta čula.
Korisnikov avatar
By anche
koliko mogu da primetim: zabranjeno im je govoriti, a isto tako koristiti smislene smajlije :spijun:
Korisnikov avatar
By Modesty
zajebani su skroz...gori od masona....čuvajte se ljudi...vrebaju sa svih strana,vrbuju :adiktusha: :closet:
Korisnikov avatar
By Zoe

:smeh: hahahahaha, jesi luda!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zoe

:smeh: hahahahaha, jesi luda!

Eh kad bi samo znala :D
Korisnikov avatar
By Progenitor
pa lepo andza nazvala svoj klan 'lezbolah', zna zena dosta o tim stvarima. al' netje da sharuje :elektro:
Zna devojka znanje ...sta da ti kazem.

Mislim da inicijacija zapocinje tako sto se lezbolahinje trljaju s'knjigu.A zavrsavaju kad su toliko rasirene,da moze ceo "Rat i Mir" (skr.eng.Rimming) da im stane u svetu mendzajnu.Btw.Lezbolahinje imaju i svoju religiju.Napisanu u nekoliko tomova,ali je samo javni prvi deo "Vaginini monolozi kao deo kosmicke Vagine".Postoje i teorije po kojima u Lezbolahu postoji i Vrhovni terorista(ref.Tomislav Nikolic"Lezbolah kroz vekove",Dr.Vojislav Seselj "Kurve Del Angelina i Kurve Del Ra",Dr.Vojislav Seselj - Suočavanje sa Lezbolah inkvizitorima ).Medjutim takvi navodi nikada nisu dokazani ,i ostaju u domenu teorije .
Ima jos jedna interesantna teorija,po kojoj se razni tajni obredi Lezbolaha mogu procitati u knjizi Danilo Kisa "Rani jadi" i "Cas lobotomije",ako se znaju sifrovani kodovi citanja unatrag i izmedju redova.

:hmm:
Korisnikov avatar
By sofia
ne znam nista,ja nisam odavle...
By Tresh-grl
Postoje...ja sam pre jedno 5god. i vise bila u jednoj od Beogradskih lez drustvanca...

Ja i ta standardna ekipa od 5 dzanki devojaka smo zajedno izlazile u grad,kafice, u X, muvale devojke,gudrale se itd...

Posle sam redje dolazila u BG tako da sam izgubila kontakt s njima...ze neke bi me cudilo da su zive uopste a kapiram da se grupica raspala.
Korisnikov avatar
By m..
Imam neku svoju, uslovno receno, ekipu, s kojom se druzim, i koja se vremenom formirala, sasvim slucajno, tako sto je moja drugarica iz razreda krenula da se druzi sa nekim mojim drugaricama iz klabinga, pa je tu uletelo jos nekih ljudi sa faxova i drugih poznanika, u sustini svi smo se manje vise znali od ranije, pa smo se nekako povezali, jbg s;lican lajfstajl, slican pogled na svet i ostalo, logicno je. Ali veoma daleko od toga da je to neki zatvoren klan ili da se vidjamo svakodnevno ili da se vidjamo iskljucivo ekipno. Ja vecinu tih ljudi poznajem po 5-6 a godina, a neke i duze, a zateknu se tu negde i ljudi koje prvi put vidim. Inace svako tu ima i neku svoju zasebnu ekipu, a i te ekipe se preplicu, jebiga mali je grad. Prosto, kontam da bi se ti ljudi druzili i da se kroz to nije provukla gay prica. Tako da kontam da nisam deo nikakvog klana. Bar ne nekog zatvorenog. S druge strane znam jos brdo nekih ekipica sa strane, a znaju ih i ove moje pa se to tako preplice.
Inace sam naletala na te neke klanove, ili polu-klanove, uglavnom bih ih znala po jednu dve iz cele price, i to iz nekog drugog kontexta (tipa iz skole ili preko nekog od prijatelja, ili sam se muvala s nekim), i jebiga, ok bi mi bilo da popijem pice ili nesto slicno s njima (nikada nisam imala nikakvih problema sa klanovima, imala sam sa nekim individuama, jbg imala bih i da smo se sreli u chekaonici studentske poliklinike, nije vezano za pricu), nego ja prosto nisam lik koji ima potrebu da pripada nekoj grupi ili da se identifikuje, vise volim da budem svoja, pa ko me prihvati...Vise volim da sam autsajder. Evo sad kad razmisljam, imam ja vise tih ekipa, bar 3-4, razlicite, pa se nekad vise preplicemo nekad manje, a nekad se cesce vidjam s nekim, a nekad manje, nemam pojma, valjda znam dosta ljudi.
Bottom line je da ne volim da sam deo nikakvog klana, ni da se iskljucivo vidjam sa jednim te istim ljudima, niti volim da se grupisem sa nekim oko jedne stvari pa da prilagodjavam ostalo. Druzim se sa ljudima koji mi odgovaraju, bilo gay bilo strejt, ko naleti, i da druzim se sa nx raznih ekipa iz raznih kontexta, u kolicini koja mi odgovara, ni sa kim, osim mojih najblizih prijatelja na dnevnoj bazi. Uostalom tako imam mnogo vise slobode.
A kome odgovara i ko se ne oseca ograniceno vec zasticeno u klanu, pa nek izvoli, ja ne merem.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by QDF
Kapiram da postoje... ali nisam u tom klanu, niti sam u takvoj prici... zelim biti van toga... ;)
mislis da postoji samo jedan!? ono kao manji su organizovani u vetje? pa salju svoje predstavnice na skupove? nesto tipa svetska ekumenska organizacija? :opatica:
verovatno vise... i da, imaju svoje predstavnike... ja nisam ni u jednom, tako da nisam strucna u tome...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, ja razumem sta je drustvo, drustvance, ali sta je klan, u kontextu citave price?!
Jesu li to lezbejke koje se u sutini "ne mirisu", ali su licemerne, pa pod plastom drugarstva formiraju taj klan, iz nekog razloga, ali kojeg?
Korisnikov avatar
By anche
meni nekako krece da se javlja :gatara: sledeca teorija:

ako si u klanu, cini ti se da imas simpa drustvance koje nikako nije nesto zatvorenog tipa, i ti imas slobodicu da leprsas kao leptir do druih cvetitja.

ako si van, onda ti se cini da je to sto posmatras zatvorena klika (ok, da popijes pitje sa nekom od njih, ali ne i sa SVIMA u isto vreme) :nesiguran:

da li je mozda samo stvar licne percepcije i pozicije gledanja? :roll:

ako je to tako, onda svako da nabaci po jedan klan i klanovi ce nestati :drama:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by QDF

verovatno vise... i da, imaju svoje predstavnike... ja nisam ni u jednom, tako da nisam strucna u tome...
:lol: qdf... ok je... slobodna si :lol:
Korisnikov avatar
By anche
da li postoji mogutjnost da beogradska samanta udostoji ovaj skup svojim prisustvom i pokusa da nam rasvetli nekoliko nedoumica? :novinar:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!