Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, izbrisala sam poruku.
zahvaliti ruza ziberani.
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Mislim da da, ali meni je problem prilazenje... jbg-a nisam tako slobodna kao Hlaef... ;)
dodacu posto je tema.. svaka zena, ja sam odgovarala na to na svaku koja mi se svidi....
I evo jedan gde :lol:

Na cemu sam ovde bila, da mi je znati..
Ot - Ne mislim da svaka moze biti moja.
By RuznaGlupaZla
Ne. Već sam jednom bila odbijena tako da imam i potvrdu.
Mada, ni prije toga nisam mislila da može.
By Hans
Ne sve, ali mnoge da. Zračim i žele me ali to dok ne shvate da ne želimo baš UVEK isto. :giggle:
Jedina žena na koju sam se stvarno palio i palim se je Svetlana Bojković iz vremena 'BŽ'. :)

Slika

A evo, danas vidimo i koliko je ta osoba širokih shvatanja i kakva je ljudska veličina pored glumačke. :wow:
Korisnikov avatar
By zajebana
naravno da je moguce,ali samo lazima mogu da padnu sve na tebe.to znaci da su pale na fizicki izgled koji mozes shodno potrebi prilagoditi koliko je moguce i na tvoje lazi.znaci,ne mogu sve da padnu na TEBE nego na tvoje lazi,a ne mogu sve cure to ni da izglume.poenta je da budes onakva kakvu vidis da zeli...a to je onda samo igra koja ne traje dugo. ima cura koje su grupi zanimljivije,ali ne moze se reci da bi je bas svaka htjela.
A sad ozbiljno...procitah otpocetka temu, i vecina postova je smesna :lol: ali samo zato sto oni nisu procitali bar prvu stranicu i shvatili pitanje...

Da li svaka zena koja mi se svidja i koju zelim moze biti moja?

Moram reci NE. :( Razlog je sto se ja jako useprtljim i odjednom zbunim, a kako ne prilazim prva zbog silne nervoze i treme, ispadne da ta osoba ne procita moje idiotske signale na pravi nacin pa i ona meni ne zna da li da pridje...:doh:
vrlo zapetljano.

A sto je najgore, u zadnje vreme sve devojke koje se meni svidjaju imaju isti problem sa neprilazenjem, tako da...:nope: Kod mene mora citav ruski roman da se odigra da bi se spojila sa nekim, a retko ko ima dovoljno takta i znanja da to "izdrzi". Ili da taj roman skrati- svojom originalnoscu i sarmom.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Da, moze.

Dovoljno je da mi se dopada, i da pustim svoje feromone na nju :tvor: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Hoces da kazes da ne smrdim dovoljno?! Sanja, jel to hocesh da kazhesh?!?!?!? (momenti pred pucanje :lol: )
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!