Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ancheNe bih se složila sa tobom. Ona druga tema se svodi na prepričavanje epizoda, prognozu sleda, izdvajanje dopadljivih i nedopadljivih scena... Otprilike, svodi se na šta želimo gledati, a šta gledamo (=šta sanjamo, a šta nam se zbiva).
iskreno... tema vec postoji, ja sta sam imala da kazem tamo sam izjavila. ovo 'iz teorijskog ugla' mi nikako nije jasno jer sta se drugo radi na onoj temi do teoretise.
Originally posted by untouchablebingo. mada, ako cemo bas da cepidlacimo, fanatizam - odakle taj nesrecni anglicizam dolazi, bas i nema mnogo veze sa onim kako bih definisala svoj status vezano za seriju o kojoj govorimo.
Sta mu onda dodjes, verna fanica?! ..
Originally posted by untouchable
i ne vidim bas kako je to sto Carmen de la blablabla ima svoju seriju ont?!
Originally posted by untouchablejasno. praksa je nekima bliza.
No.. ne moze ni svako da teoretise.. dabome..
Originally posted by ancheOriginally posted by untouchablebingo. mada, ako cemo bas da cepidlacimo, fanatizam - odakle taj nesrecni anglicizam dolazi, bas i nema mnogo veze sa onim kako bih definisala svoj status vezano za seriju o kojoj govorimo.
Sta mu onda dodjes, verna fanica?! ..
Originally posted by anchePa da sam znala da ce to biti pocetna a uporedo sa tim i krajnja tacka ovog topika, ne bih ni napisala taj mini esej kako si ga nazvala jer mi nije bilo u interesu da se promovisem nesto tako sto cu napisati 35667 recenica na zadatu temu, vec da o tome diskutujemo. Tema je mnogo zanimljivija i intelektualno "popaljivija" (goddamn sta napisah ) i mnogo privlacnija od one koja je dole porasla na Nn strana pa sam eto, cisto mislila da ce biti zainteresovanih za dalju diskusiju a ja zadala samo pocetni udarac.
a i sta reci nakon tvog mini eseja sa prve strane?! ocigledno da lezbejski zivalj bas i nema sta mnogo da se nadoveze na to. nezainteresovane? nekompetentne? jok... pre bih rekla apaticne.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!