Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..lola, opusteno, slike su ljudi iz svakodnevnog zivota, ne isfrizirane
Jest, a ti bi Angelinu i... Jebote jel postoji neka univerzalna butch cica na koju mase bale kolektivno?
Originally posted by m..kom?
Jebote, kud se nje ne setih... Jebiga, mozda mi nije delovala toliko butch u onom spotu...
Originally posted by MachoBitchovaj......
Dakle..xm..
Zapanjena sam nezainteresovanoshcu zena u Srbiji ( Smoriji) za butch/femme ili butch/butch dinamiku a i ostale dinamike...
SHOKIRANA sam elementarnim nepoznavanjem i nerazumevanjem toga sta je to BUTCH zena! Vladaju TAKVE PREDRASUDE da prosto pozelim sve da spalim svojim Zippo upaljachem a onda da odjezdim svojim motorom u neku BUTCH FRIENDLY zemlju:domino:
Svaka chast izuzecima kojih ima. Znam da mnoooogeee misle da je ova tema zastarela, da tu nema sta vishe da se ispricha i polemishe ali ako samo pazljivo prochitate ove postove shvaticete da to nije tachno i da ovde tek treba pocheti sa osveshcivanjem lezbejske populacije o Butch i Femme.
devokICA svaka ti chast!!!!
Originally posted by baby_girlonda nije nijedna, posto ona apsolutno nije butch vec andro...Originally posted by m..
Jest, a ti bi Angelinu i... Jebote jel postoji neka univerzalna butch cica na koju mase bale kolektivno?
Ako nije Katherine Moennig, onda nije nijedna.
Originally posted by Dirrty18gStvarno, i mene ovo živo interesuje, a ima ih još puno koji su zbunjeni tom dinamikom, samo ne smeju da pitaju.
ali smesno mi je i zanimljivo kada npr. femme riba ne podnosi muskarce a trazi butch devojke koje su iste kao oni, samo nemaju onu stvar izmedju nogu.
mozda postoji razlika... odnosno sigurno da postoji razlika u razmisljanjima izmedju muskarca i devojke, pa makar ona i bila butch... ali neke mnogo vuku na muskarce... da cak razmisljaju kao oni...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!