Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by trampDovela bih i ja tebe kod mene.
teta Daliborka kako vidim da ste odlicna kuvarica, nemate brige oko nalazenja zena ... evo ja bih vas odmah dovela sebi u stan
Originally posted by elasticaBoze... Ako sam ispekla pola praseta, ne znaci da sam odmah sve pojela.
Iju tetaaa sto si vrsna kuvarica!Svaka ti cast.Bas me interesuje dali si pojela to prase?:lol:Samo da znam izraz lica Bozjog kad si posle sexa otisla u crkvu da se pomolis.
Originally posted by Daliborkaza lizanje nema brige .. za razliku od kuvanja, taj mi deo posla odlicno ideOriginally posted by trampDovela bih i ja tebe kod mene.
teta Daliborka kako vidim da ste odlicna kuvarica, nemate brige oko nalazenja zena ... evo ja bih vas odmah dovela sebi u stan
Pa kad ti tetka Daliborka razvuce kore i ispece pitu od mesa, ima prste da polizes.
Ljubav na usta ulazi.
Originally posted by GrMi_ZEkaJa niš' ne prepoznajem...
o da...
frlo frlo poznati stil pisanja
Originally posted by krepa?Mozda tetka Daliborka honorarno pise za listove tipa "Lea kuhinja" ili "Domacica", pa nam je zbog toga njen stil pisanja toliko poznat...Originally posted by GrMi_ZEkaJa niš' ne prepoznajem...
o da...
frlo frlo poznati stil pisanja
:paglu:
Originally posted by *deni*Ah, pa zato ja nju ne prepoznavam, slabo pratim kulinarsku scenu... Sad mi je laknulo.
Mozda tetka Daliborka honorarno pise za listove tipa "Lea kuhinja" ili "Domacica", pa nam je zbog toga njen stil pisanja toliko poznat...
originallly posted by DaliborkaSlatka nasa tetka Daliborka, kad god dosla medju sestre zenoljupke, dobro dosla. Evo ja peder apelujem na druge zenoljupke da podrze nasu Daliborku zrtvu okrutnosti ove nase sredine koja sputava seksualni izraz tako tako plemenitih dusa kao sto je ona.
Nedavno sam vam se prikljucila, ne znam da li ste primetile... Zovem se Daliborka Mileusnic, nastanjena sam u Subotici i osecam se dosta hendikepirana i kao zena i kao lezbejka. Ja sam slaba zena i u zrelim sam godinama i osecam se kao da je zivot prosao mimo mene, po pravilima koje su mi na pleca nametali otac i braca.
Ja sam slaba zena i razumljivo je da nisam mogla, kao mladja, da se izborim sa ocem i bracom. Mladu su me udali, a da ja nisam cak ni sama dosegla onaj nivo samosvesti da mogu da naslutim da sam zenoljupka. Zato sam dugo mislila da sam frigidna, jer u seksu sa muzem nisam osecala ama bas nikakvu slast.
originallly posted by DaliborkaMuska svinja. Mogu misliti kako je tebi bilo u tim prilikama tesko da glumis strast, pa posle da kuvas rucak, peres mu ves itd.
On je od mene zahtevao oralni, vaginalni i analni seks i to je i dobijao, a ja sam svaki put jecala u dubini svoje duse. Ja sam slaba zena i sve sam radila sta mi se kaze,
originallly posted by DaliborkaDraga tetka Daliborka, ti kao zenoljupka mozes misliti kako je meni kao "muzelozniku" bilo kad su mi predlagali da se zenim, naturivali mi "neveste", a ja bih odmah u tim prilikama pomisljao kako bi bilo mucno da moram lizati vaginu. Pa nema tog HEXORALA koji bi mi pomogao...sirotice moja!
mada mi je bilo u pocetku jako gadno da turim onu njegovu musku stvar u usta, jer ja u usta i hleb turam i posle pusenja sam ispirala usta
HEXORALOM, jer u moju glavu nije islo da se moze lizati penis, a posle toga jesti.
originallly posted by DaliborkaSirotice nasa! koliko si se napatila do pravog orgazma. Ali si na lep nacin saznala koliko si zenoljubiva i pozdravlajm ovu hrabru ispovest zene koja lizanjem sebi dragog polnog organa saznaje svoj seksualni identitet.
Nisam u pocetku radila, jer je moj muz zahtevao da uvek budem kod kuce. I ko zna dokle bih ja stigla u tom nesrecnom braku, da nisam slucajno pocela da se druzim sa jednom tek stasalom i napupelom komsinicom. Ona je valjda naslutila sa kakvim teretom se bori moja dusa i spontano smo jednom prilikom na kaucu pocele da se ljubimo. Sam taj poljubac je u meni provalio vulkan strasti koju nisam osetila nikada pre toga. Tada je komsinica pocela da mi ljubi dojke i samo od toga sam namah svrsavala u salvama i naletima vise puta. Odjedanput mi vise nije bilo gadno da lizem polni organ i shvatila sam da sam zenoljupka.
originallly posted by DaliborkaZasluzila je svinja da ga varas, a zasluzio je i da umre!
Nasu seksualnu vezu smo nastavile kroz povremene susrete u naredne dve godine, sve dok moj muz nije naprasno umro od srcanog infarkta.
originallly posted by DaliborkaA od tako plemenite duse je i za ocekivati da zali cak i dusmanina svoga, ali tu crninu nisi morala nosti; zameram ti zbog toga.
Tada sam osetila da sam slobodna, mada sam muza posteno ozalila i nosila za njim crninu koliko je propisano.
originallly posted by DaliborkaMa ona, pupica treba da ode i studira a ti kao slobodoljubiva zena valjda ces joj dozvoliti da se naobrazi i do kraja uoblici svoju seksualnu samosvest. A mozda i treba tako jogunasta da otkrije grubosti zivota pa i naidje na neku musku priliku; mozda njoj nece biti gadno da lize penis...ko zna...u krajnjoj liniji nek shvati kolke su muskarci svinje a da je jedna tetka Daliborka
U medjuvremenu sam se zaposlila u butiku mesa i nasledila mali stan od pokojne babe. Tu se vidjam sa mojom komsinicom i ljubavnicom, ali mi bog ponovo ne da da budem srecna. Moja ljubavnica je jedra i u cvetu je mladosti, dok sam ja u medjuvremenu ocvala i prosao mi je zenit. Mislim da znate da sumnjam da me moja devojka vara. Nemam dokaze za to, ali sam realna - Ja sam vec na putu ka sredovecnom dobu, a ona mlada i nemirna. Sad mi kaze da hoce da ide da studira. Ako ode, propala sam.
Ja sam slaba zena koja je dosta propatila, ali se uvek borila. Evo i ovaj kompjuter sam kupila od moje skromne plate, posto sam stedela 3 godine.
originallly posted by DaliborkaNe daj joj ipak da se pati u skucenom stanu...svenuce mlada, pa onda ni tebi nece biti od koristi...ja shvatam koliko si ti plemenita srca i da tvoja jogunica lize vaginu a ne penis te da si joj od zarana omogucila da uziva u zeni sto s tobom nije bio slucaj. Ali umesto da posecujes seksi sajtove pusti tvoju jogunicu da se malo izivi sa zenkama...onda ce tek da shvati koliko joj znaci Daliborkina ljubav. Pa joj ti dozvoli da nadje jos neku a onda ih obe pozovi i predlozi da se utroje druzite. I nemoj da se opterecujes sto si malo starija. Dve mlade zenke i ti...to ce biti sjajna kombinacija. Onda ce tek obe saznati koliko im njihova tetka Daliborka i u seksu znaci... A ti si jos i zena domacica...pa kud ces lepse atmosfere za seks.Pre seksa im tetka Daliborka donese slatko od sljiva, pa ih posle toga uz kaficu posavetuje o zivotu pre nego sto se vrate u veliki grad medju muske svinje. Tvoja zenoljubivost, salve orgazama i pohote koje nakon tolike zivotne sputanosti dozivljavas...ma kazem ti ja, nece one moci bez tebe ni u seksu da mrdnu!
Oslobadjam se predrasuda i posecujem i seksi sajtove, sve da bih osvezila ljubavni odnos sa mojom devojkom, koju veoma volim.
Toliko je volim da bih je drzala u svom skucenom stanu i ne bih joj dala nikada da ode.
Savetujte me, prosvetlite me... Sta da radim ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!