Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ParisH.moja ljubimica shannyn andro definitivno nije (jolie tek!)
Ono sto je okacila tramp je def. andro, sto se ne moze reci za Shannyn Sossamon:nokti:
Originally posted by devokICAja bih ipak rekao da si fem
Ja to nisam znala al' eto sad mi rece amniza da sam andro...ajd ondak doUbro...bar pod neku klasifikaciju da (s)padnem, al eto, opet je neka neodredjena....sudjeno mi da budem human/gender/sex/ bender:ruzan:
Originally posted by Super MarioOriginally posted by devokICAja bih ipak rekao da si fem
Ja to nisam znala al' eto sad mi rece amniza da sam andro...ajd ondak doUbro...bar pod neku klasifikaciju da (s)padnem, al eto, opet je neka neodredjena....sudjeno mi da budem human/gender/sex/ bender:ruzan:
![]()
![]()
Originally posted by tramp
![]()
ispadne da je na GS sve i jedna cura gay, str8 ili bi andro ... mislim ok ako jeste ali onda termin andro ispadne prosecna balkanska devojka dvehiljaditih...
Originally posted by bambolaYup, sve bi 'tele da su andro and po mogucstvu da Andja Dzoli bude sa njima u gupi!Originally posted by tramp
![]()
ispadne da je na GS sve i jedna cura gay, str8 ili bi andro ... mislim ok ako jeste ali onda termin andro ispadne prosecna balkanska devojka dvehiljaditih...
lepo ja kazem-i da nisu-volele bi.....Nazalost mnogo je tu raznih cinilaca,nije dovoljno samo biti mrsav i osecati se deckonjom,onda je stvarno bar 50% populacije andro devojke?! Pola ih je buckasto-pola mrsavo-to je otprilike to.Ali to nije to.Androgini tip,po meni,ima i te ostre crte lica,ravni torzo(ili sasvim malecne,neprimetne grudi),jako uske kukove,sira ramena-prosto da u trenutnu pomislis da je pred tobom decak a ne devojka.Eto,onako laicki.
U psihu se vec slabije razumem....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!