Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lez devojke vs fizicki izgled !?

Ne posvecuju paznju izgledu
32
35%
Sve su skockane, samo se to ne vidi
8
9%
Crni Staty, sta ti bi da se mesas u izgled lez riba
52
57%
By Paranoid Androgynoid
znaci problem je ako zena nosi kravatu.. tj. po tvojoj logici, ona ima problem u glavi?! :puzzle:
ajde sad molim te podeli kravate na muske i zenske, bas da vidim.. pa ti mozda neki reta ovde i poveruje u tu glupavu teoriju.
ti si seksista.. ko one kretenke prodavacice sto kad se uhvatis za musku cipelu a one zinu ko maloumne :shok: i kazu "pa to je musko!!!"

ne znam stvarno ko ovde "generalno" ima problem "u mozgu" :lood:
Korisnikov avatar
By EYA
aaaaa.... crvena i plava su muske boje, a bela, crna i rozLa zenske.
pa da, zato su me patike i zbunjivale, jer su bele... al te su garant pravljene za gay muskarce, da bi ih razlikovali od obicnih muskaraca.

statuse, eve ti jedan :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *STATUS*
Zar je tako tesko ocesljati se i makar staviti diskretnu sminku, cisto da bi se razlikovale od muskaraca.... :mirnatetko:
''
By Çâðê_DUP
LESBIAN FASHION- HAIRSTYLING

''
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by untouchable
ko one kretenke prodavacice sto kad se uhvatis za musku cipelu a one zinu ko maloumne :shok: i kazu "pa to je musko!!!"
de, de... necemo sad tako ostro o prodavacicama koje su se jedva provukle kroz srednju skolu, a svakako da nisu posecivale labrisove seminare za mlade lezbejke a jos manje se 'vatale stiva ozbiljnijeg od ane karenjine. :kafa:

sve one, ili vecina imaju isti problem oko kojeg lupaju svoje glavice kao i postavljac nam doticne teme :cigareta:
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
zavisi s kakvim si se lezbama ti susretao,ima onih kojima je izgled zadnje na sto misle,izlaze kao da su kao sto kazes tek ustale itd...sve je od osobe do osobe
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Zoe
˙˙˙˙˙ǝʞɯoɯ "ǝuǝʌʇsuǝz" ı sɐɯı oʞɐʇ oʇsı˙˙˙
dodjavola, zahtevam u2u sa detaljnim opisom kako se ovo radi...
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by sarajevoxx
zavisi s kakvim si se lezbama ti susretao,ima onih kojima je izgled zadnje na sto misle,izlaze kao da su kao sto kazes tek ustale itd...sve je od osobe do osobe
a sta li im je samo prednje... :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
A sta uopste znaci ova druga opcija u anketi ?

" Sve su skockane, samo se to ne vidi "

Zajebanciju ?

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By m..
Elem ontopic:

Ne nosim treshu, necu ni da obrazlazem zasto, ono gadno mi, podseca me na smrad muske svlacionice u osnovnoj...

Elem, o da, sebi mogu da dozvolim da izadjem u istoj odeci u kojoj idem u radnju, i na posao, i u klub i na poslovni sastanak i na jebeni fashion week i da setam ulicom bez sminke bio dan ili noc iz prostog i jednostavnog razloga koji glasi - lepa sam, a i boli me ono sto nemam sta ce random nisko celo o tome da misli. Pritom imam dosta poznanika i prijatelja u svetu mode i medju onima kojima je to blisko ili intenzivno prate, i ne secam se da me je iko u poslednjih 5-6 godina opomenuo zbog neukusa (jos od moje trash epizode sa nekim preogavnim klips mindjushama od strasa koje sam nosila uz neku pink bolest zajebancije radi).

Dozvoljavam sebi luksuz da se na poslu pojavljujem u majici na kojoj pise Pussy Wagon i da setam fejk kajlu okolo i da nosim starke koje su stare 14 godina i bukvalno mi se raspadaju na stopalima, da prekrsim svako modno pravilo kad je za to dobar trenutak i da generalno ne pratim nikave trendove koji su ovde prezastupljeni. I da i dalje izgledam dobro u tome sto obucem.

Ono sto sebi ne bih mogla da oprostim je da izgledam kao ona armija identicnih stancovanih riba koje rade po buticima, solarijumima ili gdegod i misle da je dovoljno investirati u svoje telo da bi svet pao na dupe i uopste ne investiraju u svoje obrazovanje, izgradnju licnosti i slicno, ali su sve namontirane nafenirane, manikirane i kvarcovane. I na kraju ti je svejedno da li si je video na ulici iili gdegod jer ona koja ide 5 metara iza nje izgleda identicno.

Elem ja sam skroz za to da se ljudi oblace po svom nahodjenju dok god to nije bas sasvim uvredljivo s estetskog stanovista (recimo ja se grozim likova i jos vise devojaka u trenerkama i svega sto je toliko neautenticno da boli). Mislim da u moru neukusa koji defiluje ulicama po Srbiji, te brkate buchice sa kravatama predstavljaju najmanji problem.
By Çâðê_DUP
Vi svi na ovoj temi pravite uprošćavanja, generalizacije i stereotipe kojih se navodno i same gnušate, tako da ne znam što kritikujete autora. Počev od anche, pardon sixmadcatz, koja vrši diskriminaciju jednog zanimanja, govoreći da su prodavačice nužno neobrazovane. E pa u govnjivoj zemlji u kojoj živimo, mnoge devojke koje završe fakultet ili ga još studiraju rade po buticima, kako bi zaradile novac za hranu ili neko vreme radile kako bi mogle da isfinansiraju plaćanje ispita (nemojmo sad kao Šešelj koji tvrdi da ko ne završi u roku treba da bude ubijen). Ja sam sama radila u butiku pre nekoliko godina, i nisam prošla seminar za mlade lezbejke, istina je, bar ne van Iksa. Da bismo stigli do diskriminacije negovane lepote u postu m tri tačkice, u eseju o njenom putešestviju na izuzetno visokim štiklama po modnim pistama koje verovatno gleda teleskopom, da bi jedino što u njenom postu ima veze sa ovom temom bila generalizacija, uprošćavanje i banalizovanje. Ja mogu da kažem da postoji armija štancovanih žena koje izgledaju sve na isti kalup po klubovima, ili makar mala vojna formacija, i da budem isto toliko u pravu, koliko i vi, tolerantne, koje ste se obrušile na autora teme koji se, o zaboga, usudio da postavi vama mrsko i bolno pitanje. Nećemo ništa postići time što ćemo pljuvati po tuđem mišljenju, a ako je i glupo, pa znate šta, niste ni vi neke pametnice, pa da sam videla skoro jednu smislenu temu u Estrogen Fixu. Ali zato kad treba neko da se napljuje odmah se grupišete u paravojne formacije. Toliko o toleranciji. :down:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sta je, Statuse, lezbe nabijaju kompleks? :lol:

Inace, ja se slazem sa Andjelinom. Kao sto se te kvarcovane devojke uklapaju u sablon, tako se uklapaju i devojke kojima se oblace sportski, koje se oblace "urbano", grandz i sl.
Korisnikov avatar
By Hys.
@ nedodirljiFa
a ti gledis muske cipelice :trep: ? :D

@ostali:

a sta koga boli tuki ko se kako "nosi"?

Naravno, jednio me boli tuki ukoliko neka persona u GSP-u siri svoje "miomirise"-tada me zaista boli /40 stepeni u 'ladu, osamdes'trojka i svi ko sardine, a antiperspirant je vecini oko mene nesto sto verovatno zvuci kao dijagnoza za retku bolest-sve je jasno/
Korisnikov avatar
By Neve
LoL.
Nosim starke, vansice, marte.. duxe.. ne šminkam se.. šta sam butch? Ne nisam.. neam fakin kariranu košulju.
Brijem brkove, ali puštam solufe. :smug:
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
nemo' tako andZo! nama se zapravo dopalo ono sto si ti imala reci na ovoj temi :bye:

mi zapravo dadosmo apologiju za one sto napade the one who wants to be touched. ne treba hitati u zakljucivanju jer cinjenica da neko zivi zajedno ne znaci da nuzno i deli isto misljenje :maca:

off: good thing to change the avatar. :up:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Angelina777
Apropos devojaka koje izgledaju kao da su tek ustale iz kreveta..pa mnoge od nas imaju osmeh vedre sreće na licima kad dožive multipli orgazam, koji većina devojaka oseti najpre u krevetu. Možda je od sreće zaboravila da uvije desnu trepavicu podjednako kao levu.
in a completely unrelated topic - ja sam ga, na primer, osetila u spolnome organu, neobrijanom. s prirodnijem kovrdžama.
By Çâðê_DUP
Brijem brkove
Meni je ova tema mnogo smešna :roflmao:

:pucaodsmeha:

Ma ok je sve, evo nisam se ni ja jutros izdepilirala..nego bi bilo lepo da izvadite taj seminarski rad sa Labrisa i da autoru teme odgovorite na pitanja argumentovanim napadom. :smug: :kafa:

Kao sto se te kvarcovane devojke uklapaju u sablon, tako se uklapaju i devojke kojima se oblace sportski, koje se oblace "urbano", grandz i sl.
Upravo.
By Çâðê_DUP
Originally posted by sixmadcatz
autor teme moze da se informise o muskoj higijeni ovde
nije on govorio o nehigijeni (voda i sapun) koliko sam ja skapirala, ali neka se sam oglasi i neka objasni malo preciznije :hvala:

priznaj, šestoludnamačkice da vršiš zamenu teza, samo da ne bi otkrivala prljave tajne sa žurki sa seminara Labrisa :harmonika:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

priznaj, šestoludnamačkice da vršiš zamenu teza, samo da ne bi otkrivala prljave tajne sa žurki sa seminara Labrisa :harmonika:
Spank that hairy ass, that's right!
Who's your mama, who's your mama?!
That's right, bitch, suck my clitoris...

:smeh:

Ja se izvinjavam, nista licno, samo podstaknut temom. :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by A.F.K.A.OB

Spank that hairy ass, that's right!
Who's your mama, who's your mama?!
That's right, bitch, suck my clitoris...

:smeh:

Ja se izvinjavam, nista licno, samo podstaknut temom. :lol:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=31643&page=1

:sweet:

:roflmao: :uljenavatru:
By Çâðê_DUP
Originally posted by A.F.K.A.OB
Seksi?

Slika
:bale:

a gde je treša? :sweet:
By Çâðê_DUP
What not to wear - Butch edition

''
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Vi svi na ovoj temi pravite uprošćavanja, generalizacije i stereotipe kojih se navodno i same gnušate, tako da ne znam što kritikujete autora. Počev od anche, pardon sixmadcatz, koja vrši diskriminaciju jednog zanimanja, govoreći da su prodavačice nužno neobrazovane. E pa u govnjivoj zemlji u kojoj živimo, mnoge devojke koje završe fakultet ili ga još studiraju rade po buticima, kako bi zaradile novac za hranu ili neko vreme radile kako bi mogle da isfinansiraju plaćanje ispita (nemojmo sad kao Šešelj koji tvrdi da ko ne završi u roku treba da bude ubijen). Ja sam sama radila u butiku pre nekoliko godina, i nisam prošla seminar za mlade lezbejke, istina je, bar ne van Iksa. Da bismo stigli do diskriminacije negovane lepote u postu m tri tačkice, u eseju o njenom putešestviju na izuzetno visokim štiklama po modnim pistama koje verovatno gleda teleskopom, da bi jedino što u njenom postu ima veze sa ovom temom bila generalizacija, uprošćavanje i banalizovanje. Ja mogu da kažem da postoji armija štancovanih žena koje izgledaju sve na isti kalup po klubovima, ili makar mala vojna formacija, i da budem isto toliko u pravu, koliko i vi, tolerantne, koje ste se obrušile na autora teme koji se, o zaboga, usudio da postavi vama mrsko i bolno pitanje. Nećemo ništa postići time što ćemo pljuvati po tuđem mišljenju, a ako je i glupo, pa znate šta, niste ni vi neke pametnice, pa da sam videla skoro jednu smislenu temu u Estrogen Fixu. Ali zato kad treba neko da se napljuje odmah se grupišete u paravojne formacije. Toliko o toleranciji. :down:

Endzi, izgleda si ti skoro pa jedina koja je razumela poentu ove moje teme....

Zapravo, mozda je naslov teme trebao da bude ovakav "Zasto se lez devojke ne trude malo vise oko svog izgleda"?

Hm, ja volim da vidim lepo skokcanu devojku i muskarca.... ali se grozim devojaka koje se ne sredjuju, ne oblace lepo a to mogu (problem je u ukusu a ne u novcu) i jako mi je lepo kada vidim neku lepo obucenu devojku, izfeniranu, doteranu... sa dobrim izborom obuce :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Statuse, ti sa onim treshama, belim carapama i razgacenim slikama po forumu bas i nisi simbol dobrog ukusa...
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
mi se pa grozimo (inace ne koristimo ovaj izraz, ali da bi sagovornici shvatili moramo upotrebljavati njihove termine) kad odrasla osoba ne poznaje promenu suglasnika po zvucnosti :nono:

elem, andZo - nismo mi posecivale seminare neg' ona sto napade prodavacice :smug:
Korisnikov avatar
By Hys.
What not to wear - Butch edition

''
siparicamodeon:

Na nju sam subskrajbovana :blenta:

I cak povremeno pricam sa njom na yahoo :wow: :wow: :wow:

:smeh: :smeh: :smeh:

siparicamodeoff
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!