Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Nocturnal1. ju vidi stvarno, ali kontam da se generalnoj populaciji na forumu ne cita o pms-u na 45 strana. ne znam, meni je ok da pisem o nekim tamo stvarima u nekom podforumu gde postuju vecinom devojke jer bi tipa kacenje golisavih tipova, ili sta vec, samo poremetilo tok. isto kao sto ja nemam sta da napisem na temu idealan glavic i ta tema bi izgubila na smislu ako bih u njoj pisala o tipa klitorisima. nije neka zelja za izdvajanjem, al postoje tako neke specificnosti o kojima se ne bi dalo brbljati na opstoj temi, a da to nekako ne ispadne ispresecano i ode u offtopic.
Evo da i ja prvi put otvorim temu ovde...
Da li se osecate ugrozeno i getoizirano na ovom forumu? Ako da zasto?
Ovo pitanje je usledilo iz brojnih posotova u kojima sam stekao takav utisak. Takodje imam utisak da je kod lezbejki stalno prisutna ta neka potreba za izdvajanjem i necim posebnim kao moguca posledicu tog osecaja ugrozenosti. Tu potrebu npr. nikada nisam primetio kod gay momaka. Evo vam nekoliko primera:
1) Na ovom forumu ne postoji soba koja se zove testosteron fix, dok estrogen fix postoji. Neke od vas ce mi odmah odgovoriti da su sve ostale sobe u principu testosteron fix, ali ja se sa tim ne slazem. vama niko ne brani da pisete po tim ostalim sobama, kao sto i meni prija da komuniciram sa vama preko ove teme u vasoj sobi![]()
2) Koliko je meni poznato, pre nekih godinu ili 2 u ovoj sobi su bile teme o pravljenjima iskljucivo lez zurki. Nikada nisam primetio tu tendenciju kod gay momaka.
3) Jedan forumas je bio pozvan preko svoje lez drugarice na neko privatno okupljanje. Nigde nije bilo napomenuto da je to okupljanje iskljucivo za lez, ali je jedna od devojaka krajnje "suptilno" i neprijateljski upitala sta on tu trazi s obzirom da je musko.
Da se razumemo, meni uopste ne smeta ta pojava, odvajajte se koliko hocete, samo sam radoznao zasto?
Dalje, postoji i ona neka statistika koja kaze da je otprilike 10% muskaraca gay, a tek oko 2% zena lez. Jednostavno nas ima vise i shodno tome postoji mnogo vise nasih postova na ovom forumu. Da li vas to ugrozava? Mozda vam se zbog toga cini da smo omniprisutni?
So?
![]()
NOX
Originally posted by m......a jedna od njih bi da sedi na kd lang....
Originally posted by Nocturnal.................mozda 15 zena hoce da sedi i cavrlja uz kd lang...
Evo da i ja prvi put otvorim temu ovde...
Da li se osecate ugrozeno i getoizirano na ovom forumu? Ako da zasto?
Ovo pitanje je usledilo iz brojnih posotova u kojima sam stekao takav utisak. Takodje imam utisak da je kod lezbejki stalno prisutna ta neka potreba za izdvajanjem i necim posebnim kao moguca posledicu tog osecaja ugrozenosti. Tu potrebu npr. nikada nisam primetio kod gay momaka. Evo vam nekoliko primera:
1) Na ovom forumu ne postoji soba koja se zove testosteron fix, dok estrogen fix postoji. Neke od vas ce mi odmah odgovoriti da su sve ostale sobe u principu testosteron fix, ali ja se sa tim ne slazem. vama niko ne brani da pisete po tim ostalim sobama, kao sto i meni prija da komuniciram sa vama preko ove teme u vasoj sobi![]()
2) Koliko je meni poznato, pre nekih godinu ili 2 u ovoj sobi su bile teme o pravljenjima iskljucivo lez zurki. Nikada nisam primetio tu tendenciju kod gay momaka.
3) Jedan forumas je bio pozvan preko svoje lez drugarice na neko privatno okupljanje. Nigde nije bilo napomenuto da je to okupljanje iskljucivo za lez, ali je jedna od devojaka krajnje "suptilno" i neprijateljski upitala sta on tu trazi s obzirom da je musko.
Da se razumemo, meni uopste ne smeta ta pojava, odvajajte se koliko hocete, samo sam radoznao zasto?
Dalje, postoji i ona neka statistika koja kaze da je otprilike 10% muskaraca gay, a tek oko 2% zena lez. Jednostavno nas ima vise i shodno tome postoji mnogo vise nasih postova na ovom forumu. Da li vas to ugrozava? Mozda vam se zbog toga cini da smo omniprisutni?
So?
![]()
NOX
Originally posted by Zwezdicabash to htedoh reci .
Da, Zwezdica me ugrozava..![]()
Originally posted by Zwezdicaupravo sam krenula ovo da napisem
Originally posted by krpicaDaleko joj lepa kuca..
Originally posted by Zwezdicabash to htedoh reci .
![]()
Originally posted by krpicaNe daj se Krpice..
hahahaahah . zwezdica nas sve ugrozava .![]()
btw ,od danas prestajem sa lezbejstvom ,kraj . eh .![]()
Originally posted by Zwezdicapostajem BI ,to je IN na forumu(a i shire)
Originally posted by krpicaNe daj se Krpice..
hahahaahah . zwezdica nas sve ugrozava .![]()
btw ,od danas prestajem sa lezbejstvom ,kraj . eh .![]()
![]()
Originally posted by DJ Nemoti si zensko ?
a ja cu u pedere![]()
Originally posted by krpica
Originally posted by DJ Nemoti si zensko ?
a ja cu u pedere![]()
![]()
ma i ja idem u tetke direktno ,ne mogu vishe da krijem i potiskujem ljubav prema britni i ceci![]()
Originally posted by krpica
ma i ja idem u tetke direktno ,ne mogu vishe da krijem i potiskujem ljubav prema britni i ceci![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!