Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Koliko su lez devojke promiskuitetne !? Skala od 1 do 10 !

1
2
3%
2
1
1%
3
3
4%
4
3
4%
5
6
9%
6
4
6%
7
5
7%
8
10
15%
9
4
6%
10
29
43%
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by lorna
Darlingice (Khnos, Hys, Darling, M..)

Ispada da niste sklone promiskuitetu.

Što se ne može reći za Black Lady i Azdaju, pa i mene, delimično, mada ti testovi nisu pouzdani.
ma jok, nevina sam ko 77 devica :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by m..
I sad cu se ja malo pretvarati da ne razumem tvoj post, pa cu da te pitam sledece.
Cak njih 77 si navela da poveruju da si nevina? :lol: Pa, koliko si ih imala do sad? :P
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Winter
pa zar ne.....

A je bila sa B
B je bila sa C
D je bila sa E
A je u medjuvremenu prcnula D
E je jedno veče zaglavila sa A
i.
t.
d.

i sve su si dobre , vole se , cene, poštuju...i i dalje zaglavljuju sa ostatkom azbuke....
dašta onda da su kuurrrvveeee :ninja:

ne znaci. ja kad sam bila sa b, nisam imala pojma da je b bila sa e. onda sam bila sa c, a onda su se b i c smuvale, ja sam posle toga bila sa d, pa sa h, pa sa f i posle 2 nedelje sam slucajno u kompu videla sliku c i f (ispostavilo se da su bile u nekoj semi godinu dana pre toga, f se pitala odakle znam c), onda sam od e cula da je pre n godina bila sa d. u momentu kada sam se smuvala sa b, c, d i f ja apsloutno nisam znala nista o njihovim medjusobnim odnosima (zapravo za vecinu nisam ni znala da se znaju, a b sam ja upoznala sa c), nisam bila sa e, ali je jedna forumasica spavala sa njenom devojkom. i h je bila sa bar jednom forumasicom (zapravo bila je sa 2). b je sada sa bivsom od e, ciju sam takodje bivsu devojku sinoc srela u gradu, takodje je jos jedna forumasica bila i sa d. :lol:

jel ste ne razumeli ili da pejstam dole ponovo?

jedna q je bila samo sa jednom w, sto je bilo sasvim dovoljno da ju se moze povezati sa pola zena u gradu. (ukljucujuci e, d, c, b, f, i h)

u sustini uopste ne moras da budes promiskuitetan da naredjas celu abecedu, dovoljno je da spavas sa 1 jedinom zenom.

ps ja i dalje drzim do toga da nisam promiskuitetna, samo konyam akko mi je zivot bio daleko jednostavniji dok sam se zabavljala sa zenama iz drugih vremenskih zona i zemalja. :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Delete
Originally posted by m..
I sad cu se ja malo pretvarati da ne razumem tvoj post, pa cu da te pitam sledece.
Cak njih 77 si navela da poveruju da si nevina? :lol: Pa, koliko si ih imala do sad? :P
zena? manje od 20.
Korisnikov avatar
By m..
boze, jesam fufendara.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by m..
Originally posted by Delete
Originally posted by m..
zena? manje od 20.
Zena?! Iju, ja svih ovih godina obitavanja na forumu nisam skapirala da tebe zanimaju i zene. :doh:

:lood: :lol:
Korisnikov avatar
By m..
spavala sam i sa tipovima, pre nego sto sam se domogla zena.
Korisnikov avatar
By lorna
Hamartia ili greška počinjena u neznanju, čitava grčka tragedija počiva na greškama koje činimo iz neznanja, jer da je m... znala da je b bila u šemi sa c, ne bi preduzimala ništa, u najmanju ruku dobro bi razmislila o svemu. Zato je Šekspir uveo svest, otuda Hamletova nedoumica, jer on svesno dela (za razliku od grčkih junaka kojima upravljaju bogovi), svesno odlučuje, biti ili ne biti... (u mom slučaju ustati ili odustati). Ali Šekspir je u liku Hamleta pokazao veliku promišljenost, npr ona scena kada Polonije pita Hamleta: Šta to čitate mladi kraljeviću? A ovaj mu odgovara REČI, REČI, REČI... izbegavajući tako da mu kaže naslov knjige koja govori o otrovima i njihovim dejstvima, jer da mu je odgovorio Polonije bi imao mogućnost da prodre u njegove namere.

Tako i svi mi odlučujemo hoćemo li reći ili ne, ali na kraju se uvek neko otruje.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..

jedna q je bila samo sa jednom w, sto je bilo sasvim dovoljno da ju se moze povezati sa pola zena u gradu. (ukljucujuci e, d, c, b, f, i h)

u sustini uopste ne moras da budes promiskuitetan da naredjas celu abecedu, dovoljno je da spavas sa 1 jedinom zenom.

ps ja i dalje drzim do toga da nisam promiskuitetna, samo konyam akko mi je zivot bio daleko jednostavniji dok sam se zabavljala sa zenama iz drugih vremenskih zona i zemalja. :drama:
[/quote] Carice :carica:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Black Lady
Originally posted by m..

Carice :carica:
[/quote]

tako da nismo fufendare, samo se hvatamo za pogresna slova :grouphug:
Korisnikov avatar
By IriS
one devojke koje ja poznajem, i sa kojima se družim, nisu promiskuitetne.

ili se ja družim sa pogrešnim (pravim) ženama, ili sam potpuno mimo sveta, jer ne mislim da su lezbejke išta promiskuitetnije od str8 žena. :neznam:
Korisnikov avatar
By IriS
btw, nisam glasala i neću glasati jer ne vidim svrhu glasanja. kako god da glasam, to će biti predrasuda, jer ne poznajem sexualni život svih lezbejki ove zemlje. :zavera:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by IriS
jer ne poznajem sexualni život svih lezbejki ove zemlje. :zavera:
Upravo.

:novine:
Korisnikov avatar
By lorna
Dovoljno je da spavas sa 1 jedinom zenom.

:lood:

Baš tako.
Korisnikov avatar
By KiWi
Na osnovu ovo malo lezbica koje poznajem, rekao bih 11 ... ali je tu ne vidim ništa loše :) Svima lepo :D
Korisnikov avatar
By lorna
Zatvori se krug i pre prve ruke :durenje:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma mora da ima neki kviz na fejsu koji moze ovo da nam utvrdi
Korisnikov avatar
By Dina
Evo mog rezultata:

Promiscuous Partier.
You use your body as a tool. The outfits you devise with care exentuate your biggest features and flashy assets. You know how to manipulate a shirt ...to slim down your waste as you can influence a man to your devilish charms. You hardly toy with the guys in your life out of seriousness but in a light jokingly style. You're only enjoying what you were born with, but toning it done could prove a healthy alternative to your sexy attitude.

:giggle:

Nego primecujem da se otkako ste pocele sa ovim kvizovima broj glasaca za najvisu opciju sa 16 popeo na 18 :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by KiWi
Na osnovu ovo malo lezbica koje poznajem, rekao bih 11 ... ali je tu ne vidim ništa loše :) Svima lepo :D
Pretpostavljam da znas i neke promiskuitetne gayeve... Da li je to isti nacin ponasanja, tempo menjanja partnera odnosno partnerki ili bi oni dobili jos visu ocenu? :novinar:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Dina
Evo mog rezultata:

Promiscuous Partier.
You use your body as a tool. The outfits you devise with care exentuate your biggest features and flashy assets. You know how to manipulate a shirt ...to slim down your waste as you can influence a man to your devilish charms. You hardly toy with the guys in your life out of seriousness but in a light jokingly style. You're only enjoying what you were born with, but toning it done could prove a healthy alternative to your sexy attitude.

:giggle:

Nego primecujem da se otkako ste pocele sa ovim kvizovima broj glasaca za najvisu opciju sa 16 popeo na 18 :lol:
;)

isti rezultat
Korisnikov avatar
By lorna
Evo rezultata:

Faithfully Taken

You are not either innocent or promiscuous because you are already taken. Fallen into a loving relationship with a boy that you call your own. You would fight for him as he would for you. You don't stray away from him because you're faithful and have no reason to. He, keeps you grounded and you only flirt for him.

(Svašta?!)
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam

Faithfully Taken

:sweet:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Khons
Originally posted by Black Lady
Originally posted by m..

Carice :carica:
tako da nismo fufendare, samo se hvatamo za pogresna slova :grouphug:
[/quote] :up: nismo mi fufendare uopste, bes`te crni oblaci :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Blady
Black Lady
completed the quiz "Are you too promiscuous? " with the result Faithfully Taken.
You are not either innocent or promiscuous because you are already taken. Fallen into a loving relationship with a boy that you call your own. You would f...ight for him as he would for you. You don't stray away from him because you're faithful and have no reason to. He, keeps you grounded and you only flirt for him. .
Korisnikov avatar
By m..
Flirty Female

You see yourself as a bit of a flirt. When you find a man attractive, you can't help but be nervous around him. You instinctively bat your eyelashes or dress in a flirty style to grab someone's attention. You're all about clean good fun. Keep it up but be careful how people view you. You wouldn't want to instigate battles of the sex's.

lepo rekla.

lmao
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by IriS
one devojke koje ja poznajem, i sa kojima se družim, nisu promiskuitetne.

ili se ja družim sa pogrešnim (pravim) ženama, ili sam potpuno mimo sveta, jer ne mislim da su lezbejke išta promiskuitetnije od str8 žena. :neznam:
pa moje strejt prijateljice me bukvalno dwarfuju svojim brojevima partnera u zivotu, o ortacima necu ni da pricam (trocifreni brojevi), medjutim medju mojim lez drugaricama se poprilicno visoko kotiram, pogotovu u age grupi. (doduse one su redom bile sklonije duzim vezama dok sam ja bila vise u stra'-me-da-se-vezujem fazonu).
Korisnikov avatar
By Carmilla
Zivot je jedan.Ne zamaram se razmisljanjem o (ne)promiskuitetu.Lepo je ne varati nekog ako ga volis i ako je takav dogovor.But other than that-who cares!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!