Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
E sad mi se sve pomešalo... na onim prvim slikama su bile jednostavno neke normalne mlade žene; na trampinim slikama su recimo trans osobe... tj vidljivo je da su izmedju dva gendera... :chestram:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
correction...

ako su andro ove sto je tramp zakacila, onda ne, ne palim se na takve... ali AJ i Shannyn Sossamon su hot :sex:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ova je okarakterisana kao androgynous: (neka pevacica)

Slika

takodje, naletela sam i na ovo:

Slika

ali kapiram da je pojam andro u 'lezbejskoj' teminologiji podrazumeva nesto (malo) drugacije...
slicno onom sto je napisala amnesia
By Paris
Ono sto je okacila tramp je def. andro, sto se ne moze reci za Shannyn Sossamon:nokti:
Korisnikov avatar
By tramp
ono sto je tramp okacila su (redom)
annie lenox
grace jones
boy george
david bowie

i ni jedno od njih se ne izjasnjava kao trans bar koliko sam ja upoznata
By spf 3000
Originally posted by ParisH.
Ono sto je okacila tramp je def. andro, sto se ne moze reci za Shannyn Sossamon:nokti:
moja ljubimica shannyn andro definitivno nije (jolie tek!) :kafa:

negde sam pomenula svoju veliku slabost na androgene ljude ali sad kad sam videla stvarno andro fizionomiju nisam vise sigurna da sam toliko slaba na njih :nesiguran:
Korisnikov avatar
By EYA
aman deco, okanite se podela :sigh: :sigh:

svaki covek je sam za sebe, unikat. a moze da bude sta god pozeli :bubbles:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by tramp
i ni jedno od njih se ne izjasnjava kao trans bar koliko sam ja upoznata
ne izjašnjavam se ni ja kao gej
ali to ne spre?ava djake po hodniku da izgovaraju re?i tipa ma?ak i smejulje se
:vudu:
Korisnikov avatar
By Delete
Uh, sad dodjoh do samospoznaje ovo je :zavera:
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, meni je zanimljivo ono sto je Tramp pisala o gender queeru.
U principu mogu 100% da se poistovetim sa svojim rodom (zenskim, naraFski), ali kad dodje do poistovecivanja sa onim tradicionalno zenskim "osobinama" i ponasanjem, onda mi je jednostavno prirodnije da zgrabim flasu piva i s majstorima rusim zid.

Kad ogolis tu tradicionalu rolu do srzi i kazes da jedna strana sedi kod kuce i rmbaci i kroti neku musavu vristecu zgadiju, a da druga strana ide u lov i avanturu i jos se poneki put pripije i upadne u kavgu, pa naravno da cu da izaberem ovo drugo i ne mislim da me to ne cini ista manje zenom u odnosu na onu sto u kuci satima mota sarme.
Prosto me niko u zivotu nije pritiskao da nosim roze, skupljam salvete i placem kad oderem kolena i laktove, i valjda se nisam obazirala na one komsilucke tetka Dragice i ostala cuda kojima je bilo malo cudno da me gledaju kako vitlam plasticnom replikom ak-47 ili igram viktoriju s lokalnim siledzijama. Mislim, fenomenalno je kad mozes svima da stanes na rep, i kad skapiras da se ne plasis da ako vec moras upotrebis pesnice da bi volu nesto argumentovao, i kad te lokalni dripci prihvate 100% kao svog lika, a onda odes kuci i cmizdris na neku melodramu i setas kevine cipele, pa tu jednostavno pafon ne postoji. :cowboy: bitno je da se zna ko ima najveca muda :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja to nisam znala al' eto sad mi rece amniza da sam andro...ajd ondak doUbro...bar pod neku klasifikaciju da (s)padnem, al eto, opet je neka neodredjena....sudjeno mi da budem human/gender/sex/ bender:ruzan:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by devokICA
Ja to nisam znala al' eto sad mi rece amniza da sam andro...ajd ondak doUbro...bar pod neku klasifikaciju da (s)padnem, al eto, opet je neka neodredjena....sudjeno mi da budem human/gender/sex/ bender:ruzan:
ja bih ipak rekao da si fem
:wink:

:maji:
By жњ
Originally posted by Super Mario
Originally posted by devokICA
ja bih ipak rekao da si fem
:wink:

:maji:

zamisli je u martinkama i oshishanu na korovku (izbrijano sa strane)

a ha!

aj sad? ;)

:kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Babyface butch. Ja sam ozbiljno za uvodjenje te kategorije, ove postojece su poprilicno oranicavajuce, dajmo jos boja zivotu.
Daklem: babyface butch, anoreksija fem, fancy andro, lol... trs.
Korisnikov avatar
By starsailor
potpuno se slazem sa onim sto je napisala tramp. daleko su shannyn i jolie od andro tipa[to ne znaci da me ne privlace :) ].
meni su andro curice slabost. njam. a kad sam pocela da citam kazete da ste skoro sve andro. nadam se da je to istina. cesto sam u bg-du ali retko srecem andro lezbejke.
recimo ja sam queer, koji ima unisex look..ono in the middle, mozda sam i ja andro :smilegrin:
privlace me curice koje potsecaju na mlade brit pedericice, recimo od 15-16 god. :trep:
Korisnikov avatar
By m..
Ju Bigirl je vidjena za snajku.
Korisnikov avatar
By radoznala
Taman sam mislila da ce ovom temom sve da mi bude jasnije kad ono :nerd:
Ja sam za sebe mislila da sam buc (kad sam uopste i cula za tu podelu), a onda su me sve devojke ubacile u fem kos :wtf:
Neko mi je rekao da sam fem/andro i ja vise pojma nemam... :nezna:
I bas me briga! :vatrica:
:)
Korisnikov avatar
By m..
Pqa ti si ona nenasminkana sa fem potencijalom. Drugo, baci se na age listu, cisto da uposlimo zbun.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
radoznala je andro/fem :lol:

kakva bre butch :blonde:
Korisnikov avatar
By radoznala
@ tinki :rotflmao:

@m.. sminkam se kad se kao picanim, ili kad mi se bas hoce, ili ako stignem dok sam trezna :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ni ja sad nista ne znam, jebi ga.........slazem se sa onim sto je m...rekla ali ove na slikama od Tramp ni blizu ne lice na mene.....
Mene kad vidis, ja sam zensko 100%, nikad cak ne bi niko ni pomislio da sam `u fazonu`, bar dok ne progovorim :lol: ali sam bre prva koja ce da zgrabi flasu i svima redom sipa i ostane na nogama duze i da popusi vise i organizuje sve to.......i uvek sam se igrala i druzila samo sa muskarcima, nikad nisam bila u fazonu klepetanja i tracarenja sa zenama i tim tipicno zenskim pricama........a mozes me sad pa sad sresti u kratkoj suknjici u grunge fazonu, kao i u najcool farmericama i Vijetnamci, sa Ray Basn cvikama.........Fizionomija prava zenska, nema sta, ali pokreti, nacin na koji sedim, pricam, pogled..........sve to nije ni malo tipicno zenski.........
Nemam pojma :no:
By жњ
tram je okacila medicinske slucajeve androgenosti, znaci bash bash...

rec "androgeno", medj nama, ima blazi prizvuk! ne znam koliko je to "nepravilno", ali se ustalilo u narodnom zargonu za mnoooogo mnogo blaze oblike.. that`s it...

chicha micha gotova pricha :andro:
Korisnikov avatar
By Zoe
E,onda sam ja ponovo ANDRO :bubblegum:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam onaj sto su ga prebacili iz raznog u offtopic. QQ
Korisnikov avatar
By bambola
Po meni su Mila Jovovich i Julliette Lewis andro...

I mislim da nema ribe(butch ili fem)koja ne gotivi takve devojke a vecina bi volela i da izgleda tako.Ja licno obozavam takve devojcice....:love:
Korisnikov avatar
By tramp
:hypno:

tramp okacila poznate osobe koje se cesto pominju kao andro ... mislim stvaaarno, od kad annie lenox nije primer andro tipa cure?

to su inace bili primeri ljudi koji izgledaju andro a ne primeri psihicke androginosti, a meni se cini da sad svi hoce da dokazu da su andro?

ispadne da je na GS sve i jedna cura gay, str8 ili bi andro ... mislim ok ako jeste ali onda termin andro ispadne prosecna balkanska devojka dvehiljaditih...
Korisnikov avatar
By m..
Pa to je sto vecinu ne mozes da poredis niti s Jolievom niti s jebiga, cesh cesh bubnjarkom le tigre.
Korisnikov avatar
By bambola

ispadne da je na GS sve i jedna cura gay, str8 ili bi andro ... mislim ok ako jeste ali onda termin andro ispadne prosecna balkanska devojka dvehiljaditih...

lepo ja kazem-i da nisu-volele bi.....Nazalost mnogo je tu raznih cinilaca,nije dovoljno samo biti mrsav i osecati se deckonjom,onda je stvarno bar 50% populacije andro devojke?! Pola ih je buckasto-pola mrsavo-to je otprilike to.Ali to nije to.Androgini tip,po meni,ima i te ostre crte lica,ravni torzo(ili sasvim malecne,neprimetne grudi),jako uske kukove,sira ramena-prosto da u trenutnu pomislis da je pred tobom decak a ne devojka.Eto,onako laicki.

U psihu se vec slabije razumem....
By Paris
Originally posted by bambola

lepo ja kazem-i da nisu-volele bi.....Nazalost mnogo je tu raznih cinilaca,nije dovoljno samo biti mrsav i osecati se deckonjom,onda je stvarno bar 50% populacije andro devojke?! Pola ih je buckasto-pola mrsavo-to je otprilike to.Ali to nije to.Androgini tip,po meni,ima i te ostre crte lica,ravni torzo(ili sasvim malecne,neprimetne grudi),jako uske kukove,sira ramena-prosto da u trenutnu pomislis da je pred tobom decak a ne devojka.Eto,onako laicki.

U psihu se vec slabije razumem....
Yup, sve bi 'tele da su andro and po mogucstvu da Andja Dzoli bude sa njima u gupi!
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja necu da budem ni ovo ni ono. Ono sam sto sam. :right:
Ali, ako vec iz zabave sedim ovde i citam i pisem, i ako sam vec naletela na ovu temu gde su, BTW opisali i mene u jednom trenutku.....zasto da se ne javim?! To nikako ne znaci da ja nesto ZELIM da postanem..........:nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!