Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by xfreelancerextra, sada se prebaci na "queer as folk" tu postoji 5 sezona (za sada) , pa da obarash rekord...ta serija je josh gotivnija....ali prvo odmori ochi.
inace sam se ja totalno navukla na seriju i za par dana odgledala sve 3 sezone. oci su mi hipervaskularne, stan u haosu a psiha u distorziji.
Originally posted by xfreelancerma bre! i ja pogledam kad je taze SVE cim stigne - ali to ne traje toliko da mi se stan zaprlja, valjda brze gledam od tebe - sta li?
@anche
upravo kao sto rece d k'rs av d blondi! dovoljno mi je realnosti u stvarnom zivotu, tak' da uz seriju volim da ne razmisljam o tome. jer, ako bih htela realno prikazivanje zivota gay osoba, gledala bih npr. film 'fine mrtve djevojke', a ne cini mi se da je on bas prikladan za mentalnu relaxaciju i zabavu.
p.s.
sori zbog pravopisnih, gramtickih, leksickih, semantickih i ostalih lingvistickih gresaka u postu. mozak mi je u pihtijastom agregatnom stanju.
Originally posted by xfreelancertek sada sam provalila post sorrrryyyy...
@confused
well, cim se oporavim, prelazim na kvir. jos uvek svetlim u mraku od posledica ozracenja nastalog tokom l vord maratona. btw, ja sam mislila da je kvir vise za gay decake. am i wrong? e da, posto ne reagujes na odogovarajucem topiku, pls promeni mi onaj odurni spanking smajli!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!