Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Sunce
Dobra ljubavnica? Ona koja vam da da je omirisete a onda vas ostavi. Kasnije je idealizujete, spremni ste sve da uradite za nju, ne spavate zbog nje nocima. Dobra ljubavnica je nemoguca ljubavnica, dobra ljubavnica je vasa idealizacija.
Originally posted by lez from bgSlazem se u potpunosti!
Dobra ljubavnica je ona koja uspe u meni da probudi moje skrivene fantazije.
Originally posted by hlaefdigeMislim da je ovo vise od uslova!
hmmm...haj da probam....
ja volim kad je zena temperamentna u krevetu.. za mene je dobra ljubavnica ona koja moze i uziva da menja uloge..u smislu da me zadovolji, ali da mi dopusti da i ja to uradim za nju..
takoreci, potpuni mi je off kad neko samo lezi tu, kao i kada me neko tako baci na krevet i odluci da mi priusti sedam vezanih orgazama...smori me to...
Originally posted by Inner-Smile
Dobra ljubavnica zaboravlja sve navike koje je stekla u krevetu sa mojom predhodnicom. Sto znachi da je opusteno usresredjena na upoznavanje mene. Ne zuri nigde, ne juri da mi pokloni orgazam godine, jer kad se zaista uziva nista nije obavezno. Ona je opustena zato lako razume sve shto joj moji uzdasi pricaju. Nista joj nije cudno ni neobicno, sve je dozvoljeno I normalno. Za nju dobar sex nije dokazavanje njenih vestina u krevetu vec deljenje tih par sati sa mnom.
Originally posted by SunceKako za koga.
Dobra ljubavnica? Ona koja vam da da je omirisete a onda vas ostavi. Kasnije je idealizujete, spremni ste sve da uradite za nju, ne spavate zbog nje nocima.
Originally posted by SunceJako tuzno.
Ne znam da li ste nesto citali od Margerit Diras koja je pisala o ljubavnicima a objavila je i roman "Ljubavnik". Ona je na kraju svog zivota nekome rekla otprilike ovako: "Svi moji ljubavnici su moja majka. Ja sam je obozavala a ona me nikad nije volela."
Originally posted by Hys.I da to radi dovoljno cesto, kao i da je spremna da proba nove stvari.
Da me j*** ko zmaj
Joj, salu na stranu, al' svodi se na to
(da ne krenem o prozimanju energija i bla bla bla )
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!