- 01 Okt 2009, 23:23
Ove koje ja poznajem se vecinom medjusobno ogovaraju,pljuju jedna drugu iza ledja a onda se neshto shatro druze i ok su,pa se opet pljuju i sve u krug.O tome ko je s kim bio u vezi ili krevetu necu ni da pricham,to me i ne interesuje toliko - njihova stvar. Moja najbolja drugarica je str8,ne nije savrshena ali je jako dobra,iskrena osoba i recimo takva devojka je idealna za mene.To ne znachi da su sve lez devojke neiskrene i nenormalne,a str8 normalne i obrnuto.Prosto nisam nashla ok osobu za vezu medju lez/bi devojkama koje sam upoznala. Imam par ok drugarica koje su u fazonu,ali kad je rech o vezi,nema ni jedne za sad za koju bih mogla reci "E ova je dobra cura,volela bih da budemo zajedno". . . nadam se da je malo jasnije x)
Originally posted by Zwezdica
Sta se sve zalite na tkz. sektu, a nastavljate druzenje i vidjanje sa tkz. sektashicama ? Zasto? Zato sto ne mozete bez te sekte, koliko god to ne htele sebi da priznate!
Inace, pun mi je vise toboze NORMALNIH riba koje ne mogu da nadju NORMALNU?!
Ovako.. Uzecu za primer jednu ribu, koju znam vise od godinu dana, poznanica.. Godinu i nesto dana ona ima ribu po 7 dana i kraj.. Godinu i nesto dana ona kuka kako ne moze da nadje normalnu, kako su sve zene lude, kako lazu, kako su povezane kao u sekti.. E, sada, prosto mi je nemoguce da za toliki vremenski period neko fura tu pricu, a plus je imala bar 10-ak riba, ako ne i vise i SVAKA OD NJIH JE LUDA, ALI SVAKA! Pa sam ja dosla do zakljucka da niko tu nije lud nego ta moja poznanica!
To je isto kao onaj mali sto je vikao VUK, VUK. I kada joj bude zaista naisla neka bolesnica niko joj nece varovati, jer je SAMO ONA NA CELOJ SCENI OD ZENA NORMALNA!
Ove koje ja poznajem se vecinom medjusobno ogovaraju,pljuju jedna drugu iza ledja a onda se neshto shatro druze i ok su,pa se opet pljuju i sve u krug.O tome ko je s kim bio u vezi ili krevetu necu ni da pricham,to me i ne interesuje toliko - njihova stvar. Moja najbolja drugarica je str8,ne nije savrshena ali je jako dobra,iskrena osoba i recimo takva devojka je idealna za mene.To ne znachi da su sve lez devojke neiskrene i nenormalne,a str8 normalne i obrnuto.Prosto nisam nashla ok osobu za vezu medju lez/bi devojkama koje sam upoznala. Imam par ok drugarica koje su u fazonu,ali kad je rech o vezi,nema ni jedne za sad za koju bih mogla reci "E ova je dobra cura,volela bih da budemo zajedno". . . nadam se da je malo jasnije x)