Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by Myself
Zaboravila si i neizbeznu pivsku flasu u rukama, stav - parkirala sam konja ili kamion dole niz ulicu, nedepilirane, gde im dlake vire ispod pazuha, a pivski stomak iz pantalona, a sve 'zalivene' jeftinim muskim dezodoransima.

Ne mozes da se prevaris sve i da 'oces.
hun, sve sto si prethodno navela nalazi se dosta prosireno u mom textu: kamiondzije ponovo voze ... ne bih da prekucavam tekst i da se rasplinjujem, ponavljam samo generalne stavke :D

btw, pivo sam izostavila, jer se pivo konzumira nasiroko u ovom drustvu, nezavisno od sex.orijentacije, ali slazem se za "drzanje pivske flashe u rukama u kombinaciji sa trudnickim stomakom", koje se odnosi na lezbejke iz Iksa i muske kamiondzije na ibarskoj magistrali .... ipak, i to je navedeno u tekstu, za koji ne umem sad da ti trazim link, a nalazi se i uputstvo za upotrebu, sa slikom labrisa kao simbola radikalnog feminizma ..obratiti se supermoderatorima da ti iskopaju temu, ukoliko te interesuje.:angel:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Angelina777
Naravno ... muskobanjaste zene, s pirsinzima, ljutitog pogleda, osisane ili na kratko ili bez definisane frizure, ne sminkaju se jer su "prirodno lepe", "njihova unutrasnja lepota ne zahteva nikakvo posebno doterivanje jer obicno imaju prelep osmeh i dobar, ok stav", martinke, obicno niskog rasta, lelujavog hoda, .... glas pomalo grub, deluju "hladno" i "opasno" ...(stereotip za lezbejke u SCG)

a "femme" isto tako, ali imaju dugu kosu.

Mozda sam ja "ogranicena", ali do sad se nikada nisam prevarila :(
:smeh:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Myself
Zaboravila si i neizbeznu pivsku flasu u rukama, stav - parkirala sam konja ili kamion dole niz ulicu, nedepilirane, gde im dlake vire ispod pazuha, a pivski stomak iz pantalona, a sve 'zalivene' jeftinim muskim dezodoransima.

Ne mozes da se prevaris sve i da 'oces.
hun, sve sto si prethodno navela nalazi se dosta prosireno u mom textu: kamiondzije ponovo voze ... ne bih da prekucavam tekst i da se rasplinjujem, ponavljam samo generalne stavke :D

btw, pivo sam izostavila, jer se pivo konzumira nasiroko u ovom drustvu, nezavisno od sex.orijentacije, ali slazem se za "drzanje pivske flashe u rukama u kombinaciji sa trudnickim stomakom", koje se odnosi na lezbejke iz Iksa i muske kamiondzije na ibarskoj magistrali .... ipak, i to je navedeno u tekstu, za koji ne umem sad da ti trazim link, a nalazi se i uputstvo za upotrebu, sa slikom labrisa kao simbola radikalnog feminizma ..obratiti se supermoderatorima da ti iskopaju temu, ukoliko te interesuje. :angel:
Nisam znala da je to negde napisano. Izvinjavam se ako sam (ocigledno jesam) ponovila necije vec izneseno misljenje, odnosno zapazanje.

Necu da trazim link, jer vec imam svoje misljenje o image-u vecine gay devojaka iliti lezbejki u Srbiji. :sigh:

Ko bi rek'o da cu da se slozim u necemu sa Andjom. :shocked: Pih! :roll:
Korisnikov avatar
By bigirl
A ja imam mali problem... Prepoznajem "bi devojke u razvoju"... :tornado: Kada pokažem prstom na neku i kažem da je bi, ispostavi se da "još nije, ali uskoro ?e". Evo ve? 3 za koje sam pre par godina tvrdila da jesu (a one odbijale tu ?injenicu), sad šetaju ribe.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa i sa mnom je bila situacija, dug vremenski period su me neke drugarice ubedjivale da me privlaci zenski pol...i na kraju se ispostavilo da je tako.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Naravno ... muskobanjaste zene, s pirsinzima, ljutitog pogleda, osisane ili na kratko ili bez definisane frizure, ne sminkaju se jer su "prirodno lepe", "njihova unutrasnja lepota ne zahteva nikakvo posebno doterivanje jer obicno imaju prelep osmeh i dobar, ok stav", martinke, obicno niskog rasta, lelujavog hoda, .... glas pomalo grub, deluju "hladno" i "opasno" ...(stereotip za lezbejke u SCG)

a "femme" isto tako, ali imaju dugu kosu.

Mozda sam ja "ogranicena", ali do sad se nikada nisam prevarila :(
hahaha :D :D :smeh: :smeh:

a znaci to tako izgleda... :shok: :shocked: god damn it...
Korisnikov avatar
By m..
JuceR sam detektovala neku strejt.
Korisnikov avatar
By bigirl
Dakle, ako želite da znate da li je neka riba BI, samo me pozovite da doðem da je ošacujem. Evo, još dve sa faxa za koje sam pre dve godine rekla da su "?udne", sada vise po X-u traže?i devojke... A sino? u Plasticu naðoh još jednu koja je "str8, ali joj se u poslednje vreme sviðaju samo devojke"... Mala je '86-o... Ima vremena...
Korisnikov avatar
By zozefin st
eh sta bi dala da imam taj radar.............................
Korisnikov avatar
By m..
Joj sta bih ja da nemam. Idem ulicom i pijuce mi na svakih 200 metara, ako ne i manje (u centru). Mislim da pola tih zena nije nacisto ni samo sa sobom, al se vidi iz aviona.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Ne znam da l' bih mogao da se pohvalim da imam neki 'radar' ili kako se vec naziva.
Moc zapaznja je cudo.
Desava mi se da kad preko str8 drustva upoznam nekog novog (o kome ne znam(o) ama bas nista) da pomislim da mozda igramo za isti tim al' se cesto ujebem.
Na kraju za one koje sam bio ubedjen da jesu - nisu, a oni za kone ni u snu ne bih pomislio iz cista mira pocnu da salju neke signale ili na nekoj zurci su 'pijani' pa dok svi grupno lezimo i kao treznimo se, doticu me sve kao slucajno i ja iskuliram i pravim se lud a mesec dana posle cujem preko poznanika da odavno furaju taj 'nisam peder - ja sam bi' fazon.

I kako covek posle da se ne zasmeje kad god ih vidi?

Ukratko, los mi je 'radar' pa se ne oslanjam na isti.

:novine:
Korisnikov avatar
By Blady
To se zove gaydar i ja u svoj verujem, nikad me ne prevari.. mrzi me da gledam da li sam vec komentarisala na ovu temu, ali cisto da utvrdimo gradivo...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Tipove izvaljujem na km. Dovoljan je samo pogled, duzi za 1s od normalnog.

Devojke teze.
Korisnikov avatar
By Blady
LOS i tipove i ribe k`o iz puske :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
aa black Lady blago tebi....

volela bih da te uvek svugde nosim sa sobom , da budes moj licni radar :)
Korisnikov avatar
By Insomnia
nemam radar, tako da su mi svi gay ili bi dok se ne dokaze suprotno
Korisnikov avatar
By sunflower5
Nemam to... moze cak da mi daje i neke znake, a ja opet ne bih skontala. :retard:
Korisnikov avatar
By Galateja
Radar mi je kao da ga je pravila Mišel iz Alo, Alo. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!