Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
:meso: :mete: :prst2:
Pa nisam ja uzalud birala Inner. Kuvace nam, skupljati razbacane stvari, pa je cak i za "opustanje" ostalih preuzela odgovornost. mmmm :D

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
neznam, mislim da su ljudi na netu drugaciji nego uzivo, ipak je ovo anonimno...bar kod onih par koje sam upoznala preko neta je tako bilo(ma ne ovde, negde drugde...)
Eh sto ja volim ovu hladnocu, koja zraci iz zapadnjackog sharma. :lol:

Umes li ti bre da sanjaris ili sve moje postove shvatas ovako ozbiljno? Ovde nije rec o razocarenjima, nego o letovanju sa osobama, za koje mislite da su nesto posebno. :rool:

A ako u tvom zivotu nema takvih, postujem. Samo mi ne miniraj temu. :evil:
:nerd: e,kao prvo ovde ne poznajem nikoga tako dobro da bih isla sa njom/njima na letovanje a kao drugo naravno da u mom zivotu ima osoba koje su nesto posebno, ali su one ne u mom virtuelnom vec u mom realnom zivotu...izvini ali previse sam "realista" za to "sanjarenje" ili sta vec.
za mene je net net a real life real life...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
neznam, mislim da su ljudi na netu drugaciji nego uzivo, ipak je ovo anonimno...bar kod onih par koje sam upoznala preko neta je tako bilo(ma ne ovde, negde drugde...)
Eh sto ja volim ovu hladnocu, koja zraci iz zapadnjackog sharma. :lol:

Umes li ti bre da sanjaris ili sve moje postove shvatas ovako ozbiljno? Ovde nije rec o razocarenjima, nego o letovanju sa osobama, za koje mislite da su nesto posebno. :rool:

A ako u tvom zivotu nema takvih, postujem. Samo mi ne miniraj temu. :evil:
:nerd: e,kao prvo ovde ne poznajem nikoga tako dobro da bih isla sa njom/njima na letovanje a kao drugo naravno da u mom zivotu ima osoba koje su nesto posebno, ali su one ne u mom virtuelnom vec u mom realnom zivotu...izvini ali previse sam "realista" za to "sanjarenje" ili sta vec.
Kao sto rekoh-postujem! :) Ali ponavljam-ako ne umes da sanjaris sa nama i da se zezas, ne miniraj temu. :zev2:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
" ili sta vec.
Kao sto rekoh-postujem! :) Ali ponavljam-ako ne umes da sanjaris sa nama i da se zezas, ne miniraj temu. :zev2: [/quote]

ma ne miniram ja nista, samo kazem moje misljenje :P
By Swanheart
Sve je to zanimljivo,ali ostaje jedno pitanje s`kim bre ja da idem na letovanje kada poznajem samo the1whowished?:novine:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Swanheart
Sve je to zanimljivo,ali ostaje jedno pitanje s`kim bre ja da idem na letovanje kada poznajem samo the1whowished? :novine:
Srce, pa ni mene ovde niko ne poznaje licno.
Fazon je u tome, da je pitanje pomalo dvosmisleno. A vidim, da je retko ko shvatio. :rool:
Kao prvo, pitanje je indirektno bilo:" Ciji postovi vam se svidjaju i koga smatrate dovoljno inteligentnim i duhovitim, da biste cak i na letovanje s njim/njom...?"

:omg:
Korisnikov avatar
By Aksa
Ala bi ovo bilo super letovanje, sa svim devojkama koje su se oglasile na ovoj temi!
Ql. Ja cu da ispecem palacinke i kokice i sednem u prvi red da gledam valjanje u blatu!
Ko ce jos sa mnom?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Aksa
Ala bi ovo bilo super letovanje, sa svim devojkama koje su se oglasile na ovoj temi!
Ql. Ja cu da ispecem palacinke i kokice i sednem u prvi red da gledam valjanje u blatu!
Ko ce jos sa mnom?
pa aksice bre - di si ti? :grin: eto mene pored tebe u prvom redu - al' ajde da povedemo zgodne cicice pa da nam bude estetski prihvatljivo ;)
Korisnikov avatar
By Aksa
Zju. Ne da pristajem anche, nego sam potpuno u tome!!!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Aksa
Ko ce jos sa mnom?
Evo tatjanam i ja cemo da ti se pridruzimo. I drzim te za rec! :njami:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Boze!!! Kako li sam iskopala ovu temu?!??!? :qqlele:

nego... na more bih povela: reveal, khons, radoznalu, Lunju, Ra, Wroom-a...

bilo bi to bas lepo letovanje

:bouncy:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by tinkerbell
Boze!!! Kako li sam iskopala ovu temu?!??!? :qqlele:

nego... na more bih povela: reveal, khons, radoznalu, Lunju, Ra, Wroom-a...

bilo bi to bas lepo letovanje

:bouncy:
wheeeeeee! :yay:

e da znash, stvarno si lepu ekipicu skrpila :grouphug:

offtop-i stvarno, 'de iskopa temu lol
Korisnikov avatar
By tea92
...elem, ja bi na more sa mojim majim mifem... :sweet:

..ok, druga opcija....dark, zaljubljena, jovana, itt.....misim da bi bilo ludilo...:eya:
Korisnikov avatar
By tea92
:lol:

ludilo od teme

:smeh:

...swan mogla bi da nam se pridruzis :P
Korisnikov avatar
By Hys.
mnogo volim ove matore teme...kako su se cice pofajtale, ko' u dzeri springeru :pucaodsmeha:

na letovanje bi vodila confucius :njanja:
A mogu u susednim sobama da budu kaficani :grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
I ja slicno kao Devokica... ;)

Na letovanje bih isla sa Lonijem, jes' da nije forumasica ali niko nije savrsen :D ;) Vec smo bili na letovanju, zimovanju itd tako da znam da se lepo slazemo.

A u susednim sobama ostali kaficani :grouphug:
By Swanheart
ummmmmm
drustvo da padnes na dupe od smeha
zbunjena, amnesia, kittrie, pcela, Tko i :misli: Ra ( :smeh: jos malo pa ce postati dayka :smeh: )
mislim da bi gledali samo kako ko koga da zezne i kako ra i `cela da nas outuju...
zavrsilo bi se fleshovanjem ,Zbunjeninim hejtovanjem raspravama oko muzike :lol:
ah, to bi bilo lepo videti, a onda bi ih sve podavila k`o pilice posle 2 dana i uzivala dalje sama :smeh:
Korisnikov avatar
By Calypso
Sunny i njena lepsa polovina i jos neka privatna ekipa... Raspadanje od smeha i klope... I piva...:putnik:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
povela bih Sparkolinu i Avaloniju. Od forumasica:D
Mislim da bi nam bilo neponovljivo:dance:
Korisnikov avatar
By Draco
Mislim da je proslo vreme kada bih se usudila na tako nesto. Strejteri su mnogo opusteniji, trezveniji i manje teze hejtu i sranjima. Bar ovi koje ja znam. U odnosu na ove koje ja znam. :)

Jedina gay osoba pored mene bi tu bila Dracova.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ima na Krfu jedna fenomenalna plaza koja se zove
Mitriotisa.. (nudisticka je plaza)

To je LGBT plaza i tamo smo isli prethodnih godina..

Mozda ponovimo i ove godine...

Samo ja imam jednu komplikaciju uz to sve,
na pola sam tranzicije.. i ne bih da izgledam
kao nakaza kad se skinem.. da isprepadam
goste... hi hi hi
Korisnikov avatar
By anche
da, da... veoma zabavna tema iz tri razloga:

- kako je svan bila neiskusno devojche :giggle:
-kako se tdn pravi mutava. a mozda se i ne pravi :eureka:
- i aksa, koje opet nema :sigh:

ont:
letovanje ugovoreno! :yay:
Korisnikov avatar
By zboO
ummmmmm
drustvo da padnes na dupe od smeha
zbunjena, amnesia, kittrie, pcela, Tko i :misli: Ra ( :smeh: jos malo pa ce postati dayka :smeh: )
mislim da bi gledali samo kako ko koga da zezne i kako ra i `cela da nas outuju...
zavrsilo bi se fleshovanjem ,Zbunjeninim hejtovanjem raspravama oko muzike :lol:
ah, to bi bilo lepo videti, a onda bi ih sve podavila k`o pilice posle 2 dana i uzivala dalje sama :smeh:
loool

:lol:

booOdalo!!
By Swanheart
pa hoces reci da ne bi bilo tako? :lol:

mada neophodne su Bona i Victoria da bi se igrali "udomi zbunjenu"
:smeh:

joooooooj kako sam se smejala u subotu :lol:
Korisnikov avatar
By starky
ja sam vec bila sa nekim forumasicama na moru...ali stvarno ne mogu da kazem sa kojim...:giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!