Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
End nau somting komplitili diferent....D ULTIMAT BUTCH, fabulus singer, ekscentrik kanadian...wan end onli......
kd lang :love:

o, end aj em dejting a luk alajk :yay:
posto sam udavila sa njenim nekim slikama, stavljam one koje nisam ranije :D

Slika

Slika

Slika

Bez komentara da lici na musko, okeeeeej...neke od nas vole butchice
:nokti:
Korisnikov avatar
By Khons
uuu na ovoj prvoj slici izgleda super
Korisnikov avatar
By Hys.
i meni je ta omiljena :bale:
treba da je vidis u "salmonberries" ima scena kad je skroz gola... :drama:
stajalo mi je na pauzi :zid:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Tresh-grl
Slika

Slika

evo jos malo moje savrsene zene :wow: :wow: :wow:

Isuse.......

:drkanje: :drkanje: :drkanje:

:love:

Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by devokICA

Slika

Not my cup of tea :neto:

Nikada, nikada mi se ovakva zena ne bi mogla dopasti.
Korisnikov avatar
By Khons
i meni je ta omiljena :bale:
treba da je vidis u "salmonberries" ima scena kad je skroz gola... :drama:
stajalo mi je na pauzi :zid:
lol

ne palim se na "butchice" ali na toj slici stvarno simpaticno izgleda
Korisnikov avatar
By Hys.
@Zoe-
znam, rekla si vise puta da ne volis butchice a ni kd lang :jezik:

Meni se dopada. ok:D?
:namig2:

sad bi ja mogla sve ovde cice koje ste postavili da komentarisem da mi se nikada ne bi dopale :njanja:
Korisnikov avatar
By Hys.
i u to ime, idemo dalje:cowboy:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Manon
ja bi ti se dopala ;)
Korisnikov avatar
By Manon
inace ne volim te klonirane barbike
mora da ima izrazen 'personaliti'
Korisnikov avatar
By Hys.
jel :smirk: ?
ima tamo jedan folder zove se moja fotka.... :zvizdi:
ako tvrdis da si butch, imas herca da "se" stavis, ne?
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Zoe
@Devokice, tema i jeste "Savrsena zena", valjda se moze komentarisati te tako i izneti stav o svojoj savrsenoj zeni....ili ne? :puzzle:
Ko ti brani da ti komentarises svaku?! I meni?!

Ponavljanjem da mi se ne svidja neki tip, ne krsim Pravilnik, pa ne znam u cemu je problem.....

I ako sam rekla da ne volim buchice, to je bilo u kontekstu te teme...prvi put vidim ovu fotografiju, pa je prvi put i komentarisem; zbilja bi bilo glupo da si je postavila 10 puta a ja svih 10 puta citirala i isto komentarisala. :lood:

Uostalom, bitan je personaliti :nokti:
Korisnikov avatar
By Manon
jel :smirk: ?
ima tamo jedan folder zove se moja fotka.... :zvizdi:
ako tvrdis da si butch, imas herca da "se" stavis, ne?
:lukavi:
he he
nisam po izgledu, naprotiv, ali mozak mi je butch...
a za fotku polako. Treba mi vremena da se opustim. Opet si stroga
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zoe
@Devokice, tema i jeste "Savrsena zena", valjda se moze komentarisati te tako i izneti stav o svojoj savrsenoj zeni....ili ne? :puzzle:
Ko ti brani da ti komentarises svaku?! I meni?!

Ponavljanjem da mi se ne svidja neki tip, ne krsim Pravilnik, pa ne znam u cemu je problem.....

I ako sam rekla da ne volim buchice, to je bilo u kontekstu te teme...prvi put vidim ovu fotografiju, pa je prvi put i komentarisem; zbilja bi bilo glupo da si je postavila 10 puta a ja svih 10 puta citirala i isto komentarisala. :lood:

Uostalom, bitan je personaliti :nokti:
:wow:
Zoe...ej bwe...jos i pravilnik spominjes...
Sta ti bi?
Jel tebi stvarno delovao moj post ozbiljno :iskolacen:
I kolko usklicnika :iskolacen:
:peace: bejbe....eve ti jedan prijateljski:spliff:
Korisnikov avatar
By Hys.
eve sestro slatka, jedan poveci :spliff:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Manon

nisam po izgledu, naprotiv, ali mozak mi je butch...

E, i meni :pirat:
Korisnikov avatar
By Hys.
meni je mozak vrlo femme i vrlo butch :smeh:
inace volem fem'ce sa femme mozgom/mhm desi se ponekad neka da me privuce :iskolacen: / il butchice sa vrlo butch mozgom :doh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Moja savrsena zena i dalje ostaje kd lang.A ovo je jedna od retkih femkastih koja mi je dobrana guza :DTacno mogu da zamislim kako je maltretiram :D

Slika
By Tresh-grl
Originally posted by Zoe

Isuse.......

:drkanje: :drkanje: :drkanje:

baj d vej ja sam se zabavljala s bratom od Josie(te ribe) kad sam bila u SF
ali ona mi je pusta zelja :sigh:
By Eleanor
@ Tresh-grl:
Dobra je riba! Ja je znam samo iz Van Helsinga.. Ona je neki model, jel tako? I jesi li je upoznala? Kakva je uživo?
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Pre svega da mi je prijatelj,da je osecajna i jakog karaktera,da nije posesivna i da je zenstvena.
sto se fizickog izgleda tice tu sam izuzetno probirljiva,recimo plavuse nikako! :cupakosu:
Niska,vitka,lepo gradkjena.
Da nije fensi,posto kapiram da ne bi imale zajednicki jezik,da je onako malo divlja kuckica,i naravno da je lujka,radoznala,slatka mala koja upada u nevoljice iz kojih cu je rado izbaviti,ali da je isto i pametna i da nije preterano konzervativna cak naprotiv da je perverzna izuzetno. :joint: :joint:
Jednostavno da nam komunikacija bude NO.1 i da se pre svega druzimo a sve ostalo spontano.
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, dobro pitanje.
Idealna zena... Pa i ne mora da bude idealna, ne znam cime bih ja zasluzila idealnu, jer ja nisam idealna i a nesto ne tezim tome, nego...

Jebote, idealna zena je ona zena koja vodi jedan fin i ispunjen zivot i koja je srecna i zadovoljna i uziva u stvarima koje radi. Koja stvari ne vidi kao probleme, vec kao izazove i koja je dovoljno jaka da se izbori sa svojim strahovima i nesigurnostima (dakle nije ljubomorna i posesivna na prvom i drama queen na drugom mestu). Zena koja ume da ispolji emocije bez straha i koja ima svoje misljenje i nezavisna je. Negde tu sex s njom mora da bude dobar i mora da me privlaci, lol. Anyway, neko samodovoljno i stabilno stvorenje. Ma zena koja ume da jede sama u restoranu. I zena koja ne mrzi lepe zene i zena koja ne mrzi uspesne zene.

Ono sto nije prihvatljivo su nesigurne i nezadovoljne i slabe i nemocne zene kojima treba tona sigurnosti i neko da ih spasi od dosade, samih sebe, usamljenosti i drugih umisljenih bullshita. Ljubomorne, ugrozene, spletkama sklone princeze koje misle da im svet nesto duguje i da neko treba da im nesto pruzi, a ne umeju same to da osvoje za sebe.

Anyway u nedostatku ovog prvog, moze i ono drugo, ali samo u funkciji koju je ZNJ lepo ilustrovala slikom, :lol:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by m..
Ma zena koja ume da jede sama u restoranu.
Ova stavka ti je bas interesantna. :smeh: Stvarno je smešno kako si napisala, no ipak smatram da si ubola suštinu.

Moja "idealna žena" nije idealna, kao što ni život sa njom nije idealan. To znači da će biti raznih prepreka u našem zajedničkom životu, koje predstavljaju izazove koji će nas naterati da izvučemo iz sebe (i druge) još više i još bolje.

Postoje neke stavke koje me definitivno privuku i koje je moguće opisati, kao što su: inteligencija bar malo iznad proseka, kreativnost (u smislu stvaranja, no ne isključivo), obrazovanost (da mogu od nje da učim :smeh: ), osnovna kultura, analitičnost, radoznalost, ambicioznost.

Teoretski, što se izgleda tiče, privlače me žene koje imaju tamniju, ne kratku kosu, svetlu-bledu kožu i plave/braon oči. Preferiram profesionalni izgled ili alternativni stil. Fem i starije. Da napomenem još jednom - ovo je potpuno teoretski opis izgleda i iz tog razloga i nije baš merodavan.
By Çâðê_DUP
idealna zena, mislim, tema..toliko nepotrebno, kad je jasno da..oh boze, ja jos i objasnjavam..

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by m..
Koja stvari ne vidi kao probleme, vec kao izazove i koja je dovoljno jaka da se izbori sa svojim strahovima i nesigurnostima (dakle nije ljubomorna i posesivna na prvom i drama queen na drugom mestu). Zena koja ume da ispolji emocije bez straha i koja ima svoje misljenje i nezavisna je. Ma zena koja ume da jede sama u restoranu. I zena koja ne mrzi lepe zene i zena koja ne mrzi uspesne zene.

Ono sto nije prihvatljivo su nesigurne i nezadovoljne i slabe i nemocne zene kojima treba tona sigurnosti i neko da ih spasi od dosade, samih sebe, usamljenosti i drugih umisljenih bullshita. Ljubomorne, ugrozene, spletkama sklone princeze koje misle da im svet nesto duguje i da neko treba da im nesto pruzi, a ne umeju same to da osvoje za sebe.

Izmedju jos mnogo toga ostalog, i ovako bih ja opisala svoju "savrsenu zenu" :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma brate da je svoja a dopusti mi da bude moja.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Tresh-grl
Slika

ALA ZLA :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale:

E sad...moja savrsena zena Slika

Ona je prosto.....jednom recju VRH!!!!!!!! zraci zena :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!