Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by zbunjena

Lick it, better lick it right
touch it, bettet touch it right
kiss it, better kiss it right

DO THAT PUSSY RIGHT

vrhhh :lol:
E stvarno je vrh! :lol:
Ja jos uvek nisam odgledala ni jednu epizodu. :(
Korisnikov avatar
By zboO
uhhh to je samo refren....ostalo je josh bolje

naziv pesme PUSSY 1 0N 1 !!

HIT definitivno...

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By someone
odakle mogu da skinem epizode te serije?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by tramp
kako moze serija na TVu da te sjebe totalno?
hvala ti!

:hail:
Korisnikov avatar
By Nelly
meni jos uvek fali nekoliko epizoda iz 3. serijala..nikako da ih skupim. mada ono sto sam odgledala nije mi nesto, ako bude 4. nadam se da ce se malo popraviti.
Korisnikov avatar
By Atlona
Je l' ima neko engleske titlove za 3. sezonu od 6. do poslednje epizode?
Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika
Popularna ameri?ka serija "The L Word", koja prati život 8 drugarica u okviru lezbijske zajednice u Los Angelesu, bi?e prikazana i na free-to-air nema?kom kanalu Pro7. Ova serija, ?ija je prva epizoda emitovana u SAD 2004. godine, bi?e prikazivana svakoga utorka, po?evši od 30. maja, od 22.15h.

The L Word na Pro7
By just!N
Pratio sam ranije QAF na Pro7... :hail2: ...ali posto sam odgledao celu seriju sad ne moram da se mucim...super ako ce pustati The L Word...samo mi cudno da ce ici od 22:15..? :) Ocekivao sam neki kasniji termin...u svakom slucaju.. :up: ...cuo sam da je serija ok a verovatno ce se vise obradovati zenski deo foruma.. :kiss: :love: :mazi:
Korisnikov avatar
By zboO
zenski deo vec odgledao seriju...celu, tak da nema mnogo mesta za radovanje...ali je skroooooz pozitivno sto ce ici na tv-u...a PRO 7 ima i na nashoj kablovskoj...pa eto prilike i za nashe str8ere da odgledaju :evil:

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
A sta mislite, hoce li Nemci sinhronizovati kao i sve ostalo? :plavuso: :nope: :molise:
Korisnikov avatar
By Oziris
Af kors! Oni SVE sinhronizuju! :(
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
pih.. sta ce mi to onda.. necu ni da pratim... sve mi se upropasti kad cujem onaj :bljak: jezik.. dzabe mi visuals.. :( :(
Korisnikov avatar
By Khons
sta reci kada su cak i south park sinhronizovali!
CARTMANA NIKO NE SME DA SINHRONIZUJE!!!
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
i ja mislim!!!

To Hell with them!!!

(cartmana inace obozavam al to je vec offtopic...)
Korisnikov avatar
By xfreelancer
uh, kada smo vec kod sihronizacije, germani ne samo da sinhronizuju za tv, nego sam tokom skidanja the l worda sa neta bezbroj puta naletela na sinhornizovane epizode, jer pojedini peerovi nisu nasli za shodno da to naznace. odvratno je. ne mogu da shvatim da im je toliki problem, da ako vec ne znaju engleski, citaju prevod sa titla?!?!?!?
inace sam se ja totalno navukla na seriju i za par dana odgledala sve 3 sezone. oci su mi hipervaskularne, stan u haosu a psiha u distorziji. postala sam kao jedna od onih freak babetina koje gledaju latino serije u kompletu sa reprizama.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by xfreelancer
postala sam kao jedna od onih freak babetina koje gledaju latino serije u kompletu sa reprizama.
pa sta da se radi kad nema nista bolje. glad je razumljiva. :deda:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
lol. ma ne bunim se ja. serija uopste nije losa. mada sam drugacije mislila nakon sto sam odgledala prvih par epizoda.
Korisnikov avatar
By anche
lol. ma ne bunim se ja. serija uopste nije losa. mada sam drugacije mislila nakon sto sam odgledala prvih par epizoda.
ma super je serija. samo sto nema blage veze sa (nasom) realnoscu :nokti:
Korisnikov avatar
By zboO
inace sam se ja totalno navukla na seriju i za par dana odgledala sve 3 sezone. oci su mi hipervaskularne, stan u haosu a psiha u distorziji.
extra, sada se prebaci na "queer as folk" tu postoji 5 sezona (za sada) , pa da obarash rekord...ta serija je josh gotivnija....ali prvo odmori ochi.
Korisnikov avatar
By Val
Jbt, sad i kod nas krenula ta serija, na PRO7! Uzaaaaaaaaaas! Mada, ona Dana ili kako se zove (ona shto je kao neka teniserka) i nije tako losha. Ali ipak...serija je smor.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
joj val, i mislila sam da se tebi to nece svideti *lach*

ma super serija ko serija... nije sve realisticno a sta ce mi realizam, imam ga u zivotu ;) .
uglavnom ipak serija o gej zenama - hej - konacno!!! zvala me koleginica sa faksa da mi kaze da je gledala i bila odusevljena *hihi*.
znaci marina treba da je bi? Mhhmmmh
Korisnikov avatar
By xfreelancer
@anche
upravo kao sto rece d k'rs av d blondi! dovoljno mi je realnosti u stvarnom zivotu, tak' da uz seriju volim da ne razmisljam o tome. jer, ako bih htela realno prikazivanje zivota gay osoba, gledala bih npr. film 'fine mrtve djevojke', a ne cini mi se da je on bas prikladan za mentalnu relaxaciju i zabavu.

@confused
well, cim se oporavim, prelazim na kvir. jos uvek svetlim u mraku od posledica ozracenja nastalog tokom l vord maratona. btw, ja sam mislila da je kvir vise za gay decake. am i wrong? e da, posto ne reagujes na odogovarajucem topiku, pls promeni mi onaj odurni spanking smajli!!!

p.s.
sori zbog pravopisnih, gramtickih, leksickih, semantickih i ostalih lingvistickih gresaka u postu. mozak mi je u pihtijastom agregatnom stanju.
Korisnikov avatar
By Myself

sori zbog pravopisnih, gramtickih, leksickih, semantickih i ostalih lingvistickih gresaka u postu. mozak mi je u pihtijastom agregatnom stanju.
Zato se mole ostali da OVU ne citaju.

:protest:
Korisnikov avatar
By anche
@anche
upravo kao sto rece d k'rs av d blondi! dovoljno mi je realnosti u stvarnom zivotu, tak' da uz seriju volim da ne razmisljam o tome. jer, ako bih htela realno prikazivanje zivota gay osoba, gledala bih npr. film 'fine mrtve djevojke', a ne cini mi se da je on bas prikladan za mentalnu relaxaciju i zabavu.

p.s.
ma bre! i ja pogledam kad je taze SVE cim stigne - ali to ne traje toliko da mi se stan zaprlja, valjda brze gledam od tebe - sta li? :evil:

@p.s. i onda sam ja jezicka PICAJZLA!? :kafa:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
pa, ja sam temeljito i studiozno obzervirala seriju, kako bih uocila da li u strukturi iste postoji neka tema koja bi se dala dovesti u vezu sa tezom koju si mi predlozila da zastupam u svom seminarskom radu. ali, ne podje mi to za rukom. ipak, eseji, knjizevnost i zenske studije nisu moja solja caja. :cobanica:

p.s.
vala jesi lingvisticka PUSSY-FLEA, da znas!
By Gost
Ja sam tek pre nekih mesec dana na Pro7
odgledala prvu epizodu, pojma nisam imala
šta je to L-Word.
A pošto mi je nema?ki na nivou prose?nog
gastarbajtera, po'vatala sam svaki peti dijalog.
Korisnikov avatar
By zboO
@confused
well, cim se oporavim, prelazim na kvir. jos uvek svetlim u mraku od posledica ozracenja nastalog tokom l vord maratona. btw, ja sam mislila da je kvir vise za gay decake. am i wrong? e da, posto ne reagujes na odogovarajucem topiku, pls promeni mi onaj odurni spanking smajli!!!
:lol: :lol: tek sada sam provalila post :spin: sorrrryyyy...

Btw, queer jeste uradjeno za dechke...ali jeeee extra extraaa, odgledala sam 5 sezona u 5 dana....chim sam se odvojila od tv-a pozlilo mi je....

ako ti se svidja "L" onda ce ti i "QAF" biti WoooooooooooW!! ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Kada krece 4. sezona? Ja ne mogu da docekam!!!

Btw, je l' ima neko 1. sezonu a da je dobrog video i audio kvaliteta. Ja imam nesto sto sve zajedno cini 1,2GB i prilicno je lose, pogotovo ton.
Korisnikov avatar
By Nelly
4. sezona krece 7.1.2007.
:chestram:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!