Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
pa cek, jel vama ne izgleda sumnjivo? :spijun:

ok ok molim za oprost :ponizan:
By Dee
Originally posted by shut
Originally posted by Dee
Vrlo interesantna tema... Mozda bi moglo da se organizuje bas takvo druzenje, tj. za bas ovakvu populaciju. Primer, dogovorimo se preko foruma da cemo svi, "ovog tipa", izaci npr. sledece subote, tu i tu. Mozda bi bilo efekta od takvog dogovora...? :)
pa naravno da ce da iskuliraju
lol (nisu sisale vesla ^^ )
Ja zaista nisam nista lose mislila... Niti imam neke, kako bi rekli, zadnje namere. :)

I kako da se mrdnem od "novajlije" kad me svi kuliraju... mislite o tome. :)
Salim se, naravno, malo.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Winter
opet ti dragi lupetaš.... :kosach: ....... :invalid: .... tako da ne zbunjuj nova lica ovog foruma......elem, dobre lez devojke ne postoje, da su dobre ne bi bile lez, jerbo su sve lez devojke u stvari zez devojke i prilično su ,a šta reći...lude brate.... :right:
hhhahahahahahahahahhaha :sekirica:
Korisnikov avatar
By Winter
ja nikog ne zbunjujem :sudija: ...a dotična je novajlija koji mi je promakao...morala sam teme pretraživati :tornado:
POL/ROD: z
GODINE: 27
VISINA : 174 cm
TEZINA: 67 kg
KOSA: svetlo smedja, kovrdzava
OCI: plave
POSAO: komplikovano

STATUS: single
REGION: Bg
SMEJEM SE: uvek

PIJEM: uglavnom vodu
PUSIM: -
DROGA: -
elem, trebala si ovo ovde metnuti,pa bi te neki mozda doziveli kao potencijalno dobru normalnu i bla sve ostalo...ajde dobro, pozitvina ti je ta boja očiju (bas sam stereotipna), mada kovrdžava kosa je ...pa sta ja znam...jbte ti si frćkava :lol: ....ili sto bi neko meni blizak rekao, ovca .. :lol: ....
By Dee
@winter

Jesam i ponosim se svojom frckavoscu. Zbog toga sam uvek i svuda netipicna a to mi se dopada... :yes:
A drzim se pravilnika za postavljanje postova... Eto, bas sam fina... :)
Korisnikov avatar
By Winter
Joj, pravilnik :lol: ...ne držim se nikavih pravilnika, povremeno vređam i tako to, nekad sankcionišu nekad ne, valjda kako su kad raspoloženi........nemam neki pik na nove ljude, samo na glupe ljude, bili novi ili stari.... Nego ovčice, ti se pitaš gde upoznati dobru lez devojku, jel? Pa ja mislim da si na pogrešnoj adresi, a nije da imaš i malo godina, pa da sad kao ne znaš......ili si ti u nekim eksperimentalnim vodama, pa zaista ne znaš.....ili si u provokatorskim, pa opet ne znaš, e ondak si budala, pa trošiš vreme na sprdnju ovde (jerbo ima i puno boljih načina da se provede vreme).....a ja sad čekam da LepaPametna i Dobra.....prospe neki komentar :leviathan:
By Dee
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Originally posted by Dee
A drzim se pravilnika za postavljanje postova...

:nerd: mozda te zato i kuliraju :nesiguran:
Hehehe... Mozda, ali nema veze. Vazno je biti uporan... :)
Korisnikov avatar
By Winter
i dok sam ja pisala, ona me čak i pohvalila ...elem, ja mislim da je iskrenost finoća...nema potrebe za lažnim odnosima i licemerjem, to čuvam za sutrašnji ispit :lol: :lol: :tea:
Korisnikov avatar
By Winter
ko bi reko , al slazem se s tobom...btw, sta cekas :adiktusha:
By Dee
Joj, pravilnik :lol: ...ne držim se nikavih pravilnika, povremeno vređam i tako to, nekad sankcionišu nekad ne, valjda kako su kad raspoloženi........nemam neki pik na nove ljude, samo na glupe ljude, bili novi ili stari.... Nego ovčice, ti se pitaš gde upoznati dobru lez devojku, jel? Pa ja mislim da si na pogrešnoj adresi, a nije da imaš i malo godina, pa da sad kao ne znaš......ili si ti u nekim eksperimentalnim vodama, pa zaista ne znaš.....ili si u provokatorskim, pa opet ne znaš, e ondak si budala, pa trošiš vreme na sprdnju ovde (jerbo ima i puno boljih načina da se provede vreme).....a ja sad čekam da LepaPametna i Dobra.....prospe neki komentar :leviathan:
Uf... mnogo teskih reci za ove kasne sate... Ja sam mislila da se upravo na ovom mestu razlicitost podrzava. Stoga, ako se moja prica razlikuje od tvoje ne mora apriori dobiti epitet provokatorske.
A sto se tice nadimka "ovcice", progledacu kroz prste. Umem da podnesem salu na svoj racun. :)

Ali mislim da je sve ovo off topic. ;)
Korisnikov avatar
By Winter
pa poenta i je da bude oftopik :lol: ....i kakve teske reci....ja samo rekla sta mislim...evo u znak dobre volje te pozivam na kafu tj. kolu :psiholog:
By Dee
Covece, pa kad si ovako srdacna preko foruma, kako li ce biti tek face to face? :)
A sto je poenta da bude off topic, deder, elaboriraj? :)
Korisnikov avatar
By Winter
Pa uvek se ima oftopik...jebes temu ako se nece sa nje skrenuti...mislim, sloboda misli, govora, izrazavanja, pa se to i ovde uveliko praktikuje....nego ta kafu, eto sutra oko 11, tamo negde u centru.....:galerija:
By Dee
Hvala na pozivu ali moracemo to ostaviti za drugi put. ;)
Korisnikov avatar
By Winter
eto...a onda kukas gde upoznati nekog...koji bulšit prosipaš ovde...nije ni čudi sto te niko nije zamjetil...i sto ne pricaju s tobom :zakljucano:
By Dee
Mislis li da to ima neke veze sa mojim obavezema sutra ili ponovo krajnje fajterski donosis svoj zakljucak i spremas se za novu seansu neprijateljskog ponasanja?
Korisnikov avatar
By Winter
:lol:....nova seansa neprijateljskog ponasanja...tako mi se jos nisu obratili :roflmao: ........ne mislim ja nista, samo ono sto si rekla ''Hvala na pozivu ali moracemo to ostaviti za drugi put. ''
By Dee
Eto vidis kako se lepo razumemo... i drago mi je da sam te nasmejala... a sada laku noc, jer neki od nas ustaju rano... ;)
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by *STATUS*
Svedoci smo da postoji mnogo lepih, zgodnih, i obrazovanih lez devojaka....

ali smo isto tako svedoci da te iste devojke ne mogu da nadju srodnu dusu......

stekao sam utisak da dobar deo devojaka koje nemaju kvalitete, ostvaruju kvalitetne veze i seksualne odnose....a nemaju puno toga da ponude...

u cemu je problem ?

Kako da resimo problem ovih devojaka koje imaju sve osim ljubavi ....
što tražiš lez devojku, statuse? mislila sam da voliš kitu...

on: ja sam dobra lez devojka :plavuso:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Malo sam se zafrknula.
Krepa je biseksualna, al' isti je to vrag, na kraju...

Veći je problem to što je zauzeta i verna. :balon:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by pthalo
što tražiš lez devojku, statuse? mislila sam da voliš kitu...
ahahahha
Korisnikov avatar
By zozefin st
opet ti dragi lupetaš.... :kosach: ....... :invalid: .... tako da ne zbunjuj nova lica ovog foruma......elem, dobre lez devojke ne postoje, da su dobre ne bi bile lez, jerbo su sve lez devojke u stvari zez devojke i prilično su ,a šta reći...lude brate.... :right:
nekako mi deluje da je winter u pravu, lez devojke ustvari nisu dobre devojke...

(nisu po kalupu]

sta to uopste znaci biti dobar?

:zamisljen:
Korisnikov avatar
By el jaguar
Originally posted by DJ Nemo
u maticnoj ;D

bas tako!!:klap:
Korisnikov avatar
By zozefin st
dobre devojke idu u raj , a lose idu gde god pozele ..............

:zvezdice:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!