Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by hlaefdigeBaš to.
...sve u svemu, imam samo jedno pravilo...ako me neko zajebe, ja se ne svetim, ne zalim i nema zle krvi.....mene je najlakse ostaviti i zajebati..nema reakcije s moje strane...cak se trudim da to ne bude neprijatna situacija i da ne bude neprijatan svaki sledeci susret...
Originally posted by m..Ne znam zašto sam sad pomislila na Tima Bartona.Originally posted by FrizerkaDosla krmaca pred utovarni gejt gaviloviceve fabrike za preradu mesa?Originally posted by KiwiJoj pretera ga bas
Umem nekad da oprostim, nekad previdim i zaboravim.. nekad se napravim blesav.. a nekad iz inata ne oprostim!
Mislim da nije dobar naziv ''došla maca na vratanca'' već može ''došla krmača pred avlijski kolski ulaz!''
Jao jao, kad sam vec tu. U fabrikama za preradu zivinskog mesa imaju neke robotske gumene ruke sto cerupaju pilice.
Originally posted by hlaefdigesve zavisi od čoveka i šta mi je tačno nažao uradio.
...sve u svemu, imam samo jedno pravilo...ako me neko zajebe, ja se ne svetim, ne zalim i nema zle krvi.....mene je najlakse ostaviti i zajebati..nema reakcije s moje strane...cak se trudim da to ne bude neprijatna situacija i da ne bude neprijatan svaki sledeci susret...
...ali ne dao bog nikom da se posle toga vrati.... to shvatam kao licnu uvredu i nemam zent ni od cega
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!