Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by *Candy**Candy*, boldovanim recima si prevazisla samu sebe. A i svoje fanove.
otisla sam sa drugaricom,sela sam na jednoj stepenici i onako dok sam caskala sa tim mojim fanovima pomno sam cekala da prodje ONA da je vidim...![]()
Originally posted by jovanabeogradMaaaaa neeeee...ne bih sada da vam otkrivam sve detalje mog zivota,jer je suvise opasno...ali stvarno imam fanove,nije da se sada tu nesto hvalim,daleko od toga!!!!Jer sta bih time postigla NISTA...a i nema potrebe za tim!!!!!Originally posted by *Candy**Candy*, boldovanim recima si prevazisla samu sebe. A i svoje fanove.
otisla sam sa drugaricom,sela sam na jednoj stepenici i onako dok sam caskala sa tim mojim fanovima pomno sam cekala da prodje ONA da je vidim...![]()
![]()
Premda si meni ulepsala vece![]()
Originally posted by the1whowishedPa sta drugo da radim...??
Ponovo moram da citiram svoju drugaricu Sandru...
Sandra: ,,Sto bi Jelena rekla, koji slepci."![]()
Ja sam ti vec dala savet. Jos i jedan da ti udelim: nemoj da igras te igre. Prosto su retardirane, bas kao i svakasema. Na kraju krajeva, zapitaj sebe kako bi se osecala da je zadobijes na taj nacin (a i to stvarno ne znam kojom magijom bi uspelo).
Originally posted by DeleteOriginally posted by scout_finchWelcome!
je l' ovo neka zajebancija,ili je ovo neko dete od 12 godina?![]()
![]()
Originally posted by *Candy*Ti nisi sigurna zasto je ona sa tim deckom. Mozda joj se on zaista svidja, mozda ona, pored njega, ne pati jer si ti sa nekim drugim, dok ti, sa jedne strane, patis zbog njihove veze, a sa druge strane, ti si zrtva sopstvene igre-muvas se sa deckom koji ti se ne svidja.
Pa sta drugo da radim...??![]()
...Ona da se muva sa tim,a ja da gledam i patim...no,no...Bolje da igram njenu igru,pa da patimo obe:friends:
Originally posted by scout_finchShvatam ja da se ono mi pogledamo ponekada,kao ono sasvim slucajno pfffff...tako nesto...Ali ona se glupira kada sam joj u blizini,prica glasno da bih je cula...
a,pa dobro onda,ajde da pokusam da ozbiljno odgovorim.to sto te gleda,ne znaci da oseca prema tebi ono sto ti osecas prema njoj,u tim godinama imamo obicaj da u svemu vidimo samo ono sto nam odgovara,mada to nekad radimo i kad omatorimo. to sto ima decka pre znaci da je strejt nego da ima decka da bi ti bila ljubomorna.ti nemoj da radis nista sto ti ne prija,a to zanci nemoj da se muvas sa deckom koji ti se ne svidja samo da bi nju zajebala,jer ne mozes da znas da li ima efekta jer ne znas da li joj se svidjas,kazem ti u tvojim godinama se cesto tripujemo:lol:
a ako se zajebavas,onda sam ja krelac pa te shvatam ozbiljno.al' nema veze:lol:
Originally posted by DeleteJaooooo pa i nije bas Cool:cekam:...Ma upravu si,prekidam ja to sve...msm.sa tim deckom!!!Ma ne svidja joj se...Jer iskreno ne ni znam kome bi ona mogla da se svidi,izgleda kao dete...jedino sto je slatka:lija:...Ali eto ja sam se nasla jedina budala koja se zaljubila u nju!!!Originally posted by *Candy*Ti nisi sigurna zasto je ona sa tim deckom. Mozda joj se on zaista svidja, mozda ona, pored njega, ne pati jer si ti sa nekim drugim, dok ti, sa jedne strane, patis zbog njihove veze, a sa druge strane, ti si zrtva sopstvene igre-muvas se sa deckom koji ti se ne svidja.
Pa sta drugo da radim...??![]()
...Ona da se muva sa tim,a ja da gledam i patim...no,no...Bolje da igram njenu igru,pa da patimo obe:friends:
Osim nesumljive doze mazohizma, koju posedujes, vrlo si sebicna i rizikujes da povredis osecanja tog decka, koji je u tvojim rukama oruzje, sa ciljem da povredis nju.
Mislis li da je posteno prema njima, da igras takvu igru?
Originally posted by *Candy*Kako si ti zakljucila da je vasa sredina takva? Poznajes neku homoseksualnu osobu, koja je dosegla malo dalje od skolskih kuloara i dozivela nesto "konkretno", pa na temelju toga donosis zakljucke, ili te tvoja internalizovana homofobija sputava da nacinis jedan jedini, ispravan i NEkukavicki potez, a to je da pridjes toj devojci, kazes sta imas i suocis se svim mogucim posledicama?
A kod nas je takva sredina da ako si lez isto kao da si luda ili da si neki ubica...Pa je bolje prikrivati i imati decka tj.glumeti str8...
Originally posted by DeletePa niko te ne drzi...ako mislis da je to ispravno...SAMO NAPRED...ja sam samo rekla istinu:elvis:Originally posted by *Candy*Svesna si da te zbog ovog posta mogu prijaviti moderatorima?
Ao ti si str8...nemas pravo glasa...![]()
![]()
I za tebe sam ja neki napaceni muskarac,koji se samo zeza sa vama...BOZE ME SACUVAJ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Delete...Nisam do sada upoznala homosexualnu osobu,ali sam sigurna da ih ima...ustvari znam jednu,ali znam samo da je bisex i gde zivi,ne znam kako izgleda...ima 17god...Uffff da joj pridjem i da zavrsim sa svojim zivotom!!Ne bih smela iz kuce da izadjem od ismejavanja drugih ljudi:gotika:Originally posted by *Candy*Kako si ti zakljucila da je vasa sredina takva? Poznajes neku homoseksualnu osobu, koja je dosegla malo dalje od skolskih kuloara i dozivela nesto "konkretno", pa na temelju toga donosis zakljucke, ili te tvoja internalizovana homofobija sputava da nacinis jedan jedini, ispravan i NEkukavicki potez, a to je da pridjes toj devojci, kazes sta imas i suocis se svim mogucim posledicama?
A kod nas je takva sredina da ako si lez isto kao da si luda ili da si neki ubica...Pa je bolje prikrivati i imati decka tj.glumeti str8...
Originally posted by *Candy*Лепота – Платон је лепоту сматрао објективно постојећом. За њега лепе ствари јесу лепе према свом учествовању у општој лепоти. Највиша Лепота не може да буде нека лепа ствар и стога не може да буде материјална: она мора да буде натчулна и нематеријална. Зато ће лепа дела уметности или књижевности нужно заузимати ниски степеник на лествицама лепоте, јер су та дела материјална. Она се обраћају чулима, док се чиста Лепота обраћа уму. У Хипији великом Платон износи мишљење по коме ће и оно што је корисно бити лепо.
Jer iskreno ne ni znam kome bi ona mogla da se svidi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!