Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Manonda dodam
ja imam faze
1. da me kao zanu privlaci zena
2. da me kao muskarca privlaci zena
Originally posted by Angelina777Originally posted by Manonda dodam
ja imam faze
1. da me kao zanu privlaci zena
2. da me kao muskarca privlaci zena
1. da me kao zenu privlaci zena koju dozivljavam kao muskarca
2. da me kao muskarca privlaci zena koju dozivljavam kao muskarca
nadjite zajednicki imenitelj
Originally posted by _Crazy_Fox_Valjda u tome sto lezbejka nije zainteresovana za sex sa muskarcem
hm...da, sto da ne...imao bi ok sex sa lezz devojkom..u cemu je razilika ako je str8 ili lezz...
Originally posted by Dinade, molim te, obrazlozi!
I mislim da je ako se neko ko je gay odluci za sex sa zenom (pretpostavimo zbog deteta) mnogo bolje da je ona str8. Ali ovaj stav necu obrazlagati ako se upustite u to kaz'ce vam se samo...
Originally posted by Dinapa, to jeste jedan projekat koji zahteva obostrano planiranje i potpunu samosvesnost, inteligentnost i iskrenost oboje nas. dakle, govorio sam o situaciji u kojoj bih ja sa jednom finom, adekvatnom lez/bi zenom/devojkom dogovorno planirao potomstvo koje bi bilo nashe BEZ toga da se prisiljavamo NITI glumimo da smo neka stereotipichna hetero porodica. Tj. ja bih imao svoj homoseksualni (ali etichki i moralni!) zivot, ona bi imala svoj homoseksualni (ali etichki i moralni!) zivot. nadam se da ne trebam ici da objashnjavam nadugo i nashiroko shta to znachi etichki i moralni homoseksualni zivot, nadam se da je to jasno. Na kraju krajeva, ni ne bismo morali zacheti decu seksualnim putem, mogli bismo umetnim, ali bi se ipak znalo ko je tom detetu (deci) tata a ko mama i opet ponavljam BEZ tipichnog heteroseksualnog zivota izmedju tog tate tj. mene i te mame tj. nje-fine, meni adekvatne lez/bi zene/devojke.
Inace stav od Vel boya je vrlo optimisticki, bebe iz nekog razloga najcesce ne dolaze tako brzo, ni lako ...
Originally posted by DinaPostoji li hetero zena koja bi dogovorno stvorila potomstvo sa gej/bi mushkarcem a da se ne vezuje seksualno-erotski za njega niti da alternativno trazi nekontrolisani promiskuitet sa hetero mushkarcima u njenom heteroseksualnom zivotu (mada se slazem da i ona ima prava na njen heteroseksualni, ali etichki i moralan, zivot)? Ja ne znam, izvini.
Vel boy,
Mislila sam na hetero zenu koju gay muskarac ne laze. Odnosilo se na sexualni deo.
Originally posted by Dina Nekako tesko mogu da zamislim vodjenje ljubavi kao eksperiment izmedju dve osobe kojima to nikako ne predstavlja vodjenje ljubavi i nemaju nikakav nagon ka tome.Mislio sam na osobu koja poseduje bar, rekao bih, oko 5% (od 95% homoseksualne usredsredjenosti) bi- (uslovno recheno, kvazi-hetero)-kurioziteta. Recimo da sam ja takav tj. 95% posto homoseksualan i oko 5% bi- (ili kvazi-hetero) kuriozan. E, to 5% mog bi- (kvazi-hetero) kurioziteta bih upotrebio eventualno za "kvazi"-hetero snoshaj - i to samo u cilju reprodukcije. Slazem se da bi zachece mozda iziskivalo bar par puta vishe nego jednom u zivotu taj "kvazi"-hetero snoshaj, ali kao shto rekoh, vantelesna tj. umetna oplodnja je josh i bolje.
Originally posted by Dina Ako je bar jedna osoba motivisana i to za nju jeste vodjenje ljubavi i prirodno ima strpljenje, ljubav, paznju za muskarca onda je to i za seksualni odnos bolje.ok, ali meni ne treba hetero zena koja bi mi posvecivala toliko erotsko-seksualne paznje! Ne! To bi mi vec lichilo na nekakve njene napore da menjam moju homoseksualnost, a te napore necu niti mi trebaju!
Originally posted by DinaSlazem se sa tobom da ako se iskljuci taj deo, prica je komplikovanija ukoliko je jedna osoba hetero, ali to opet zavisi od ljudi... Znam vise takvih prica koje dobro funkcionisu (ukljucivsi i sopstvenu).Zaista bih volio malo vishe da znam o tvojoj situaciji!
Originally posted by DinaVrlo moguce, ali ne mora biti. Isto tako, gej mushkarac i lezbejka zena mogu da baziraju tu njihovu solidarnost na principu otpora heteroseksizmu i homofobiji okruzenja.
Vel boy,
Pod ovim da je veza komplikovanija kada je zena hetero podrazumevala sam najvise to da ona ima veca osecanja prema gay partneru nego sto bi ih imala lezbejka.
Originally posted by DinaAli ta situacija nije neresiva ako je osoba dovoljno zrela da se nosi sa samom sobom i ako je druga osoba dovoljno zrela, ako realno i iskreno postave stvari.Svakako! Bilo koja situacija nije nereshiva ako se tako postave stvari.
Originally posted by DinaOno sto je bitnije za svaki odnos u kome se planira dete je da postoji duhovna bliskost i razumevanje, zajednicki stavovi prema zivotu i ljudskim odnosima (bez ovog poslednjeg ne bi trebalo kako ja mislim uopste da ulaze u pricu o detetu jer kako god bude medju njima, ono ce ih vezivati za ceo zivot).Apsolutno je tako!
Originally posted by Dina Sto se drugih partnera tice ja ne vidim neku razliku izmedju toga da zena ima veze sa drugim zenama ili da zena ima veze sa drugim muskarcima. Ja licno ne volim samo nepravedne veze i nikada ne bih usla u takvu vezu. Ono sto vazi znaci vazice za oba partnera.Da, zato sam i govorio o etichkom i moralnom homoseksualnom, odnosno isto takvom heteroseksualnom, zivotu roditelja mi dece.
Originally posted by DinaSto se moje (nase) situacije tice, ja sam vec pisala o tome u postovima na ovoj temi i nekim drugim. To se odnosi na ono koliko ja smatram (uz saglasnost druge strane) da je za javni forum. Ukoliko tebe interesuje nesto vise i licnije uvek mozemo da se cujemo preko u2uOK!
Originally posted by SutekhJaooooo daaaaaaaaaaaaaaaa boze koliko sam glupa,zaboga!!!Originally posted by Andjeo sa greskom
NIKADA!!!! Niti sa gay niti sa str8 momkom. (bez uvrede ali..) Dakle NO MANS ALOUD! Xe xe xe.
Aloud znachi glasno. Mans kao termin ne postoji. Verovatno si htela napisati: No men(plural od man) allowed?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!