Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ValOriginally posted by TheCurseofBlondieEh sto ja volim ovu hladnocu, koja zraci iz zapadnjackog sharma.
neznam, mislim da su ljudi na netu drugaciji nego uzivo, ipak je ovo anonimno...bar kod onih par koje sam upoznala preko neta je tako bilo(ma ne ovde, negde drugde...)![]()
Umes li ti bre da sanjaris ili sve moje postove shvatas ovako ozbiljno? Ovde nije rec o razocarenjima, nego o letovanju sa osobama, za koje mislite da su nesto posebno. :rool:
A ako u tvom zivotu nema takvih, postujem. Samo mi ne miniraj temu.![]()
Originally posted by TheCurseofBlondieKao sto rekoh-postujem!Originally posted by ValOriginally posted by TheCurseofBlondieEh sto ja volim ovu hladnocu, koja zraci iz zapadnjackog sharma.
neznam, mislim da su ljudi na netu drugaciji nego uzivo, ipak je ovo anonimno...bar kod onih par koje sam upoznala preko neta je tako bilo(ma ne ovde, negde drugde...)![]()
Umes li ti bre da sanjaris ili sve moje postove shvatas ovako ozbiljno? Ovde nije rec o razocarenjima, nego o letovanju sa osobama, za koje mislite da su nesto posebno. :rool:
A ako u tvom zivotu nema takvih, postujem. Samo mi ne miniraj temu.![]()
e,kao prvo ovde ne poznajem nikoga tako dobro da bih isla sa njom/njima na letovanje a kao drugo naravno da u mom zivotu ima osoba koje su nesto posebno, ali su one ne u mom virtuelnom vec u mom realnom zivotu...izvini ali previse sam "realista" za to "sanjarenje" ili sta vec.
za mene je net net a real life real life...
Originally posted by ValKao sto rekoh-postujem!
" ili sta vec.
za mene je net net a real life real life...
Originally posted by SwanheartSrce, pa ni mene ovde niko ne poznaje licno.
Sve je to zanimljivo,ali ostaje jedno pitanje s`kim bre ja da idem na letovanje kada poznajem samo the1whowished?![]()
Originally posted by Aksapa aksice bre - di si ti?
Ala bi ovo bilo super letovanje, sa svim devojkama koje su se oglasile na ovoj temi!
Ql. Ja cu da ispecem palacinke i kokice i sednem u prvi red da gledam valjanje u blatu!
Ko ce jos sa mnom?
Originally posted by AksaEvo tatjanam i ja cemo da ti se pridruzimo. I drzim te za rec!
Ala bi ovo bilo super letovanje, sa svim devojkama koje su se oglasile na ovoj temi!
Ql. Ja cu da ispecem palacinke i kokice i sednem u prvi red da gledam valjanje u blatu!
Ko ce jos sa mnom?
Originally posted by tinkerbellwheeeeeee!
Boze!!! Kako li sam iskopala ovu temu?!??!?![]()
nego... na more bih povela: reveal, khons, radoznalu, Lunju, Ra, Wroom-a...
bilo bi to bas lepo letovanje
![]()
Originally posted by Swanheartloool
ummmmmm
drustvo da padnes na dupe od smeha
zbunjena, amnesia, kittrie, pcela, Tko iRa (
jos malo pa ce postati dayka
)
mislim da bi gledali samo kako ko koga da zezne i kako ra i `cela da nas outuju...
zavrsilo bi se fleshovanjem ,Zbunjeninim hejtovanjem raspravama oko muzike![]()
ah, to bi bilo lepo videti, a onda bi ih sve podavila k`o pilice posle 2 dana i uzivala dalje sama![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!