Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Nisam vam ja femica da trpim bol nije moja parola sve za lepotu! :njanja:

:smeh:

Nadam se da ce to biti uskoro bas mi nedostaje opusten izlazak... sa takvom ekipom. :) :kiss:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by shmizllica
:blush: :lol:

Ofaaaj i propustih dobar provod? Ivana,Momo? :(

Jbg,nije mi se dalo...
E fala bogu , ja taman mislio- nagovarao sam te na nekoj temi, pa ako dodjes a ja nisam doso ispascu kurva :lol:

Sledeci put obavezno !
Originally posted by Ivana

Nije bio Momo...meni bilo super :dance:

Izvini, sta je ovo trebalo da znaci ???? :tuc:
Korisnikov avatar
By Hys.
A palo mi na pamet kako moze da zazvuci :smeh:

Meni je bilo super IAKO dragi Domacin nije bio tu (znam, znam prosto neverovatno, ali eto i to moze da se desi:P ).

Jel sada kako treba :D ?
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Ivana
A palo mi na pamet kako moze da zazvuci :smeh:

Meni je bilo super IAKO dragi Domacin nije bio tu (znam, znam prosto neverovatno, ali eto i to moze da se desi:P ).

Jel sada kako treba :D ?
E sad valja :kiss:

zao mi je sto nisam dosao, bolela me glavudza i ledja jer ovih dana rmbam ko konj, evo danas sam na ledjima doneo 30kg namirnica, al bukvalno, merili smo kad sam doneo, sta da kazem kad mi neka cica ponudila mesto kad je videla koliki mi je
ranac

@Shmi: plavusa je bila u pitanju, tako da ti preporucujem da nabijes par jastuka u neki ranac, slozis mucenicku facu i udjes u GSP, to pali ovih dana kod zena :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
ali "mucenicku facu" :smeh:

Pih, meni nikad bre ne ustaju, vucem one cegercine sa pijace, i sta sve ne, boli ih paja :tuc: Srecom samo su dve stanice.
Korisnikov avatar
By Momo
Brate, meni je ustala i jos kaze : hoces da sednes :tetka:
ja kazem: ne mogu, vidis koliki mi je
ranac.... nema sanse da stanem na ovo sediste (a mislim se , i zena mi je na prednjim vratima sa cegerom :lol: )

a ona ce: pa skini ga

ja: ne mogu posle da ga podignem :lol:

ona: ja cu ti pomoci :fuckbed:

:lol:

naravno nije bilo sanse da skidam, jer ima u njemu 30kg brasna, tegli sa tursijom, secera, peska za macku, hrane za kuce , konzervi :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

: PRSLA:

Kako jak, ali jak dijalog :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Momo
pa dobro sad, to je zato sto se ne znamo, a i dusa mi na nos izlazila ispod te rancuge (moja keva umislila da ce ova finansijska kriza najzezce da cepi zemlje u razvoju pa mi naredila da odem i nakupujem ko pred rat :lol: )

i posle nismo pricali, smo smo se smeskali, a onda kad smo stali tj kad je bus stao ja sam otrcao tj odgegao do prednjih kroz srednja, da pomognem mojoj zeni sa pijacnim kolicima :D
to je dzentlmen :D
Korisnikov avatar
By Hys.
a smeskali ste se :D ?

:giggle:

Nema sta, dzentlmen stigne i da se smeska sa plavuskicama u busu i da pomaze zeni sa kolicima :hvala:

Svi siti i koze na broju:cowboy:
Korisnikov avatar
By Hys.
i nikako ne uporedjujem zene sa kozama!

danas nesto mi sve izlece tako da se protumaci nja!

:zid:
Korisnikov avatar
By Shmi
Savrsena zvaka! Fala ti sto si mi rekao,al trenutno imam bolju zvaku za ribe. Imam izuzetnog hrabrog psa kog svi zele da pomaze kad se jedva usudi da virne glavicom iz ranca. :drama:

:blush:

Korisnikov avatar
By Momo
Savrsena zvaka! Fala ti sto si mi rekao,al trenutno imam bolju zvaku za ribe. Imam izuzetnog hrabrog psa kog svi zele da pomaze kad se jedva usudi da virne glavicom iz ranca. :drama:

:blush:

E ta zvaka je najjaca !
Nema nista bolje nego kad imas slatko kucence i sve cice na ulici hoce da ga maze :sweet: :lukavi:

ja kad krenem gradom,a ker na uzici samnom, salecu me ribe na svakom koraku, moja zena jednom popizdela i otela mi povodac :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
A koje kuce imas? Mene nemoj ni da pitas,please!!! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Momo

ja kad krenem gradom,a ker na uzici samnom, salecu me ribe na svakom koraku, moja zena jednom popizdela i otela mi povodac :lol:

:smeh: :smeh: :smeh:

Hit! :smeh: :up:

Nego, kako ste sa buchica doshli na pse? :D
Korisnikov avatar
By Momo
Pa dosli smo do pasa razvijajuci tehnike muvanja na relaciji butch-fem ili u mom slucaju trans-fem :lol:

A koje kuce imas? Mene nemoj ni da pitas,please!!! :smilegrin:
imam dzukche :D
eve su i kuche i mache :D

Slika
Slika

Inace video sam tvoje kuchence na fotkama :sweet: cupawo malo preslatko je :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Kako su slatki,jel se bar lepo slazu?

Btw,dve napucane femice me startovale. A jebi ga moram da se hvalim. :lol:

Jedno pitanjce Momo, kako nauciti stene da hoda na povodac a ne da legne ili sedi? Moj najdivniji pas. :cupakosu: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Momo
Slazu se super, igraju se ko ludi, Bela ima 9 godina ( izgleda mlado bas) a on ima 3 meseca.... moram i njega da pocnem da vodim u setnju, dok je sladak ovako mali :lol:

Uh, ovo moje je bojkotovalo povodac dugo...bas ta fora, stavim mu kais i ono sedne ili legne ili krene u nazad da hoda...
onda smo nosili neko meso kao da ga vabimo metar po metar :smeh:
i na kraju se nakon jedog takvog mucenja kuce umorilo i do kuce hodalo na kaisu, doduse ko zombi ali je hodalo bez cimanja :D

E, ako ti neka trazi da slika kuce obavezno joj kazi da ti posalje fotku hehe
Korisnikov avatar
By Shmi
Odlicna ideja... Koliko bi bila zbunjena totalno bih zaboravila da joj kazem da mi posalje fotke. :smilegrin:

Da se i pohvaliiiim... setaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sere i piskiiiiii napolju! :yay:
By J...
ova tema bas otisla u off. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
bolje u off nego u hejt :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Kada stidljivost prikrivaju nespretnom manguparijom :sweet:

I kratku, kratku kosicu, koja je savrsena za ceskanje :maca:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Hys.
1.Kada stidljivost prikrivaju nespretnom manguparijom
2.I kratku, kratku kosicu, koja je savrsena za ceskanje
Ovo prvo DA, SVAKAKO nalazim privlacnim.
Ovo drugo NE, NIKAKO ne nalazim privlacnim.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel ti ne volis da se ceskas po kosi :smirk: ?

Mislim, inace :radoznala:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ceskanje kratke kose mi nije privlacno. A nemam neki poseban odnos prema ceskanju...mislim, volim, kao...
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam kao :maca: kada je ceskanje u pitanju, cak bi nekad izabrala pre ceskanje no seks :iskolacen: :beba:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ni ja bas ne kapiram to ceskanje. imala sam devojku koja je mnogo volela da bude ceskana:lol: i to ne samo po kosi nego po celom telu:lol: ali ne onako mehancki,tipa,citam novine ili gledam tv i ceskam je,nego sam morala da se udubim:smeh:
a ne smes bas da kazes,e smorila sam se,aj ceskacu te opet sutra.:paradajz:
By SUNNY B
jbt, sta se sve ovde ispisalo... pa posle gomile ovih sranja, izgleda da cu da dobijem poriv da i ja napisem ovde nesto...recimo da popljujem femice... :zvezdice:

mislim stvarno, neki postovi su preterani...sve je ok, neka te privlaci sta god hoce, ali recenice tipa "odvratne su mi'', gadne, itd. su zaista, zaista, nevaspitane i krajnje neukusne. eto, da i jedna butcica nauci poneku femicu o ukusu i lepom ponasanju. a cini se da im je malo vaspitanja preko potrebno. ni meni se sto-sta ne svidja i nije mi privlacno, ali tesko da ce iko od mene cuti da mi se femice gade. mada su mi generalno providne, pa moraju svasta nesto da urade da bi mi skrenule paznju...recimo :curka:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!