Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
He....Koliko starih, dragih imena i likova izvučenih sa ovom temom...Hvala, Eskarina.

A na temu...ne, naravno.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Nocturnal

Evo da i ja prvi put otvorim temu ovde :) ...
Da li se osecate ugrozeno i getoizirano na ovom forumu? Ako da zasto?
Ovo pitanje je usledilo iz brojnih posotova u kojima sam stekao takav utisak. Takodje imam utisak da je kod lezbejki stalno prisutna ta neka potreba za izdvajanjem i necim posebnim kao moguca posledicu tog osecaja ugrozenosti. Tu potrebu npr. nikada nisam primetio kod gay momaka. Evo vam nekoliko primera:
1) Na ovom forumu ne postoji soba koja se zove testosteron fix, dok estrogen fix postoji. Neke od vas ce mi odmah odgovoriti da su sve ostale sobe u principu testosteron fix, ali ja se sa tim ne slazem. vama niko ne brani da pisete po tim ostalim sobama, kao sto i meni prija da komuniciram sa vama preko ove teme u vasoj sobi :)
2) Koliko je meni poznato, pre nekih godinu ili 2 u ovoj sobi su bile teme o pravljenjima iskljucivo lez zurki. Nikada nisam primetio tu tendenciju kod gay momaka.
3) Jedan forumas je bio pozvan preko svoje lez drugarice na neko privatno okupljanje. Nigde nije bilo napomenuto da je to okupljanje iskljucivo za lez, ali je jedna od devojaka krajnje "suptilno" i neprijateljski upitala sta on tu trazi s obzirom da je musko.
Da se razumemo, meni uopste ne smeta ta pojava, odvajajte se koliko hocete, samo sam radoznao zasto?
Dalje, postoji i ona neka statistika koja kaze da je otprilike 10% muskaraca gay, a tek oko 2% zena lez. Jednostavno nas ima vise i shodno tome postoji mnogo vise nasih postova na ovom forumu. Da li vas to ugrozava? Mozda vam se zbog toga cini da smo omniprisutni?
So :) ?
:sesir:
NOX
1. ju vidi stvarno, ali kontam da se generalnoj populaciji na forumu ne cita o pms-u na 45 strana. ne znam, meni je ok da pisem o nekim tamo stvarima u nekom podforumu gde postuju vecinom devojke jer bi tipa kacenje golisavih tipova, ili sta vec, samo poremetilo tok. isto kao sto ja nemam sta da napisem na temu idealan glavic i ta tema bi izgubila na smislu ako bih u njoj pisala o tipa klitorisima. nije neka zelja za izdvajanjem, al postoje tako neke specificnosti o kojima se ne bi dalo brbljati na opstoj temi, a da to nekako ne ispadne ispresecano i ode u offtopic.
2. a bear party? ima i tih inicijativa i za muske gay zurke. ne znam, ako bi zenama odgovaralo da partijaju u nekoj opustenijoj atmosferi, sto da ne. mozda 15 zena hoce da sedi i cavrlja uz kd lang, a prosecan gay tip bi radije vrckao uz karleusu. a kao sto i sam kazes na 2 lezbejke dodje 10 gay tipova.
3. forumas je naleteo na idiota.

ja ne mislim da se tu radi o nekom ciljanom odvajanju, vise mislim da se radi o nekim supkulturnim specificnostima koje imaju tendenciju da se razvodne na nekom opstijem mestu/temi. i ok mi je sto tu ima taj neki poseban podforum gde koze da se cavrlja o tim nekim stvarima.
Korisnikov avatar
By m..
jbt ja mislila nova tema, kad ono - NAFTALIN.
Korisnikov avatar
By Mars
Obrati pažnju i na ostale.

Eskarina nije noćas nešto mogla da spava...
Korisnikov avatar
By Sunce
Nema toga ko bi mogao da ugrozi Sunce. Cujem , postoje forumasi koji me posmatraju svakodnevno, a onda svoja razmisljanja prenose na forum. Lepo, lepo...

Ali da Vam kazem: "Lazu ti posmatraci!" :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Originally posted by Nocturnal

Evo da i ja prvi put otvorim temu ovde :) ...
Da li se osecate ugrozeno i getoizirano na ovom forumu? Ako da zasto?
Ovo pitanje je usledilo iz brojnih posotova u kojima sam stekao takav utisak. Takodje imam utisak da je kod lezbejki stalno prisutna ta neka potreba za izdvajanjem i necim posebnim kao moguca posledicu tog osecaja ugrozenosti. Tu potrebu npr. nikada nisam primetio kod gay momaka. Evo vam nekoliko primera:
1) Na ovom forumu ne postoji soba koja se zove testosteron fix, dok estrogen fix postoji. Neke od vas ce mi odmah odgovoriti da su sve ostale sobe u principu testosteron fix, ali ja se sa tim ne slazem. vama niko ne brani da pisete po tim ostalim sobama, kao sto i meni prija da komuniciram sa vama preko ove teme u vasoj sobi :)
2) Koliko je meni poznato, pre nekih godinu ili 2 u ovoj sobi su bile teme o pravljenjima iskljucivo lez zurki. Nikada nisam primetio tu tendenciju kod gay momaka.
3) Jedan forumas je bio pozvan preko svoje lez drugarice na neko privatno okupljanje. Nigde nije bilo napomenuto da je to okupljanje iskljucivo za lez, ali je jedna od devojaka krajnje "suptilno" i neprijateljski upitala sta on tu trazi s obzirom da je musko.
Da se razumemo, meni uopste ne smeta ta pojava, odvajajte se koliko hocete, samo sam radoznao zasto?
Dalje, postoji i ona neka statistika koja kaze da je otprilike 10% muskaraca gay, a tek oko 2% zena lez. Jednostavno nas ima vise i shodno tome postoji mnogo vise nasih postova na ovom forumu. Da li vas to ugrozava? Mozda vam se zbog toga cini da smo omniprisutni?
So :) ?
NOX
.................mozda 15 zena hoce da sedi i cavrlja uz kd lang...
....a jedna od njih bi da sedi na kd lang....

Sorry, couldn't help it :lol:
Korisnikov avatar
By krpica
osecam se ugrozeno ,i u manjini .:drama:
Korisnikov avatar
By krpica
hahahaahah . zwezdica nas sve ugrozava . :smeh:

btw ,od danas prestajem sa lezbejstvom ,kraj . eh .:predaja:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
E!
-posto me je prigrlila u svoje milo narucje, ja se ne osecam ugrozenom uopste!! :lol:

ah, znam..inace sam poprilicno ugrozena vrsta...:luda:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
NE, ne osećam se ugroženim ni po kojem pitanju...

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!