Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by simarrgL*e dja mi se kad zes tard.
ti si totalni tard.
Originally posted by simarrgL*Моје теме су култне чак и у Естроген фиксу...
stati, ti si totalni tard.
ova tema je jedan od mnooogobrojnih dokaza.
Originally posted by *STATUS*Moram protestovati
И не видим проблем да се констатује да многе девојке не воде рачуна о свом изгледу и да им је свеједно да ли ће се негде појавити са масном косом, мушком тренерком на себи, са неналакираним ноктима и многим другим стварима које не приличе једној жени...
Originally posted by Sanja SteppenwolfinE jebalo me opste obrazovanje, trebala sam biti frizerka! Odradim tri frizure dnevno i bezim u toplo porodicno gnezdo, a na kraju svakog meseca oko 200 soma u dzepu. Malo li je!
frizurom od 2000 din
Originally posted by therealrocknrollada ti viki nešto objasni
Originally posted by Sanja SteppenwolfinE jebalo me opste obrazovanje, trebala sam biti frizerka! Odradim tri frizure dnevno i bezim u toplo porodicno gnezdo, a na kraju svakog meseca oko 200 soma u dzepu. Malo li je!
frizurom od 2000 din
Originally posted by di_lunaMožda zato što si trans?
da, ja poželim da budem muškarac kad sam sa ženom
Originally posted by simarrgL*
di_luna, previse gledas na stvari kroz heteronormativnu prizmu.
Originally posted by *STATUS*kultne po manjku inteligencije autora istih
Originally posted by simarrgL*Моје теме су култне чак и у Естроген фиксу...
И не видим проблем да се констатује да многе девојке не воде рачуна о свом изгледу и да им је свеједно да ли ће се негде појавити са масном косом, мушком тренерком на себи, са неналакираним ноктима и многим другим стварима које не приличе једној жени...
Originally posted by Azdajakad je rugoba, onda ne pomaze tu ni najbolji outfit, ni sminka, ni lakiranje noktiju
ako cemo iskreno, bas ima rugoba...bas, bas....
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Azdajakad je rugoba, onda ne pomaze tu ni najbolji outfit, ni sminka, ni lakiranje noktiju
ako cemo iskreno, bas ima rugoba...bas, bas....
ont
kod mene nema podele na rugobe i lepe, vec samo koja ima prolaz i koja ne
a desilo se i da lipstick femm dobije kulijanu, bas zato sto je bila previse too much za mene (da citiram JK)
Originally posted by cipelicaA prethodno je rečeno ovo :
Ne smeta mi kako se neko oblaci.
Do god to nije previse napadno (u bilo kom stilu)
Originally posted by cipelica
Mozda se bas nekom ne svidjaju moji nail noktici sa srcima
Moje velike sarene torbice.
Moje ljubicaste plisane trenerke
Moje omiljene zute cizme.
Originally posted by Winter
Originally posted by cipelicaA prethodno je rečeno ovo :
Ne smeta mi kako se neko oblaci.
Do god to nije previse napadno (u bilo kom stilu)
Originally posted by cipelica
Mozda se bas nekom ne svidjaju moji nail noktici sa srcima
Moje velike sarene torbice.
Moje ljubicaste plisane trenerke
Moje omiljene zute cizme.
Originally posted by *STATUS*
Drage moje i dragi moji, dosao sam do zakljucka da mnoge lez devojke ne brinu dovoljno o svom fizickom izgledu...
Susrecem se sa lez devojkama koje ne pridaju paznju svom izgledu vec sebi dozvole da se pojave na ulici i u drustvu kao da su tek ustale iz kreveta. Zar je tako tesko ocesljati se i makar staviti diskretnu sminku, cisto da bi se razlikovale od muskaraca....
Ako napravimo paralelu izmedju muskaraca i zena, dolazimo do surovog zakljucka da muskarci vise paznje pridaju izgledu... Stalno su namirisani, skockani, doterani, na pojediim mestima depilirani i svesni da ne mogu bilo kako da se pojave na nekom mestu.... dok, kod nekih zena, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispoid pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinule depilacijom...
Zar mora 80 posto devojaka da nosi trenerku, sportske patike, kratku kosu i da iz daleka potsecaju na muskarce...
Slazem se da je feminiziranost nesto sto dolazi "iznutra", ali isto tako smatram da niko ne moze da nas naruzi toliko koliko mozemo mi sami....
Nemam nameru da bilo koga uvredim, ni najmanje, samo zelim da konstatujem da je moje misljenje takvo, a zelim da cujem i vase....
Da li se slazete sa mnom ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!