Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Zwezdica
Sta se sve zalite na tkz. sektu, a nastavljate druzenje i vidjanje sa tkz. sektashicama ? :egzorcist: Zasto? Zato sto ne mozete bez te sekte, koliko god to ne htele sebi da priznate! :hvala:

Inace, pun mi je vise toboze NORMALNIH riba koje ne mogu da nadju NORMALNU?!

Ovako.. Uzecu za primer jednu ribu, koju znam vise od godinu dana, poznanica.. Godinu i nesto dana ona ima ribu po 7 dana i kraj.. Godinu i nesto dana ona kuka kako ne moze da nadje normalnu, kako su sve zene lude, kako lazu, kako su povezane kao u sekti.. E, sada, prosto mi je nemoguce da za toliki vremenski period neko fura tu pricu, a plus je imala bar 10-ak riba, ako ne i vise i SVAKA OD NJIH JE LUDA, ALI SVAKA! Pa sam ja dosla do zakljucka da niko tu nije lud nego ta moja poznanica!
To je isto kao onaj mali sto je vikao VUK, VUK. I kada joj bude zaista naisla neka bolesnica niko joj nece varovati, jer je SAMO ONA NA CELOJ SCENI OD ZENA NORMALNA! :hvala:

Ove koje ja poznajem se vecinom medjusobno ogovaraju,pljuju jedna drugu iza ledja a onda se neshto shatro druze i ok su,pa se opet pljuju i sve u krug.O tome ko je s kim bio u vezi ili krevetu necu ni da pricham,to me i ne interesuje toliko - njihova stvar. Moja najbolja drugarica je str8,ne nije savrshena ali je jako dobra,iskrena osoba i recimo takva devojka je idealna za mene.To ne znachi da su sve lez devojke neiskrene i nenormalne,a str8 normalne i obrnuto.Prosto nisam nashla ok osobu za vezu medju lez/bi devojkama koje sam upoznala. Imam par ok drugarica koje su u fazonu,ali kad je rech o vezi,nema ni jedne za sad za koju bih mogla reci "E ova je dobra cura,volela bih da budemo zajedno". . . nadam se da je malo jasnije x)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Black Lady
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by ...Sitnicava...
A naravno da su bili svi sa svima.
Takođe bi svako od nas voleo da ima širi izbor.
Jbg.

Jovana nije. :opatica:
hahahahaa..... kako da ne... ;)

Slatko se nasmejah na tvoj komentar. Jos ce ljudi pomisliti da sam Kazanova.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dzelajza Rouz
Mislim da bih ja na tom chartu bila neki ćorsokak. :D
jab bila rampa za highway. lmao. nije toliko do mene, koliko do onih s kojima sam spavala.
Korisnikov avatar
By Blady
Jbg.

hahahahaa..... kako da ne... ;)

Slatko se nasmejah na tvoj komentar. Jos ce ljudi pomisliti da sam Kazanova.
Drago mi je sto si se nasmejala :D
By ...Sitnicava...
Eto sad, ko prizna, pola mu se dodaje.

:durenje:

Ček' da se prebrojim...

Dve sa foruma.

A je l' se samo forum računa?
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Dve si imala na forumu, a ovako tri :lol: Ajde dodaj i tu jednu :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Molim?
Ko su te dve?
A da, znam jednu, a tu drugu ne znam, govori:lol:

Rekla bi ti ono nashe na p...al me sramota :meda: :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
ja lepo kazem... sve smo povezane... i ja sam bila sa nekima sa foruma...:kgcs3:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by shut
nebrušeni dijamant :mazi:

jednako sirovina, baš ti hvala...e neš dobit razvod iz prinicipa :mama:
Korisnikov avatar
By Winter
Winter mozda jeste... :bicikl:

:puzzle: ...šta bre....Winter nije ni sa kim sa ovog foruma bila, niti ima nameru.....
(shut iako greška iz mladosti i iako nas dele nepomirljive razlike :sigh: ...još uvek je :love: ...... )
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jbg.

Ni Bojana nije.. :barf: svi..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by SabotagE
Sve je relativno.Svako ima svoje vidjenje normalnog i nenormalnog.
Slazem se da je krug ljudi na sceni dosta mali i da tu svako svakoga poznaje ili ga zna bar iz vidjenja.
Imam u drustvu i ljude koji imaju duge veze van scene i one koji imaju veze ostajuci sve vreme na sceni.
Eto npr Zwezdica,nekada je ima cesce,nekada redje na sceni,ali meni su ona i njena devojka onako skolski primer kako veza treba da izgleda.Bar ono sto ja vidim i sto znam.Verovatno i one imaju poneku svadju i raspravu,ali sve to izgleda u ocima drugih super.
Dok znam i devojke koje izadju u neki gej lokal i tu se pred svima svadjaju i raspravljaju i izlaze ispred lokala i podjebavaju se.Mislim da to treba ostaviti za kucnu varijantu.
Sve u svemu,nekome je scena tres nekome nije,ali svakom od nas bar ponekad dune da odemo u klub i djuskamo,provedemo se i malo osmotrimo ekipu oko sebe. ;)
Hvala, na lepim recima.. Naravno da svako ima svadje i nesuglasice, to je normlano..

Mnogo stvari koje vidimo u klubovima, kaficima, treba ostaviti za kucnu varijantu od drama queen svadji, do skoro jebanja....

Ne znam kome moze da bude scena tresh? Pa nigde se ne osecas slobodno i svoje dok ne izadjes na mesto gde mozes da se ljubis, grlis, da se ne cimas.. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by hlaefdige
svi smemo, samo niko ne zna da crta :D

normalno je da znamo, pa ima nas, tipa - 38, koje se znamo izmedju iz ovakvih prica....a ta vrsta "traca" je bas cesta, normalna, i ne verujem nikome da to ne radi
Ih, ja obozavam da cujem ko je sa kime, ko je koga, ko je kada i zbog cega itd. Ali, ko za k... do mene te informacije dodju tek kada budu zastarele! :doh:

Mogu li kod neke da se pretplatim na sveze informacije da mi salje na u2u dnevno? :trach:

Sto se tice crtanja, ja sam vec pravila manji crtez toga tipa, snacicu se.. :eureka:
na ovo boldovano sam se sad zasmejala...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by SabotagE
ZwweDiCe IzzVINI! :D

Nije mi tres scena.Mozda zato sto za bolje gej scene,van granica ove zemlje,ni ne znam.
Proradila mi je tastatura.. :P

Nije scena tresh, nego par ljudi koji od svega naprave sranje i seljanu..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:lol: sve smo povezane....
Jesmo, ali s tom razlikom da smo povezane poznanstvom ili prijateljstvom a ne jebanjem svega sa dve sise.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
svi smemo, samo niko ne zna da crta :D

normalno je da znamo, pa ima nas, tipa - 38, koje se znamo izmedju iz ovakvih prica....a ta vrsta "traca" je bas cesta, normalna, i ne verujem nikome da to ne radi
Ih, ja obozavam da cujem ko je sa kime, ko je koga, ko je kada i zbog cega itd. Ali, ko za k... do mene te informacije dodju tek kada budu zastarele! :doh:

Mogu li kod neke da se pretplatim na sveze informacije da mi salje na u2u dnevno? :trach:

Sto se tice crtanja, ja sam vec pravila manji crtez toga tipa, snacicu se.. :eureka:
na ovo boldovano sam se sad zasmejala...
Oh.. da.. str8 drugarici sam objasnjavala neku luuuuuduuuuu kombinaciju, ja, moja sadanja, moja ex poznaica koja je bivsa od moje te sadasnje i jos jedna drugarica koja je bivsa i mojoj ex poznanici i mojoj sadasnjoj.. :lood: Pa ko tu da se snadje? Morala sam mukici da joj crtam.. :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Jesmo, ali s tom razlikom da smo povezane poznanstvom ili prijateljstvom a ne jebanjem svega sa dve sise.. :hvala:
Pa gde sam ja to napisala... pored toga sledi svako je bio sa svakim... ali sve zavisi od odnosa... ne mora da bude sexualni...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Winter
Winter mozda jeste... :bicikl:

:puzzle: ...šta bre....Winter nije ni sa kim sa ovog foruma bila, niti ima nameru.....
(shut iako greška iz mladosti i iako nas dele nepomirljive razlike :sigh: ...još uvek je :love: ...... )
pa jeste, da nisi bila ni sa kim... ni sa foruma ni sa devojkom, cija je devojka od tvoje drugarica, drugarica.. itd.. na to sam mislila...
Korisnikov avatar
By Winter
nista ja tebe ne razumem.....ni sa nekim sa foruma, ni sa nekim ko je bio sa nekim sa foruma, ni sa nekim ko se druzi sa nekim sa foruma...ni sa nekim ko ima tetku ili teču na forumu.....niti se druzim sa nekim sa foruma....i tako to...znači forum, forumaši i ja komuniciramo samo u virtuelan svet.. :mag: .......a moje su bezgranicne ljubavi sve preko granice :lol: .....ođe nema kvaliteta :alexis:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa gde sam ja to napisala... pored toga sledi svako je bio sa svakim... ali sve zavisi od odnosa... ne mora da bude sexualni...
Ne slazem se da je svako bio sa svakim.. Svaka je bila sa svakom KOJA NE BIRA NI MALO i koja moze da se pojebe u wc-u u Toxicu svakog vikenda sa drugom ribom, a takvoj ne bi dala ni to jedno vece, a kamoli ne bih dozvolila sebi da je zovem svojom devojkom..
Korisnikov avatar
By Blady
Mislila sam u nekom odnosu, bilo kakvom, ljubavnom, prijateljskom...ok?
Korisnikov avatar
By Winter
U drugarskom sa jednom osobom.....i čini mi se u vrlo neprijateljskom sa svima ostalim :lol: :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!