Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lezbejke sa i bez HIMENA

Imam himen, netaknut
21
34%
Razdevicena sam
41
66%
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by alexandermagic
Prava ljubav nastaje u kreposti i odricanju i zato je moj himen netaknut. :opatica:

( :lol: )
ja ga most likely onda nisam ni imala. ne mogu reci da sam se previjala od bola ili nesto, nego sam odustala iz drugih pobuda (podbacilo ocekivanja).
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bar himen ne bi trebalo da bude problem. :lol:
Imala sam poteskoce prvIH puta, cak se, kada mi je prvi put uleteo (prvo strep, potom i gospodin) i tripovala da je jos uvek tu, ali- jok.
Razbucan je, takoreci. :misici: :opacupa:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by starky
Originally posted by hlaefdige
drugar...sporazumno...
isto i kod mene... :)

Izvin'te što upadam na temu... a kakav vam je to drugar? Dobar drugar sa kojim ste se jebucnule i on je znao da ste lez ili tamo neki lik ili kako?

Hvala na odgovorima, baš me zanima... i jel to nešto često što mnoge rade?
Korisnikov avatar
By Madonna
pa mozda onaj coin operated boi :lol: :vibrator:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by shut
pa mozda onaj coin operated boi :lol: :vibrator:
:lol:

ćut' tu. 'oću da čujem :hekla:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by baboonbaba
drugar...sporazumno...

Izvin'te što upadam na temu... a kakav vam je to drugar? Dobar drugar sa kojim ste se jebucnule i on je znao da ste lez ili tamo neki lik ili kako?

aj da ti kazem :)

izmedju ostalog, radi se o tome da sam ja biseksualna....prijatelj je to znao..to je neko koga poznajem od kako sam bila klinka i malo mi je za njega da kazem da mi je prijatelj....on je mnoooogo vise...inace zna sve o meni....

moj razlog je bio to sto sam citavu tu stvar o nevinosti i njenom "davanju", "poklanjanju" i slicnim budalastinama, dozivljavala kao jako veliki pritisak...sve "devojcice" oko mene, tada, su govorile o tome kao o necemu sto je jako posebno..i neznamtinijasta.....

meni to nije bilo tako....samo sam htela da me neko oslobodi toga...

drugar je bio, em jako dobar frajer ;) em neko ko nece posle tripovati gluposti i budalastine bilo koje vrste....

i ne znam da li to mnoge rade....al bas ne znam
Korisnikov avatar
By baboonbaba
drugar...sporazumno...

izmedju ostalog, radi se o tome da sam ja biseksualna....prijatelj je to znao..to je neko koga poznajem od kako sam bila klinka i malo mi je za njega da kazem da mi je prijatelj....on je mnoooogo vise...inace zna sve o meni....

moj razlog je bio to sto sam citavu tu stvar o nevinosti i njenom "davanju", "poklanjanju" i slicnim budalastinama, dozivljavala kao jako veliki pritisak...sve "devojcice" oko mene, tada, su govorile o tome kao o necemu sto je jako posebno..i neznamtinijasta.....

drugar je bio, em jako dobar frajer ;) em neko ko nece posle tripovati gluposti i budalastine bilo koje vrste....

To je onda stvarno neki dobar prijatelj :) kad može da služi i za takve stolarske (bušilica) radove :giggle:

Poznajem samo jednu lez devojku i nikad tako nešto nisam čuo. Kontam da je veliki pritisak kad su sve drugarice skinule mrak, ogovaraju po odmorima u školi i to... iskreno, nikad mi to nije palo na pamet.

Hvala na odgovoru :dancing:
Korisnikov avatar
By asneb
hm pa to je lepo!!! i meni drugar skinuo mrak samo sto se ja jos busim sa njim:) :) :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
drugar...sporazumno...

To je onda stvarno neki dobar prijatelj :) kad može da služi i za takve stolarske (bušilica) radove :giggle:

Poznajem samo jednu lez devojku i nikad tako nešto nisam čuo. Kontam da je veliki pritisak kad su sve drugarice skinule mrak, ogovaraju po odmorima u školi i to... iskreno, nikad mi to nije palo na pamet.

Hvala na odgovoru :dancing:

pa kazem....i vise od prijatelja....

nije se bas radilo o ogovaranjima....a definitivno ne u smislu da sam bila poslednja u tom poduhvatu :blush:

nisam dobro objasnila....komplikovano je skroz bilo, tesko mi da opisem ovako...dugacko je suvise :D
Korisnikov avatar
By asneb
ja se iavinjavam sto upadam u rec hihi........ ja sam nov ovdi

samo... bio ili ne biseksualan da bi uradio tako nesto mora da osecas bilo sta prema toj osobi........
a kad se to vec desi onda mora da se ponovi ili se ponavlja stalno
iz licnog iskustva...:wink2:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by asneb

samo... bio ili ne biseksualan da bi uradio tako nesto mora da osecas bilo sta prema toj osobi........

prijateljstvo
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni su super lezbejke sa himenom :D
Korisnikov avatar
By Darling

Vau, kao da sam ja ispricala, bukvalno je i kod mene bilo tako :doh:

S tim sto nisam bila svesna, zasto se tako osecam, "progledala" sam 2, 3 godine kasnije... :shmi:
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Himen.....zaturen.

A kud otishao-Boga pitaj.Taj pritisak medju zenskama da se sexaju,dodjavola i s njim.
Josh samo da se i kod nas pojave one sex gumice,pa da znas ko sta nudi :uzdah:
Korisnikov avatar
By Cupava
Hm... ja sam to odradila cisto da skinem s vrata sve drugarice koje su stalno vikale kada ces,kada ces? Tako da sam spavala s nekim likom nakon 5 dana zabavljanja odradila posao i raskinula s istim sedmi dan ... pokvareno znam al jbg. takva situacija ...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
himen-less :lol: svidja mi se, ima termin potencijala :)

ja dosad nisam imala iskustva sa devojkom koja jos "cuva svoj cvet" (sto bi rekla Monica iz Friends)... ili su me lagale :shamar: ....

ali bas me interesuje, da li se oseca razlika pri odnosu :mini:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
:cheer:

Himenoplastika - sve traženiji zahtjev. Žene ponovno žele proživjeti prvo seksualno iskustvo i krvarenje. Mnogo je razloga za ponovnim vraćanje djevičanstva. Postoje kulturološki i religijski razlozi, ili žene jodnostavno žele oduševiti svoje partnere i proživjeti drugi medeni mjesec.

:closet: :vezan:
Korisnikov avatar
By Dina
Daleko bilo to vracanje... Ja sam i u davnoj proslosti jedva cekala da se toga resim. Dozivljavala sam slicno kao Hlaefdige - budalastine. Jednom mi je samo pukao film da me smaraju sa tim, bila je neka kratka vezica, dobar frajer i nema vise glupih prica...
Korisnikov avatar
By poison
Ja sam moj himen lepo trampila, za jednu prelepu noc divljeg sexa, gimnastike i neznog poljupca za lako jutro....

Kad je bilo pitanje s kim cu to uraditi izabrah, zaista iskusnog mladica, koji je u to doba vazio za neverovatnog ljubavnika(mislim kad cu vec da se razdevicujem, onda neka bude sa najboljim).....

Moram priznati, glasine su bile tacne :blush:

Uzivala sam u tom cinu.

Himenoplastika - mmm.....nikad, dovoljno je bilo ovo jedno razdevicavanje......
Korisnikov avatar
By Dina
Primecujem da pretezno imamo slicna iskustva resavanja himena :evilgiggle:
By Bombina
e kakve su busalice,nemate potencijala,ko su netaknute ni nevine,ne trebaju da imaju svoju pricu...imaju dosta svoje nevinosti a ,druge nisu ..pasivna netaknuta sam
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

is it because we are gay or what ? :lol:
Moguce :lol:

Ali obicno sam sretala zene ili tada devojke kojima je to bilo nesto vazno, pa ne znam sta znaci... ja sam bila cudakinja sto sam gledala drugacije i sto mi to prvo iskustvo niti je bilo vezano za neku ljubav, niti ne znam kakvu pricu, mozda samo za dobar izgled i seks... Kad ovde to ni malo cudno ;)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
imam.

al ono, nit sam lezbejka nit sam uopste pokusavala seks sa nekim. :cigareta:
By Bombina
nekome ce svidjati se i kad neko gledati u oci
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!