Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
jedno pitanje za devojke koje tvrde da BAS SVAKA devojka koju pozele bi bila njihova...

da li vi zaista verujete da je to moguce?

i isto tako pitanje i za ostale koji prate, pisu ili samo citaju na ovoj temi... da li sam jedina koja smatra da to nikako nije moguce? prosvetlite me please.

I unapred da se ogradim, posto se na ovom forumu mnoge stvari pogresno protumace (KHM KHM), pitam iz razloga jer je moje misljenje sasvim suprotno vasem. Nista vise. ;)

peace
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
naravno da ne..
samo shto svi traze dopunu ega tu i tamo..
shta je bolje nego virtuelno prazan papir? :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Iskreno meni se zaista desavalo da koja mi se svidi, mnogo da je i dobijem... eto to je moje razmisljanje... koje se razlikuje od tvog, jbg-a...
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne mislim da svaka zena moze biti moja.

Neke su vec tudje, jel.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Nanny Ogg

Neke su vec tudje, jel.
u datom trenutku. mada trenutak jeste trenutak zato sto je trenutan :zen:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
U kontekstu da sam isuvise stidljiva da pokusavam nesto sa devojkom za koju ne mislim da je oabostrano..naravno da znam da ima onih koje nikada ne bi bile sa mnom,ukusi se razlikuju
:evil:
eto na primer Andjelina je SA BrEDOM..ona ,mozda,sad ne bi bila sa mnom.zbog tih blizanaca itd:smokin::lol:
Korisnikov avatar
By m..
Pa... Poodavno nisam omanula. Zavisi sta od nje zelim i koliko sam spremna da se pocimam oko toga. Recimo da su me u zivotu onako istinski odbile svega 2 zene, obe nekako bas davno dok sam jos bila mlada, detinjasta i veoma nesigurna u sebe.
U sustini se desava da ja flertujem, pa one jure mene, mada sam sadasnju zenu bas morala da ubedjujem da nas dve treba da budemo zajedno. Sva sreca pa mi je poslo za rukom.
Imam jedinu zenu koju zelim.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
HEYYY
Blago tebi..samo uzivaj!!Bas mi drago kad cujem da je neko srecan..svestan sta ima..i da se prethodno pocimao da to dobije!!!Hureej! :cigareta: :trep:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
...ja sad moram da proverim sta sam ja napisala.....uh..dobro je....
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Vazili-zazili... Nit' sam femme fatale, niti smeker. Sreca da je i mene neko ubedjivao, jer bih, ovako smotana k'o sajla, zavrsila sa mackama kao Kostunjavi. Covece, i on ima zenu...
Korisnikov avatar
By Marvin
Jes vala.
Kad god (ako god) pomisliš da za tebe nema šanse, dovoljno je toga da se setiš :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Cek' da uSporedim:

- fakat mi nedostaje malo socijalne inteligencije

- mogu i da zackiljim po potrebi (garant se i on na taj fazon ogrebao o zensko.. "ks-ks!")

- e, dalje se ne secam... propuh mi u glavi, kao sto vec negde napomenuh. A, pa i to je, valjda, neka kvalifikacija.
By J...
Ne mislim da svaka zena moze biti moja a i nisam sad u nekoj manicnoj fazi da tako nesto uopste i zelim, tako da mi je OK.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Marvin
Ajme samouverenih devojaka :iskolacen:
:yes:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by jovanabeograd[/i

da li vi zaista verujete da je to moguce?

pa naravno da nije. :roll:
ko god tvrdi suprotno, ili se zajebava ili je seriously detached from reality.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz
Cek' da uSporedim:

- fakat mi nedostaje malo socijalne inteligencije

- mogu i da zackiljim po potrebi (garant se i on na taj fazon ogrebao o zensko.. "ks-ks!")

- e, dalje se ne secam... propuh mi u glavi, kao sto vec negde napomenuh. A, pa i to je, valjda, neka kvalifikacija.
:lol:

a kako stojiš sa sovama? 'el te slušaju?

možda ju je (ženu, ne sovu) čovek skupio na neku takvu foru, okupio ekipu da joj huče pod prozorom or smthng...
By Paranoid Androgynoid
do sada je bilo tako. svaka koja je prosla te "kriterijume" bila je moja..
neke ne dovoljno dugo iz nekih sasvim shit razloga.
ne vidim zasto se tako ne bi i nastavilo mada ne vidim i zasto bi svaka morala biti moja. ima onih, prethodno nazvanih "vitrina devojke" koje zaista zelim samo da gledam i mastam o njima u svojoj glavi dok ih gledam. i nista vise od toga.
sa druge strane, savrsena zena je po meni jedino zena koju ne mozes potpuno imati, zena koja stoji samo u glavi.. verujem u to. i imala sam je. i imam je. i tu je.
i savrsena je.
i imacu je ponovo. :smug:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa

a kako stojiš sa sovama? 'el te slušaju?

možda ju je (ženu, ne sovu) čovek skupio na neku takvu foru, okupio ekipu da joj huče pod prozorom or smthng...
Imala sam, do pre par godina, celu porodicu sova na drvetu u dvoristu. :smeh:

Jebemumisa, da me nije startovao Kostunica? :shok:
Korisnikov avatar
By shishmish
"svaka zena da bude moja"- tako kako ja dozivljavam "moja" - ne moze...

a da bude nekako drugacije "moja" - nebitno je da li moze... a verovatno ni to ne moze
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ova tema me dosta podseca na onu cuvenu recenicu...tj cuvena je koliko je meni barem poznato...

"Strejt sam ko toplometar ali bih bila sa Angelinom Jolie"

Meni je to bas interesantan fenomen, jer retko ko spomene neku drugu zensku personu
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

Jebemumisa, da me nije startovao Kostunica? :shok:
pa jbt... ženo, reaguj! vidi dal' još imaš šanse kod njega, pa da se angažuješ for a good cause. eto ne moraš da ga truješ, biješ, kidnapuješ... samo ga malo zabavi ne bi li sjahao sa ostatka stanovništva.
.
.
.
.
.
.
.
.
a bog će ti već platiti. :opatica:

Originally posted by jovanabeograd
ova tema me dosta podseca na onu cuvenu recenicu...tj cuvena je koliko je meni barem poznato...

"Strejt sam ko toplometar ali bih bila sa Angelinom Jolie"

Meni je to bas interesantan fenomen, jer retko ko spomene neku drugu zensku personu
zanimljivo, ja sam se sretala sa sledećom pojavom - potpuno strejt tipovi koji, ako neka žena kaže da joj se ne sviđa brad pit, svi do jednog izgovaraju sledeće "aj ne foliraj se, on se i meni sviđa" ili varijanta "ma daj ne seri, s njim bi se i ja pojebao"
baš su se našli njih dvoje...

ovo bi bio kraj mog offtopica, hvala na pažnji i doviđenja. :sesir:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!