Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by shutJa zaista nisam nista lose mislila... Niti imam neke, kako bi rekli, zadnje namere.Originally posted by Deepa naravno da ce da iskuliraju
Vrlo interesantna tema... Mozda bi moglo da se organizuje bas takvo druzenje, tj. za bas ovakvu populaciju. Primer, dogovorimo se preko foruma da cemo svi, "ovog tipa", izaci npr. sledece subote, tu i tu. Mozda bi bilo efekta od takvog dogovora...?
lol (nisu sisale vesla )
Originally posted by Winterhhhahahahahahahahahhaha
opet ti dragi lupetaš.... ....... .... tako da ne zbunjuj nova lica ovog foruma......elem, dobre lez devojke ne postoje, da su dobre ne bi bile lez, jerbo su sve lez devojke u stvari zez devojke i prilično su ,a šta reći...lude brate....
POL/ROD: zelem, trebala si ovo ovde metnuti,pa bi te neki mozda doziveli kao potencijalno dobru normalnu i bla sve ostalo...ajde dobro, pozitvina ti je ta boja očiju (bas sam stereotipna), mada kovrdžava kosa je ...pa sta ja znam...jbte ti si frćkava ....ili sto bi neko meni blizak rekao, ovca .. ....
GODINE: 27
VISINA : 174 cm
TEZINA: 67 kg
KOSA: svetlo smedja, kovrdzava
OCI: plave
POSAO: komplikovano
STATUS: single
REGION: Bg
SMEJEM SE: uvek
PIJEM: uglavnom vodu
PUSIM: -
DROGA: -
Originally posted by WinterUf... mnogo teskih reci za ove kasne sate... Ja sam mislila da se upravo na ovom mestu razlicitost podrzava. Stoga, ako se moja prica razlikuje od tvoje ne mora apriori dobiti epitet provokatorske.
Joj, pravilnik ...ne držim se nikavih pravilnika, povremeno vređam i tako to, nekad sankcionišu nekad ne, valjda kako su kad raspoloženi........nemam neki pik na nove ljude, samo na glupe ljude, bili novi ili stari.... Nego ovčice, ti se pitaš gde upoznati dobru lez devojku, jel? Pa ja mislim da si na pogrešnoj adresi, a nije da imaš i malo godina, pa da sad kao ne znaš......ili si ti u nekim eksperimentalnim vodama, pa zaista ne znaš.....ili si u provokatorskim, pa opet ne znaš, e ondak si budala, pa trošiš vreme na sprdnju ovde (jerbo ima i puno boljih načina da se provede vreme).....a ja sad čekam da LepaPametna i Dobra.....prospe neki komentar
Originally posted by Dzelajza Rouzjos da je poblize i ja bih je upozn'o
http://www.gay-serbia.com/forum/member. ... pa%20Krepa
Originally posted by *STATUS*što tražiš lez devojku, statuse? mislila sam da voliš kitu...
Svedoci smo da postoji mnogo lepih, zgodnih, i obrazovanih lez devojaka....
ali smo isto tako svedoci da te iste devojke ne mogu da nadju srodnu dusu......
stekao sam utisak da dobar deo devojaka koje nemaju kvalitete, ostvaruju kvalitetne veze i seksualne odnose....a nemaju puno toga da ponude...
u cemu je problem ?
Kako da resimo problem ovih devojaka koje imaju sve osim ljubavi ....
Originally posted by Winternekako mi deluje da je winter u pravu, lez devojke ustvari nisu dobre devojke...
opet ti dragi lupetaš.... ....... .... tako da ne zbunjuj nova lica ovog foruma......elem, dobre lez devojke ne postoje, da su dobre ne bi bile lez, jerbo su sve lez devojke u stvari zez devojke i prilično su ,a šta reći...lude brate....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!