Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by jovanabeograd
@ Delete

nishta se ne brini, sacu da iskoristim swoj sharm i ubedim Candy da promeni naslow teme

:lol:
xaxaxaxaxaxa...silent over there ... what kind of black charm ... you have no connection:zastita:
Korisnikov avatar
By starsailor
delete nek te one zaustave, ja srpski pisem instinktivno i sve sto sam ucila u ex yu o vasem pravopisu sam zaboravila, tako da ovo ne vazi za mene :D imam pravo da gresim a vama dajem pravo da mi oprostite, i cak da kazete da je to sexy :trep: :adiktusha:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by Delete

Trebati je bezlični glagol u spoju sa još jednim, a normalno se menja ako stoji sam. Ne može se reći: Ja trebam, ti trebaš, ona bi trebala. Uvek ide u obliku trebalo: "Trebalo bi da operem kosu" (u sklopu sa glagolom prati); može se reći: "Trebao mi je njegov savet" (pošto stoji sam).
Postoje situacije gde se bezlični oblik ne može iskoristiti: "Evo imena ljudi koji su trebali da govore" - nepravilno. Sa druge strane: "koji je trebalo da govore" se takođe ne može iskoristiti jer se ne slaže sa subjektom (imena ljudi) koji je u množini. U takvim slučajevima je jedino rešenje da se glagol trebati zameni nekim drugim izrazom (imati, morati).

[size=-1]Neka me neko zaustavi! Molim vas![/size]
...QQ...pa oky,ne moze ni svako biti tako pamet kao ti...ccccc našta ti obracas paznju... :astral2: ...stvarno se baviš dosadom...:saint2:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by *Candy*
našta ti obracas paznju
i opet...
Korisnikov avatar
By *Candy*
Candy duso, kazni se sama.

:sladoled:
A je li duso...ko je pominjao kaznu:crkla::neznam:
Korisnikov avatar
By Delete
@starsailor
Nikad ti nisam zamerala na pravopisu.

@*Candy*
Ako malo bolje pogledas prethodnu stranu, videces da ti je the1, pre mene, skrenula paznju na to. Istina, samo upotrebom velikih slova :)
Korisnikov avatar
By starsailor
hvala delete :cuddle: jos da kazes da je sexy ( naravno i ti slazi :D )
Korisnikov avatar
By *Candy*
i opet...
NA ŠTA.... :grin: ...So you see how just hours ... and I now need to think about a spelling error ... I do not think of an idea ...:kafa:
Korisnikov avatar
By Delete
*Candy*, koji su tvoji motivi za upotrebu engleskog jezika?
Korisnikov avatar
By Azdaja

a jeboUte del, pa woli englisH da prica :smeh:
Korisnikov avatar
By *Candy*
...nema apsolutno nikakvih motiva... :roll: ...samo volim da koristim strane jezike... :opacupa: :diplomac:
Korisnikov avatar
By starsailor
mozda oce da siluje nekoga? :D

inace ja kada sam videla zwezdicin naziv teme , pomislila sam da je neka lezba iz engleske jezikom "silovala" neku :molise: pa sam pomislila , hocu i ja :D
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by starsailor
mozda oce da siluje nekoga? :D

inace ja kada sam videla zwezdicin naziv teme , pomislila sam da je neka lezba iz engleske jezikom "silovala" neku :molise: pa sam pomislila , hocu i ja :D
xaxaxaxaxaxa... :zacepi: ...prava si :vestica: ... :zen: ....
...a koga bih ja mogla silovati...apsolutno nikoga:jutro:...(barem ne za sada):jumphug:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
i opet...
NA ŠTA.... :grin: ...So you see how just hours ... and I now need to think about a spelling error ... I do not think of an idea ... :kafa:
a ja ne razumem ovaj nakaradni engleski of yours.

:hypno:
Korisnikov avatar
By *Candy*
NA ŠTA.... :grin: ...So you see how just hours ... and I now need to think about a spelling error ... I do not think of an idea ... :kafa:

[/quote]

juuu...pa jesi li ti isla u skoli... :lol: ....jbg.:dance:
Korisnikov avatar
By Delete
Ocekujem da, do kraja ove stranice, konstatujemo da Jovana nije isla u skolu :cool2:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

juuu...pa jesi li ti isla u skoli... :lol: ....jbg. :dance:
[/quote]

:zid:

@Delete

udaj se za mene!

naravno, ako ti ne smeta nivo moje edukacije :neznam:
Korisnikov avatar
By *Candy*
...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa... :odrasti: ...when I grow up...I wanna be a famous I wanna be a star...when I grow up...MTV people looking at me:molise:...Pih u Pi*ku materinu...ja prehladih...:doktor:
Korisnikov avatar
By Delete

@Delete

udaj se za mene!

naravno, ako ti ne smeta nivo moje edukacije :neznam:
Buduci da nisi bankar, a ni filolog...

DA :tumble:
Korisnikov avatar
By *Candy*
...Razmisljala sam sinoc čitavu noc...i dalje ne znam sta da mislim...ae mi dajte savet...
...Ova cura u koju sam se ja zaljubila,prvo mi je rekla kako joj se svidja jedan decko...ali ja poznajem tog decka i ja sam preispitala situaciju i on mi je rekao da uopste nema nista izmedju njih,da su samo drugovi...i ona kada je shvatila da sam je provalila poslala mi je poruku da joj se ne svidja samo joj je kao sladak...vec da je zaljubljena u nekog drugog sa kim je bila u "vezi"...I DA NE MOZE DA GA PREBOLI... :rafal:
Ja je sinoc pitam,kako tvoja ljubav...a ona mi odg..."Ma to je proslost,ne volim ja njega uopste" :smokin: ....((a prvo mi je rekla da ne moze da ga preboli))...posle 10min. ona meni kaze..."E moja ti,ja ti se smuvah"...ja je ono kao srecna pitam sa kim...Ona kaze videt cesh...ja je molim da mi kaze ko je...ona mi odg...."Prvo treba da izadjemo,pa ako mi se svidi da se smuvamo"... :vatrica:
...Pa sta vi mislite,je li ona sve to folira i tovari me da bih ja bila ljubomorna...? :flaming:

...I pricali smo sinoc nesto u vezi lez.ona kaze kako bi volela da proba sa curom...ali da nije lez...((Mada ja mislim,da svako ko zeli da proba sa curom barem ga 50% one i privlace))...jednom davno,pre 3 meseca...ona mi je rekla kako kazala roditeljima da je lez....bla,bla...i svo vreme dok smo setale pricala mi je o njima...i jednom mi je rekla kako ona ima slatku guzu... :P ....

:sweet: ...ufffff...a jesam i ja prolupala...ova mala me izljudjuje!!!!!! :right: :potapsava:
Korisnikov avatar
By Blady
Ti nas malo zajebavas?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by sleepingsun
od decembra 24:zongler:
Moje godiste... sada mi je lakse.... u periodu sam kada mi je tesko da prihvatim kako starim..
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!