Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

^Short^ vs. ^Long^

Zaljubljujem se u devojke iskljucivo, ako su vise od mene
4
11%
Zaljubljujem se u devojke iskljucivo, ako su nize od mene
1
3%
Svejedno mi je, da li je 150cm ili 180cm visoka
18
51%
Nista nize od 160
9
26%
Nista vise od 180
3
9%
Korisnikov avatar
By Moa
Znaci nikad se nece promeniti,kad devojka stoji pored nje kad je trezna u krevetu su oooooo Boze zelim ja takav zivot :D :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By ***Olive***
Meni ipak odgovaraju devojke koje su vise.
Naravno, moram da stavim neki preduslov kako bi trebalo da izgleda, sto ne znaci da se necu zaljubiti u devojku zbog njenih nekih drugih kvaliteta samo zato sto je niska.
Korisnikov avatar
By Draco
Kad krene adrenalin da me puca, da se glupiram i ne umem da se kontrolisem, kada krenu leptirici i gubljenje odnosa prostor - vreme.... najbolje da tada razmisljam o visini...
By Swanheart
Originally posted by Val
U stvari, koliko su sve ostale forumasice visoke?
:bouncy: 180
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ^Divlja^
Blah... moja devojka je mala... ali bash bash mala... 155cm... :( samo kad bi maalko visha bila usrecila bi me za ceo zhivot (bole me ledja vishe od savijanja... :rool: )
Ma male su tako sjatkeeeee... Ja svoju devojcicu ne bih menjala za 100 visokih :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam pre neki dan popila uvredu od mog skota malog... Naime, pitala me je koliko sam niska?!?!? :odrasti:
By Paris
meni odgovaraju devojke visine 170-175 cm +-1 cm !:grin:
Korisnikov avatar
By DeVision
Preferiram da su moje visine (koji cm nize ili vise, nije vazno), verovatno zbog osecaja ravnopravnosti...
A posto znas koliko sam visoka, onda verovatno volim ipak vislje devojke ;) :wink2: ;) :wink2:
Korisnikov avatar
By Hys.
preferiram vise, i butch, i jace od mene...mada ne smeta i da je tu moje visine, do god je fit i sportski gradjena:opacupa:
Korisnikov avatar
By someone
ma visina mi nije bitna,mada bih volela da bude priblizno moje visine :D uglavnom su do sada bile nize u pitanju :P
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by lion_n
Bitna mi visina i sve ostalo.....I to da li je butch ili fem.....Ma biram i bitno mi sve to...... :spin:
:up: :nokti:
By жњ
auch, bocnula si me u fetish :blush:

pa zaljubljivala sam se i u vise i u nize i stvarno mi to ne cini neku razliku kada se zagrejem i padnem na shmek, ali nekako... uvek prvo primetim visu devojku. to ne mora nuzno znaciti da mora biti zirafa, nego da je otprilike moje visine, mada ni od viska glava ne boli :D
Korisnikov avatar
By mary
izmedju 167-177cm :D
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Nista nize od 160 cm.
Pa necu valjda neku picopevku nizu od 160 cm da drzim za ruku,pa da izgledamo kao da vucem kofer sa sobom !!!
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Seka Sabljak
Nista nize od 160 cm.
Pa necu valjda neku picopevku nizu od 160 cm da drzim za ruku,pa da izgledamo kao da vucem kofer sa sobom !!!
:lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Neki sklad izmedju partnera mora da postoji.Ne valja ni kad je chivava,ni kad moras da nosis hoklicu.Nije svejedno :klavir:
Korisnikov avatar
By radoznala
zanimljivo pitanje, sad se bas preispitujem i vidim da su mahom sve bile moje visine ili nesto vise, cini mi se samo 2 nize. ma, nista ispod 160! u stvari, bas je dobro biti moje visine :D
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja se zagledavam u devojcice sam ako imaju vise od mene, dakle nista ispod 2m.....:jutro:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Seka Sabljak
Nista nize od 160 cm.

Joj! :smeh:
Korisnikov avatar
By anchez
volim da devojka bude skoro iste visine kao ja, sto bi bilo oko 170 i nekih 5 cm gore dole :D
Korisnikov avatar
By Nelly
sve od 175cm do 185cm primecujem.:smilegrin:sta cu kad volim visoke devojcice.
By жњ
Originally posted by Nelly
sve od 175cm do 185cm primecujem.:smilegrin:sta cu kad volim visoke devojcice.

isto :giggle:
By Dionysus
Ja sam okruglo 170, sto je srpski prosek i cime sam zadovoljna. Meni licno visina nije bitna, ali ok je da bude izmeju 160-180, prosto da ne bismo izgledale smesno 1 pored 2.
By Çâðê_DUP
Volim visoke devojke-170-180 cm

ja imam cvrst stav po ovom pitanju, i uvek sam govorila: volim da kad gledam osobu u oci, to mogu da cinim i stojecki. najveci fetish, stoga, je devojka moje visine. (okruglo 175) e, sad, volim i nesto nize i nesto vise devojke, ali ne preko 180, mada sam, jednom, zakacila jednu od 181, a jednom mi se desila i jedna od 170 (moja prva ljubav)
nikad se nisam zaljubila u devojku koja je bila niza od 170, i visa od 180 (osim te jedne, za 1 cm, ali imala je dosta drugih kvaliteta, uostalom, bilo je to jako davno)
dakle, iz prakticnih (ne samo estetskih razloga), da ne savijem kichmu ili iskrivim, ovaj, ushinem, vrat.
u anketi, nijedna opcija mi ne odgovara, te necu glasati. recimo, da je ova zadnja najpribliznija
By fencysmurf
blagish se vama. ja kad bi trazio decka moje visine mogao bi i zaozbiljski samo da cekam na miljkovica...
Korisnikov avatar
By shishmish
zanimljivih li tema...
Pa sa svojih 182 ne mogu bas da gledam vislje od mene... :placko:
Korisnikov avatar
By Val
Nema li devojaka preko 182? :D
By Swanheart
:lol: kad malo bolje razmislim sve bivse su nize od mene :doh: a i malo je tesko naci neku koja ima vise od 182

:kokice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!