Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by Manon
ja imam faze
1. da me kao zanu privlaci zena
2. da me kao muskarca privlaci zena
da dodam

1. da me kao zenu privlaci zena koju dozivljavam kao muskarca
2. da me kao muskarca privlaci zena koju dozivljavam kao muskarca

nadjite zajednicki imenitelj :sweet:
Korisnikov avatar
By proudgirl
neverujem, sto bih to uradila????

ne privlači me njihova stvarčica

sorry
Korisnikov avatar
By tea92
Nope! :nono:

Ja volim devojke...i samo DEVOJKEEEEE!!!! :bale:

:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Mystica lady,
Pa kako prelepo ako je gay? :puzzle:

Mislim da mom partneru taj deo nazalost bas nije svetla tacka u zivotu :sigh: , sto se duhovnog dela tice prelepo nam je, to mogu da kazem :)
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Manon
ja imam faze
1. da me kao zanu privlaci zena
2. da me kao muskarca privlaci zena
da dodam

1. da me kao zenu privlaci zena koju dozivljavam kao muskarca
2. da me kao muskarca privlaci zena koju dozivljavam kao muskarca

nadjite zajednicki imenitelj :sweet:

3. da me kao muskarca privlaci muskarac

prema tome: voleo bih! :)
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Ja sam se lizao sa svim svojim daykacama,mislim kao dezurna daykaca u svom haremu,ja moram da se olizem sa svakom :alien:

E sad sve u zavisnosti od moje definicije lizanja... :smeh: :smeh: :smeh:

:dyke lover:

:kolo:
Korisnikov avatar
By Tot
Naša tetka Daca zavolela nas gejeve pa me jako zanima da li bi ona to uradila. Shvatam koliko je sirota pretrpela u onom nesrećnom braku pa me interesuje da li bi mogla učiniti taj podvig da ponovo spava sa muškarcem iako je ta osoba gej. Verujem da je njeno srce beskonačno veliko. Zaboravila bi sve nedaće oralno seksualnog zlostavljanja, odvratnu pomisao na muški polni organ. Dala bi ona dala i dokazala svoju ljubav prema svakom.

Niko nema takvo srce kao tetka Daliborka.

:)
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne znam za lezbijke, ali ja kada bih probao hetero seks, probao bih ga radije sa finom lez/bi devojkom/zenom nego hetero devojkom/zenom. bar ono jednom-dvaput, za razmnozavanje, pa da imamo decu. :smilegrin:

i, mada je Tomas inache kretenski troll, ova, dakle, samo ova tema mu nije losha!
Korisnikov avatar
By KiWi
vodila bih .. meni pol nije bitan, ako je seks dobar :D
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
hm...da, sto da ne...imao bi ok sex sa lezz devojkom..u cemu je razilika ako je str8 ili lezz... ako je lezz moze da bude samo jos mastovitija:D

Sex sa tipom je zakon...ali i sa zenom je jako dobar...

I sto se tice onih faza gore..i na prvoj strani...da ..i ja ih imam..sada vec manje...prestace vas ljudi:)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by _Crazy_Fox_
hm...da, sto da ne...imao bi ok sex sa lezz devojkom..u cemu je razilika ako je str8 ili lezz...
Valjda u tome sto lezbejka nije zainteresovana za sex sa muskarcem :eureka:

I mislim da je ako se neko ko je gay odluci za sex sa zenom (pretpostavimo zbog deteta) mnogo bolje da je ona str8. Ali ovaj stav necu obrazlagati :D ako se upustite u to kaz'ce vam se samo... ;) Inace stav od Vel boya je vrlo optimisticki, bebe iz nekog razloga najcesce ne dolaze tako brzo, ni lako ... :sigh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dina

I mislim da je ako se neko ko je gay odluci za sex sa zenom (pretpostavimo zbog deteta) mnogo bolje da je ona str8. Ali ovaj stav necu obrazlagati :D ako se upustite u to kaz'ce vam se samo... ;)
de, molim te, obrazlozi!
kako je bolje imati, hipotetski govoreci, prvi seks sa zenom koja je hetero, a ja gej, nego sa jednako, recimo, ponekad eksperimentisanju- (nazovimo to tako :giggle: ) naklonjenoj lez/bi zenom/devojkom?? ta ne mislish valjda da je bolje lagati neku hetero zenu/devojku da sam neshto shto nisam??
isto tako, ja smatram da je za svaku pametnu lez/bi zenu/devojku koja bi probala da ima seks s mushkarcem, puno bolje bilo da to proba sa isto tako ponekad eksperimentisanju naklonjenim finim i adekvatnim gej/bi mushkarcem, nego sa hetero mushkarcem! Jer, to eksperimentisanje izmedju gej/bi zena i gej/bi mushkaraca medjusobno ostaje samo to- eksperimentisanje, dok svako vezivanje izmedju gej/bi osobe (bilo kog pola) sa hetero osobama (bilo kog pola) dovodi chesto do trauma i fizichkih i psihichkih zbog neuskladjenosti biohemijskih energenata (tako da kazem) u vrstama seksualnosti koje postoje izmedju jedne gej/bi osobe (bilo kog pola) na jednoj strani te hetero osobe (bilo kog pola) na drugoj strani- shto se najcheshce vidi u tome da u jednoj takvoj vezi (dakle izmedju gej osobe (bilo kog pola) sa hetero osobom (bilo kog pola)) jedna osoba hoce da ima vishe ili manje sa drugom osobom nego shto druga osoba zeli da ima sa prvom.
Inace stav od Vel boya je vrlo optimisticki, bebe iz nekog razloga najcesce ne dolaze tako brzo, ni lako ... :sigh:
pa, to jeste jedan projekat koji zahteva obostrano planiranje i potpunu samosvesnost, inteligentnost i iskrenost oboje nas. dakle, govorio sam o situaciji u kojoj bih ja sa jednom finom, adekvatnom lez/bi zenom/devojkom dogovorno planirao potomstvo koje bi bilo nashe BEZ toga da se prisiljavamo NITI glumimo da smo neka stereotipichna hetero porodica. Tj. ja bih imao svoj homoseksualni (ali etichki i moralni!) zivot, ona bi imala svoj homoseksualni (ali etichki i moralni!) zivot. nadam se da ne trebam ici da objashnjavam nadugo i nashiroko shta to znachi etichki i moralni homoseksualni zivot, nadam se da je to jasno. Na kraju krajeva, ni ne bismo morali zacheti decu seksualnim putem, mogli bismo umetnim, ali bi se ipak znalo ko je tom detetu (deci) tata a ko mama i opet ponavljam BEZ tipichnog heteroseksualnog zivota izmedju tog tate tj. mene i te mame tj. nje-fine, meni adekvatne lez/bi zene/devojke.
Korisnikov avatar
By Dina
Vel boy,
Mislila sam na hetero zenu koju gay muskarac ne laze. Odnosilo se na sexualni deo. Nekako tesko mogu da zamislim vodjenje ljubavi kao eksperiment izmedju dve osobe kojima to nikako ne predstavlja vodjenje ljubavi i nemaju nikakav nagon ka tome. Ako je bar jedna osoba motivisana i to za nju jeste vodjenje ljubavi i prirodno ima strpljenje, ljubav, paznju za muskarca onda je to i za seksualni odnos bolje. Ukoliko idu na vestacku oplodnju onda ovo sto sam rekla nema veze. Slazem se sa tobom da ako se iskljuci taj deo, prica je komplikovanija ukoliko je jedna osoba hetero, ali to opet zavisi od ljudi... Znam vise takvih prica koje dobro funkcionisu (ukljucivsi i sopstvenu).
Korisnikov avatar
By Vel boy
Vel boy,
Mislila sam na hetero zenu koju gay muskarac ne laze. Odnosilo se na sexualni deo.
Postoji li hetero zena koja bi dogovorno stvorila potomstvo sa gej/bi mushkarcem a da se ne vezuje seksualno-erotski za njega niti da alternativno trazi nekontrolisani promiskuitet sa hetero mushkarcima u njenom heteroseksualnom zivotu (mada se slazem da i ona ima prava na njen heteroseksualni, ali etichki i moralan, zivot)? Ja ne znam, izvini.
Originally posted by Dina Nekako tesko mogu da zamislim vodjenje ljubavi kao eksperiment izmedju dve osobe kojima to nikako ne predstavlja vodjenje ljubavi i nemaju nikakav nagon ka tome.
Mislio sam na osobu koja poseduje bar, rekao bih, oko 5% (od 95% homoseksualne usredsredjenosti) bi- (uslovno recheno, kvazi-hetero)-kurioziteta. Recimo da sam ja takav tj. 95% posto homoseksualan i oko 5% bi- (ili kvazi-hetero) kuriozan. E, to 5% mog bi- (kvazi-hetero) kurioziteta bih upotrebio eventualno za "kvazi"-hetero snoshaj - i to samo u cilju reprodukcije. Slazem se da bi zachece mozda iziskivalo bar par puta vishe nego jednom u zivotu taj "kvazi"-hetero snoshaj, ali kao shto rekoh, vantelesna tj. umetna oplodnja je josh i bolje.
Originally posted by Dina Ako je bar jedna osoba motivisana i to za nju jeste vodjenje ljubavi i prirodno ima strpljenje, ljubav, paznju za muskarca onda je to i za seksualni odnos bolje.
ok, ali meni ne treba hetero zena koja bi mi posvecivala toliko erotsko-seksualne paznje! Ne! To bi mi vec lichilo na nekakve njene napore da menjam moju homoseksualnost, a te napore necu niti mi trebaju!
Originally posted by DinaSlazem se sa tobom da ako se iskljuci taj deo, prica je komplikovanija ukoliko je jedna osoba hetero, ali to opet zavisi od ljudi... Znam vise takvih prica koje dobro funkcionisu (ukljucivsi i sopstvenu).
Zaista bih volio malo vishe da znam o tvojoj situaciji! :yes:
Ako te ne mrzi, mozda mi objasnish?
Korisnikov avatar
By Dina
Vel boy,
Pod ovim da je veza komplikovanija kada je zena hetero podrazumevala sam najvise to da ona ima veca osecanja prema gay partneru nego sto bi ih imala lezbejka. Ali ta situacija nije neresiva ako je osoba dovoljno zrela da se nosi sa samom sobom i ako je druga osoba dovoljno zrela, ako realno i iskreno postave stvari. Ono sto je bitnije za svaki odnos u kome se planira dete je da postoji duhovna bliskost i razumevanje, zajednicki stavovi prema zivotu i ljudskim odnosima (bez ovog poslednjeg ne bi trebalo kako ja mislim uopste da ulaze u pricu o detetu jer kako god bude medju njima, ono ce ih vezivati za ceo zivot). Sto se drugih partnera tice ja ne vidim neku razliku izmedju toga da zena ima veze sa drugim zenama ili da zena ima veze sa drugim muskarcima. Ja licno ne volim samo nepravedne veze i nikada ne bih usla u takvu vezu. Ono sto vazi znaci vazice za oba partnera.

Sto se moje (nase) situacije tice, ja sam vec pisala o tome u postovima na ovoj temi i nekim drugim. To se odnosi na ono koliko ja smatram (uz saglasnost druge strane) da je za javni forum. Ukoliko tebe interesuje nesto vise i licnije uvek mozemo da se cujemo preko u2u :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
vodila bih ljubav sa gej momkom :opatica:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Vel boy,
Pod ovim da je veza komplikovanija kada je zena hetero podrazumevala sam najvise to da ona ima veca osecanja prema gay partneru nego sto bi ih imala lezbejka.
Vrlo moguce, ali ne mora biti. Isto tako, gej mushkarac i lezbejka zena mogu da baziraju tu njihovu solidarnost na principu otpora heteroseksizmu i homofobiji okruzenja.
Originally posted by DinaAli ta situacija nije neresiva ako je osoba dovoljno zrela da se nosi sa samom sobom i ako je druga osoba dovoljno zrela, ako realno i iskreno postave stvari.
Svakako! Bilo koja situacija nije nereshiva ako se tako postave stvari.
Originally posted by DinaOno sto je bitnije za svaki odnos u kome se planira dete je da postoji duhovna bliskost i razumevanje, zajednicki stavovi prema zivotu i ljudskim odnosima (bez ovog poslednjeg ne bi trebalo kako ja mislim uopste da ulaze u pricu o detetu jer kako god bude medju njima, ono ce ih vezivati za ceo zivot).
Apsolutno je tako!
Originally posted by Dina Sto se drugih partnera tice ja ne vidim neku razliku izmedju toga da zena ima veze sa drugim zenama ili da zena ima veze sa drugim muskarcima. Ja licno ne volim samo nepravedne veze i nikada ne bih usla u takvu vezu. Ono sto vazi znaci vazice za oba partnera.
Da, zato sam i govorio o etichkom i moralnom homoseksualnom, odnosno isto takvom heteroseksualnom, zivotu roditelja mi dece.
Originally posted by DinaSto se moje (nase) situacije tice, ja sam vec pisala o tome u postovima na ovoj temi i nekim drugim. To se odnosi na ono koliko ja smatram (uz saglasnost druge strane) da je za javni forum. Ukoliko tebe interesuje nesto vise i licnije uvek mozemo da se cujemo preko u2u :)
OK! :wink:
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
NIKADA!!!! Niti sa gay niti sa str8 momkom. (bez uvrede ali..) Dakle NO MANS ALOUD! Xe xe xe.
:panker:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Andjeo sa greskom
NIKADA!!!! Niti sa gay niti sa str8 momkom. (bez uvrede ali..) Dakle NO MANS ALOUD! Xe xe xe.
:beba:
Aloud znachi glasno. Mans kao termin ne postoji. Verovatno si htela napisati: No men(plural od man) allowed?
Korisnikov avatar
By Manon
Vel boy pratim sa simpatijama Tvoje opservacije ali ne bih se upustala u detaljnu polemiku

ipak for You:

U veoma bliskoj buducnosti ljudi ce biti biseksualni ili homoseksualni (svesce se na isto) jer je primarni zenski hormon estrogen uvek prisutan a muski hormoni ce se sve slabije luciti jer za tim nece biti potrebe (socijalno ce se izjednaciti muskarci i zene) Samim tim primarni muski princip(citaj macho) ce oslabiti. Brak vec sada odumire. Razmnozavanje ce se obavljati van telesno ili kloniranjem i zato ce nestati problem o kome ste gore polemisali
:cobanica:

za decu vec sada nije bitno da li imaju dve mame ili dve tate ili samo mamu ili samo tatu ili .... Puritanska sredina anatemise ali njeni okovi popustaju na srecu
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Originally posted by Sutekh
Originally posted by Andjeo sa greskom
:beba:
Aloud znachi glasno. Mans kao termin ne postoji. Verovatno si htela napisati: No men(plural od man) allowed?
Jaooooo daaaaaaaaaaaaaaaa boze koliko sam glupa,zaboga!!! :glupan: :glupan: :blush: :blush:
hvala na ukazanoj gresci, tako je to kad kenes da pises eng reci po srpski pa onda zaboravis kako se stvarno pisu. Uglavnom poruka shvacena. Zar ne?
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa ne bih. Ne bih se jbala ni sa kim, ukoliko tu nema neke dublje osnove. Sam sex ko sex mi je skroz nezanimljiv
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by KissQueen
Da. :alexis: :alikako:
Dodji da mi budes prva. :maji:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam probala i daleko od toga da mi je bilo prijatno,
dakle nemam ni zelju ni ideju da to ponavljam..

E sad.. malo da teoretisem. Citala sam postove i jedan
detalj vam je promakao...

Sex moze da bude radi razmnozavanja ili/i radi vodjenja ljubavi (uzitka)

Dete ne dolazi na svet tako lako.. Treba mnogo parametara
da se poklopi da se to desi.. Nekada je lako, a nekada nije..
Postoje opcije i vestacka oplodnja, ali to je prica za sebe

Iz licnog primera moje vodjenje ljubavi je uvek odnos
zena-zena... a kad smo se bavile razmnozavanjem,
onda sam zazmurila i izdrzala da uradim i taj deo...
... i uspelo nam je... i prilicno sam srecna zbog toga..
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Bi ako ce taj gay momak posle ad postane strejt ,napravi mi 4 dece izaboravi da je bio gay:kada::gitara:
By Paris
a hoces li i ti zaboraviti da si bila gay?:cigareta:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Paris, ne zbunjuj ljude nego se izjasni o pitanju :evilwait:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!