Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Winter
pa zar ne.....
A je bila sa B
B je bila sa C
D je bila sa E
A je u medjuvremenu prcnula D
E je jedno veče zaglavila sa A
i.
t.
d.
i sve su si dobre , vole se , cene, poštuju...i i dalje zaglavljuju sa ostatkom azbuke....
dašta onda da su kuurrrvveeee
Originally posted by Deletezena? manje od 20.Originally posted by m..I sad cu se ja malo pretvarati da ne razumem tvoj post, pa cu da te pitam sledece.
ma jok, nevina sam ko 77 devica
Cak njih 77 si navela da poveruju da si nevina? Pa, koliko si ih imala do sad?
Originally posted by m..Zena?! Iju, ja svih ovih godina obitavanja na forumu nisam skapirala da tebe zanimaju i zene.Originally posted by Deletezena? manje od 20.Originally posted by m..I sad cu se ja malo pretvarati da ne razumem tvoj post, pa cu da te pitam sledece.
ma jok, nevina sam ko 77 devica
Cak njih 77 si navela da poveruju da si nevina? Pa, koliko si ih imala do sad?
Originally posted by Black LadyCarice
Originally posted by m..
jedna q je bila samo sa jednom w, sto je bilo sasvim dovoljno da ju se moze povezati sa pola zena u gradu. (ukljucujuci e, d, c, b, f, i h)
u sustini uopste ne moras da budes promiskuitetan da naredjas celu abecedu, dovoljno je da spavas sa 1 jedinom zenom.
ps ja i dalje drzim do toga da nisam promiskuitetna, samo konyam akko mi je zivot bio daleko jednostavniji dok sam se zabavljala sa zenama iz drugih vremenskih zona i zemalja.
Originally posted by KiWiPretpostavljam da znas i neke promiskuitetne gayeve... Da li je to isti nacin ponasanja, tempo menjanja partnera odnosno partnerki ili bi oni dobili jos visu ocenu?
Na osnovu ovo malo lezbica koje poznajem, rekao bih 11 ... ali je tu ne vidim ništa loše Svima lepo
Originally posted by Dina
Evo mog rezultata:
Promiscuous Partier.
You use your body as a tool. The outfits you devise with care exentuate your biggest features and flashy assets. You know how to manipulate a shirt ...to slim down your waste as you can influence a man to your devilish charms. You hardly toy with the guys in your life out of seriousness but in a light jokingly style. You're only enjoying what you were born with, but toning it done could prove a healthy alternative to your sexy attitude.
Nego primecujem da se otkako ste pocele sa ovim kvizovima broj glasaca za najvisu opciju sa 16 popeo na 18
Originally posted by Khonstako da nismo fufendare, samo se hvatamo za pogresna slovaOriginally posted by Black LadyCarice
Originally posted by m..
jedna q je bila samo sa jednom w, sto je bilo sasvim dovoljno da ju se moze povezati sa pola zena u gradu. (ukljucujuci e, d, c, b, f, i h)
u sustini uopste ne moras da budes promiskuitetan da naredjas celu abecedu, dovoljno je da spavas sa 1 jedinom zenom.
ps ja i dalje drzim do toga da nisam promiskuitetna, samo konyam akko mi je zivot bio daleko jednostavniji dok sam se zabavljala sa zenama iz drugih vremenskih zona i zemalja.
Originally posted by IriSpa moje strejt prijateljice me bukvalno dwarfuju svojim brojevima partnera u zivotu, o ortacima necu ni da pricam (trocifreni brojevi), medjutim medju mojim lez drugaricama se poprilicno visoko kotiram, pogotovu u age grupi. (doduse one su redom bile sklonije duzim vezama dok sam ja bila vise u stra'-me-da-se-vezujem fazonu).
one devojke koje ja poznajem, i sa kojima se družim, nisu promiskuitetne.
ili se ja družim sa pogrešnim (pravim) ženama, ili sam potpuno mimo sveta, jer ne mislim da su lezbejke išta promiskuitetnije od str8 žena.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!