Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by amnesiap.s. poSSto je resena dilema kod koGa je lutkica, a oD svih nalazaca samo u MOM vlasnistvu nije bila duze od 5 min, ZAHTEVAM STARATELJSTVO nad lutkicom u nekom sledecem perioDu.
i rasplela sam joj kose pa je sva cupava, cisto da znate![]()
Originally posted by KittrieA ne, ne ... vec je pao dogovor, s obzirom da sam maltretirana lutkica sve ovo vreme bila ja i podnosila zli uticaj vase prljave vudu magije kojima ste, antidronfulje jedne, pokusale da zagadite bistri potocic mojih misli i dela, doticna persona na cijem radijatoru pociva lutkica (tj. ja, zgazena, rascupana, brutalno, divljacki silovana iznova i iznova svake noci) se pokajala, ocitala deset ave marija i jedno ocenas i resila da se iskupi tako sto ce lutkicu vratiti nasoj svetoj majci starateljki sv Angeliji koja ce lutku poloziti na oltar kako bi dolazili hodocasnici iz Meke i okretali guzice ka njoj radi iskupljenja grehova.Originally posted by amnesiap.s. poSSto je resena dilema kod koGa je lutkica, a oD svih nalazaca samo u MOM vlasnistvu nije bila duze od 5 min, ZAHTEVAM STARATELJSTVO nad lutkicom u nekom sledecem perioDu.
i rasplela sam joj kose pa je sva cupava, cisto da znate![]()
Originally posted by amnesiane samo da sam zapala za radijator, vec sam zapala u ormar u kome sam sedela zakljucana 2 dana, vristeci, i niko me nije cuo, samo sam osecala kako mi se noge razmicu i neko mi gura japanske kuglice u antidronfulju, toliko je bolelo da sam najpre mislila da mi raste novo, stakleno oko, a ko zna sta si ti radila sa njom, zato vr'caj je odmah, perverzna pohotnice!
lutkici se tranutno vide samo noge. zapala je za radijator![]()
Originally posted by KittrieOnda mi iznesi pravne dokaze!
uopste me ne inteREsuje sta je doticna persona raDIla lutkici.
sa pRAVNE strane angie, nemas slucaj !![]()
Originally posted by amnesiada, osetila sam ....
lutkica je ziva
izvadila sam je iza radijatora i silovala!
endzi, navela si me na greh![]()
![]()
Originally posted by Angelina777neceM se raspravljat dulje, no jednosTAvno je...Originally posted by KittrieOnda mi iznesi pravne dokaze!
uopste me ne inteREsuje sta je doticna persona raDIla lutkici.
sa pRAVNE strane angie, nemas slucaj !![]()
![]()
eto, opet sam osetila da mi neko gura zarulju u telo, sa moralne i silovane strane imam slucaj (pravna etika) ja hocu da mi se vrati moja nevinost!![]()
I ti tu ne mozes nista!![]()
Originally posted by amnesia
i kod mene je sigurna![]()
ophodim se vrlo nezno prema njoj, i sa puno paznje :cesalj:
neceM se raspravljat dulje, no jednosTAvno je...Meni je drago da se ti tako lako zadesis na ulici i pronadjes sopstvenu nevinost i jos kojesta, ali ne radi se tu o tim faktima, elem,
fajnDrs - kipRs !!
nasli smo je gogi, amnesia i ja, stoga, beZ obzira na njeno prEbivaliste i okoLnosti koje okruzuju njeno biVstvovanje, ona ostaje u ZAJEDNICKOM VLASNISTVU !! pRema tome, niko oD nas nije ovlasCEn da je PREDA nekom drugo, osim , ako odLuka nije doneSena zajeDNickim putem..
p.s. misliS da je nevinoSSt tako lako vratiti ?
Originally posted by amnesia:shock:
a kako bi bilo da pretesterisemo lutkicu na dva dela i svaka zainteresovana strana dobije polovinu za koju tvrdi da nad njom ima vlasnistvo![]()
Originally posted by amnesiaZa to vreme, ja sam sacinila jednu bajalicu, dok lutkica ne bude bila u mojim rukama:
ne ne ne
neeeee
dobicete je u isto vreme pa same odlucite
nece mene niko madjijati![]()
Originally posted by Kittrieokej je, nije to to ... hvala:sise:
o3.04.2oo6.
AMIN
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!