Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Lexussa
Ne bi volila...
-da prica o politici,o bivsima
-da prica cijelo vrijeme :lol:
-da ne kuzi pola sala al se smije blesavo da ne ispadne glupa a ispadne jos gluplja
-da me pozove k sebi u stan
-da popije svoju i moju i jos pet puta vise
-da me pita koji broj grudnjaka nosim,opcenito o seksu
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Draco

da se izrazito gnusa pusaca i alkohola
1. ovo pod broj jedan. ako ovo ne prolazi, sve ostalo je nebitno. ne volim kad mi mase rukom jer joj smeta dim i pije sokic od jabuke (ne iz frizidera nego iz gajbe jer ne voli hladno i gazirano)...

3. da je PreviShe religiozna. fanatic

4. da zazire od poroka i da zivi po 10 bozjih zapovesti.

5. da joj je bitno sta ce carsija da kaze.

6. da ne cita knjige, da je nista ne zanima, bla bla, bla....

mislim, mogu do sutra....ali bolje ne...
slazem se sa ovim
Korisnikov avatar
By zozefin st
da mi kaze : nemoj da se zaljubish u mene :ogledalce:
to mi zvuchi tako prepotentno...
acctually happend
Korisnikov avatar
By zozefin st
ar ju talking tu mi? :plavuso:
ja sam navela primer sta ne bih volela da cujem na 1. sastanku.
Korisnikov avatar
By Tungi
Da ne pusi,takve u startu eliminisem:cigareta:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Tungi

Zasto? Hajde da razumem da eliminises one kojima uzasno smeta da pusis (zapravo, oni bi eliminisali tebe/nas), ali meni su strejteri i strejterke u redu, sasvim.
Korisnikov avatar
By elektron84
Hahahahahaha! Kako je hot ova tema odjednom :bale:

Na 1. sastanku sve prolazi...moze da kaze sta god zeli :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by Tungi

Zasto? Hajde da razumem da eliminises one kojima uzasno smeta da pusis (zapravo, oni bi eliminisali tebe/nas), ali meni su strejteri i strejterke u redu, sasvim.
Na te sam prevashodno i mislio,pogotocu kad krenu sa sprocitavanjem..

@zozefin st Svi bivsi...ja nesretnik uvek medju nepusacima:drama:
Korisnikov avatar
By Shmi
Da me pita kakve devojke volim. :nope: :iskolacen:
By Kragi
- ono tipa "ja sam iskarao 3541534132 riba", konstantno potenciranje na biseksualizmu, planovi o zenidbi i sl :odbij: :doh:
Korisnikov avatar
By m..
Meni je jedna njusnula cipelu, ona ocigledno nije htela da joj ribi na 1. dejtu smrde noge, naravno prosla sam test. :lood:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by KgCS3

- ono tipa "ja sam iskarao 3541534132 riba", konstantno potenciranje na biseksualizmu, planovi o zenidbi i sl :odbij: :doh:
Biseksualnosti :D

A i meni smeta nesto donekle slicno... Meni odgovara da osoba ima i drugi zivot van mene jer smo tako u slicnijoj situaciji ali to ne znaci da nas razgovor treba da bude sve vreme o nasim partnerima/partnerkama, a pogotovo ne o bivsima. To me odmah podseti na kafenisanje sa prijateljima a da sam htela takve razgovore nasla bih se sa njima...
By Kragi
Originally posted by Dina
Originally posted by KgCS3

Biseksualnosti :D

A i meni smeta nesto donekle slicno... Meni odgovara da osoba ima i drugi zivot van mene jer smo tako u slicnijoj situaciji ali to ne znaci da nas razgovor treba da bude sve vreme o nasim partnerima/partnerkama, a pogotovo ne o bivsima. To me odmah podseti na kafenisanje sa prijateljima a da sam htela takve razgovore nasla bih se sa njima...
Da, valjda cu jednom nauciti za biseksulanost :D i homoseksualnost :D Ne znam zasto uvek pisem tako :maska:

Ovo drugo je moj stav i posledica je verovatno manje sredine. Znas ono kad na date dodje neko ko ti kaze da ima devojku ili pak za godinu - dve planira ad se zeni :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Upravo sam izasla iz duge veze...

UVEK TE IZ DUGE VEZE ME NADJU :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..

Meni je jedna njusnula cipelu, ona ocigledno nije htela da joj ribi na 1. dejtu smrde noge, naravno prosla sam test. :lood:
Jbt koju si ti galeriju likova imala :lol:

ot:

nemam pojma, u poslednje vreme imam uspesne dejtove :D :P
Korisnikov avatar
By m..
"ne zadovoljavas minimum mojih estetskih kriterijuma" :lol: tako je prijateljev ortak iz razreda svojevremeno ostavio ribu. mora da je bolelo.
By Kragi
^ :pucaodsmeha:
mis'im nije valjda da se i to govori na prvom sastanku? :smeh:

Elem, bilo koja vrsta price koja treba da izazove neku vrstu sazaljenja mi je u najmanju ruku odbojna takodje. :paradajz:
Korisnikov avatar
By Cvećka
Jako bi mi smetalo da shvatim da je osoba sa kojom sam na tom sastanku nepismena i zatucana :murkan: Tu negde sve staje.Mislim da bih se potrudila da barem nesto nadjem u toj osobi,ali....verovatno bi to bio uzaludan trud....

Ovo nije bas nesto sto se ''cuje'',ali meni smeta...Imam problem sa ljudima koji misle da mogu da me kupe.Mislim na ono bahato razbacivanje novcem.

Prica o sportu bi sa mnom jako brzo pala u vodu,jer me stvarno sport nikada nije zanimao.Mogu da slusam interesantne anegdote iz svlacionice ili sa neke utakmice(meca),ali da mi neko objasnjava pravila....tu sam beznadezni slucaj....

Nemam problem sa pricom o bivsim.Mislim da se kroz te price dosta sazna o osobi sa kojom si.Po nacinu na koji prica o njima,vidis kakav odnos ima prema ljudima sa kojima se vidja.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Apdejt:
Da ne moze da se kara zbog kondiloma. Sa takvima se samo druzim.
:ccn:
Korisnikov avatar
By elektron84
^ hahahahahaha

Vec sam ovde pisala ranije.

Sve moze da kaze na prvom sastanku. Nista ne moze da bude tako strasno.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!