Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by devokICAhe he
jel ?
ima tamo jedan folder zove se moja fotka....
ako tvrdis da si butch, imas herca da "se" stavis, ne?
Originally posted by Zoe
@Devokice, tema i jeste "Savrsena zena", valjda se moze komentarisati te tako i izneti stav o svojoj savrsenoj zeni....ili ne?
Ko ti brani da ti komentarises svaku?! I meni?!
Ponavljanjem da mi se ne svidja neki tip, ne krsim Pravilnik, pa ne znam u cemu je problem.....
I ako sam rekla da ne volim buchice, to je bilo u kontekstu te teme...prvi put vidim ovu fotografiju, pa je prvi put i komentarisem; zbilja bi bilo glupo da si je postavila 10 puta a ja svih 10 puta citirala i isto komentarisala.
Uostalom, bitan je personaliti
Originally posted by m..Ova stavka ti je bas interesantna. Stvarno je smešno kako si napisala, no ipak smatram da si ubola suštinu.
Ma zena koja ume da jede sama u restoranu.
Originally posted by m..
Koja stvari ne vidi kao probleme, vec kao izazove i koja je dovoljno jaka da se izbori sa svojim strahovima i nesigurnostima (dakle nije ljubomorna i posesivna na prvom i drama queen na drugom mestu). Zena koja ume da ispolji emocije bez straha i koja ima svoje misljenje i nezavisna je. Ma zena koja ume da jede sama u restoranu. I zena koja ne mrzi lepe zene i zena koja ne mrzi uspesne zene.
Ono sto nije prihvatljivo su nesigurne i nezadovoljne i slabe i nemocne zene kojima treba tona sigurnosti i neko da ih spasi od dosade, samih sebe, usamljenosti i drugih umisljenih bullshita. Ljubomorne, ugrozene, spletkama sklone princeze koje misle da im svet nesto duguje i da neko treba da im nesto pruzi, a ne umeju same to da osvoje za sebe.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!