Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

miris picke na balkanu

volim kako picka mirise :sladoled:
45
31%
delimicno volim kako picka mirise :puzzle:
21
15%
ne volim kako picka mirise :nokti:
11
8%
nikako ne volim kako picka mirise :neto:
13
9%
jos nisam mirisala :sigh:
13
9%
glasam tek onako, iz dosade :D
40
28%
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ovo iznad je bilo za ovu ginekoloskinju:P

a ti blady - samo uzmi kartu, ja pecem tortu:D
Korisnikov avatar
By zozefin st
sta je bananamene , umislio si da si neki advokat?
:djavo:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nisam ja nista umislio, samo ti kazem da svoje vrijeme mozes iskoristiti produktivnije - uceci nesto novo.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nego, da se vratimo mi na miris picke.

maloprije sam pokusavao da definisem - na sta ona mirise. I nikako da taj miris povezem sa bilo cim (osim sa nekim forumasicama:giggle: ).
mada, mene vise fascinira ukus, da budem iskren. Ima li takva tema?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by bananica
d1 - to meni kazes? Bas si bzvz, pa treba djecu uputiti na pravu stranu:)
Nisu to djeca, to su vuci.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by bananica
ovo iznad je bilo za ovu ginekoloskinju:P

a ti blady - samo uzmi kartu, ja pecem tortu:D
jasta, nego cu... cim se sredim dolazim, to sam i srecku rekla :D
Korisnikov avatar
By Blady
Zozefin je u pms u, trebali ste odmah shvatiti :P
Korisnikov avatar
By zozefin st
bez obzira dal sam bila u pms-u, nisam ja prva krenula /////
By Swanheart
gde je opcija
"sjebani su mi sinusi nista ne osecam"
:smirk:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Volim.
Doduse, imala sam omanje problemchice sa nekakvim gelovima za intimnu higijenu koje je moja ex uzela da vidi kakvi su, a bili su zivi uzas... Mirisa na nekakve kaktuse, zeleno voce i lisce, a takvog i ukusa behu, nekako zelenkasto gorkasto (znam da je opis za ubit' se, ali ukus je kao da pokusas da sisas nezrelu shljivu ili kajsiju, recimo). Na srecu, nije dugo ostala pri tom sapuncicu.
A ja miris ne mogu da opisem... mislim da je jedino tu mirisala onako kako zaista i mirise, jer je na sve ostale delove tela nakon tusiranja nanosila losione, dezodoranse i slicna sranjca bez kojih zena ne moze...
Korisnikov avatar
By Vampiria
Ja verovatno nisam(u stvar sigurno nisam~ s obzirom da mi fali praxa) u poziciji da komentarišem~ Ali predpostavljam da je sve to individualno...

Ali koliko sam čula, to za STD je tačno kao i za ishranu. U nekoj sex knjizi sam baš čitala da u zavisnosti od vrste hrane može da zavisi i miris i ukus. I ona je bila preporuka šta da se jede... Mada se ne mogu setiti šta beše...
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
tema je krajnje degutantna i pochinjem ozbiljno da sumnjam u intelektualni kvalitet ovog foruma... pochev od "smajlija" preko izuzetno glupih tema kao sto je ova (da da da, znam... niko me ne tera da budem ovde etc.)... da li mislite da hetero zene ili cak i bi, kao sto sam i sama, postavljaju besmislena pitanja ovakve ili slicne tematike? koji vam je kur... tacnije- koja vam je vagina? ...ovakav nivo gluposti ne mogu da produkuju cak ni hetero muskarci a oni su vala sposobni za svakakve skrnavshtine... svakim danom se sve vise razocharavam u domace lezbe
By dukkehjem
Originally posted by MalaAlisa

tema je krajnje degutantna i pochinjem ozbiljno da sumnjam u intelektualni kvalitet ovog foruma... pochev od "smajlija" preko izuzetno glupih tema kao sto je ova (da da da, znam... niko me ne tera da budem ovde etc.)... da li mislite da hetero zene ili cak i bi, kao sto sam i sama, postavljaju besmislena pitanja ovakve ili slicne tematike? koji vam je kur... tacnije- koja vam je vagina? ...ovakav nivo gluposti ne mogu da produkuju cak ni hetero muskarci a oni su vala sposobni za svakakve skrnavshtine... svakim danom se sve vise razocharavam u domace lezbe
jaoo, Mala Alisa, ziva si, ljubi te duki :kiss: :cvece: :hug: (i :jumpfuck: ak nije degutantno)

koja vam je vagina, skrnavshtine,
to mi omiljeni momenti...

OT: nikako ne volim kako picka mirise :neto: :ua:
Korisnikov avatar
By Kittrie
miris? hmm.. normalan? ok? ne znam, ja to ni ne osecam nesto.
ukus? da.

mada, kontam da sam po both accouts
imala srece.
By dukkehjem
mene ni najmanje ne uzbudjuju ko zid da gledam :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!