Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by hlaefdige
...sve u svemu, imam samo jedno pravilo...ako me neko zajebe, ja se ne svetim, ne zalim i nema zle krvi.....mene je najlakse ostaviti i zajebati..nema reakcije s moje strane...cak se trudim da to ne bude neprijatna situacija i da ne bude neprijatan svaki sledeci susret...
Baš to.

Ne svetim se, nikada.

Dok traje druženje, ili kontakt, postoji pregršt situacija koje zajedno čine jedan test prijateljstva, koji nije u strogom smislu test koji smišljam, prosto se situacije nameću, jedna za drugom. Ako taj neko pada na svakoj stavci, samo se razočaram.

Ne shvatam ništa lično, već se trudim da razumem (upoznam) postupke, reči, dela. Ponekad je to dug proces, ponekad je dovoljno nekoliko replika, ali kad se slože kockice, pozovem tu osobu i kažem sve što mislim, ukažem na ono što mislim da je loše ili dobro, ostavljam joj da razmisli. Trudim se da objasnim.

Razgovor je moje rešenje. Posle, ili odem, ili pustim da druga strana ode. Za mene, tu prestaje svako dalje kretanje našeg odnosa, on se više ne razvija, ne družimo se, ali ostaje poznanstvo. I ako nekada zakuca na moja vratanca, ako ne spavam ili ne radim nešto drugo, spremna sam da ih otvorim i pomognem, ukoliko to neće ugrožavati mene.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
Originally posted by Frizerka
Originally posted by Kiwi
Umem nekad da oprostim, nekad previdim i zaboravim.. nekad se napravim blesav.. a nekad iz inata ne oprostim!

Mislim da nije dobar naziv ''došla maca na vratanca'' već može ''došla krmača pred avlijski kolski ulaz!''
Joj :smeh: pretera ga bas :kiss:
Dosla krmaca pred utovarni gejt gaviloviceve fabrike za preradu mesa?

Jao jao, kad sam vec tu. U fabrikama za preradu zivinskog mesa imaju neke robotske gumene ruke sto cerupaju pilice.
Ne znam zašto sam sad pomislila na Tima Bartona.

ont:
Meni te "krmače" još nisu dolazile.
U stvari, mislim su neke pokušale, prerušene u leptiriće, ali da su na vreme odustale.
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ne znam zašto sam sad pomislila na Tima Bartona.
Ne znam zašto sam pomislila na Danila Kiša,

i krmaču koja proždire svoj okot.
Korisnikov avatar
By jenny
umem da popustim i da pomognem i oprostim.
u drugoj varijanti ponašaću se slično kako je objasnila hlaef
Originally posted by hlaefdige

...sve u svemu, imam samo jedno pravilo...ako me neko zajebe, ja se ne svetim, ne zalim i nema zle krvi.....mene je najlakse ostaviti i zajebati..nema reakcije s moje strane...cak se trudim da to ne bude neprijatna situacija i da ne bude neprijatan svaki sledeci susret...

...ali ne dao bog nikom da se posle toga vrati.... to shvatam kao licnu uvredu i nemam zent ni od cega
sve zavisi od čoveka i šta mi je tačno nažao uradio.
By Kragi
Originally posted by Angelina777
Originally posted by xyz
oko za oko, zub za zub.
oko za oko, pasta za zube .... :sudija:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ha! :tumble: upravo mi je jedna maca dosla na vratanca.
:transprst:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!