Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Ja mislim da je realna. Proveo sam par nedelja u Los Andjelesu i zaista mi deluje kao mesto na kom to tako moze. I mislim da su likovi realni, pogotovo u kontekstu tog grada.

Aj mi neko nareze 3. sezonu. :D
Korisnikov avatar
By Atlona
Originally posted by colorado
Ja mislim da je realna. Proveo sam par nedelja u Los Andjelesu i zaista mi deluje kao mesto na kom to tako moze. I mislim da su likovi realni, pogotovo u kontekstu tog grada.

Aj mi neko nareze 3. sezonu. :D

Aj ja cu :D
Korisnikov avatar
By colorado
Yessssss!!!

Btw, nisam ti se javio jer ne znam gde sam zapisao tvoj broj. :-/
Korisnikov avatar
By Atlona
Originally posted by colorado
Yessssss!!!

Btw, nisam ti se javio jer ne znam gde sam zapisao tvoj broj. :-/
C c c
Mislim stvarno... :doh:
:D
Korisnikov avatar
By tramp
hm... pa sad realna je koliko i Sex i Grad predstavlja realnu sliku NYCija ... dakle ne bas realna nego bajka na zadatu temu .... (dobrostojece lezbe u LA)
Korisnikov avatar
By colorado
to da. naravno da ne obuhvata sve staleze.
Korisnikov avatar
By Atlona
Originally posted by tramp
hm... pa sad realna je koliko i Sex i Grad predstavlja realnu sliku NYCija ... dakle ne bas realna nego bajka na zadatu temu .... (dobrostojece lezbe u LA)
I meni se cini tako. Kao idelalizacija odnosa. Mada, verovatno pomeranjem akcenta sa drustvene osude, dobilo se na raznovrsnosti odnosa medju devojkama, razlicitih konflikata, razresavanja i slicno, sto i nije tako lose.
By Elinne
Zene interesuje me da li je neko ovde nashao subtitlove na srpskom za seriju???
Ja sam nashla na engleskom i to samo do seste epizode u trecoj sezoni dalje nema, a pravim trenutno DVDjeve od svega shto je do sad izashlo po pitanju drage mi serije i uzasno mi trebaju makar engleski subtitlovi za 7.,8.,9.,10. i 11. epizodu iz trece sezone, a ne bi bilo zgoreg da skinem i srpske subtitlove...
Ortakinja mi je rekla da ih ima negde na netu, al mi google nishta ne izbacuje pa ako neko od vas nadje na nekom share-u PLEASE recite mi pa da i to skinem!
I josh jedno pitanje pa necu dalje da vas smaram: Koliko dana nakon TV prikazivanja u Americi vi uspete da nadjete seriju na netu? Ja uglavnom u utorak, ponekad u sredu...A bilo bi logicno da se pojavi vec danas 12. epizoda s obzirom da se u Americi daje nedeljom i uvek se nerviram ponedeljkom shto josh nema serije na netu, GRRRRRRR!!!!

Big kiss to everyone of you L-fans! :)
By жњ
Originally posted by Elinne
Koliko dana nakon TV prikazivanja u Americi vi uspete da nadjete seriju na netu?

iste veceri hani ;)
Korisnikov avatar
By Skyen
ovu seriju prave neki teski homofobi. jbt svi su sajko, to mi je def palo napamet posle 12.
Korisnikov avatar
By Oziris
Stvarno covece, sta uradise u 12-oj epizodi... Stvarno ga preterase...
By Elinne
Originally posted by amnesia
Originally posted by Elinne
Koliko dana nakon TV prikazivanja u Americi vi uspete da nadjete seriju na netu?

iste veceri hani ;)

A zashto onda ja josh uvek ne mogu da pronadjem trinaestu epizodu a vec je sreda???!!!!
Gde izbunarish epizodu te iste veceri keve ti? POMAGAJ! :)

P.S.
Stvarno ga preterashe u dvanaestoj...
Korisnikov avatar
By Oziris
Nemoj me drzati za rec, ali kanda sam negde procitala da treca sezona ima 12 epizoda, sto bi, je l' te, znacilo da cemo na rasplet cekati nesto manje od godinu dana!!! :flaming:
I koja im je to fora da jednom godisnje snimaju???
By Elinne
Originally posted by Oziris
Nemoj me drzati za rec, ali kanda sam negde procitala da treca sezona ima 12 epizoda, sto bi, je l' te, znacilo da cemo na rasplet cekati nesto manje od godinu dana!!! :flaming:
I koja im je to fora da jednom godisnje snimaju???
Daaa znaaamm evo bunarim na internetu vec neko vreme i ovo shto sam nashla se upravo nadovezuje na ovo shto si ti rekla Ozi...

kritika poslednje epizode u trecoj sezoni
I najiskrenije da dodam za kraj...NEVIDJENO sam razocarana u ovu seriju nakon dvanaeste epizode i ovoga shto sam saznala iz poslednjih redova gore linkovanog clanka.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma uzas!!! Ko god da je ucestvovao u pisanju scenarija a da nije ona ekipa od prethodnih sezona, neka napusta svojevoljno jer je zesce zasrao seriju!!! :flaming:
Korisnikov avatar
By Draco
Ma ja samo ne kontam sta je bilo sa tom trinaestom epizodom posto sam ja jos pre xyz vremena <kad je izasla prva epizoda> skinula imena svih epizoda sa onog njihovog sajta.. A tamo stoji i name za trinaestu tj. 'Black market'..
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Swanheart
ja jos uvek nisam gledala seriju :placko:
ni ja,sada sam prvi put chula za nju.Hocu da gledam tu seriju :rida:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja nisam cula da postoji 13-ta epizoda... Ali to ne znaci da ne bih volela da postoji. :D
Korisnikov avatar
By daysleeper
nema 13. epizode :nope:
3. sezona mi je jebena, prejeben zaplet iako te psihicki sjebe totalno
Korisnikov avatar
By tramp
kako moze serija na TVu da te sjebe totalno?
Korisnikov avatar
By m..
Mozda se uzivljavaju. I dalje nisam videla nista, mada mi je plasticno opisana ona scena kada dve cice piske zajedno, doduse nisu mi opisali cice. Heh.
Korisnikov avatar
By zboO
i tako....zbunjena odgledala prve dve epizode....i josh uvek cheka i cheka i cheka ....da cd sa ostalim epizodama dodje do nje...

:evilwait:
Korisnikov avatar
By daysleeper
pa ne mislim sad da me sjebe u smislu 'placem vec petnest dana, ne izlazim iz sobe, potrosila sam sve maramice i jos mi nije dosta'
nego u smislu ' fuck, that shit happens to people' ostanem zatecena i ono jebiga
tebe film/serija nikad nije dirnula/zatekla bilo u dobrom ili u losem smislu, da te ostavilo high ili low
Korisnikov avatar
By bona
hm, juce i danas my luv & me odgledasmo cijelu 3.sezonu (brez posljednje epizode, to veceras) i.... ufhhh pa sve bwe nesto tuzno i nesretno i zajebato. nijedan happy ending, svi se nesto svadjaju i varaju i vriste i umiru i statijaznam, jedino neki tamo str8 par living a happy life :zev2: (doduse, ne znam da li ce i to da udese u posljednoj... )

mislim, grejt, znam ja da su sve te sitovacije moguce, al sto je puno previse je.
de malo sunca & vedroce!
:klavir:
Korisnikov avatar
By zboO
shit happens!!
Korisnikov avatar
By tramp
@daysleeper - moze da me rastuzi na kratko ali bas da me sjebe tesko, mozda se ne udubljujem dovoljno

@bona - bas sam sinoc kometarisala sa ljubavnicom kako su i druga i treca sezona jako negativne :sigh:
Korisnikov avatar
By zboO
brateee...ne da je negativna sezona negoo krshinaa ziva!!! Od 12 epizoda, meni su svega dve stvari bile pozitivne...

1. pojavljivanje glumice Isabella Hoffman :love: :love: :love: u 12. epizodi

2. mali rap nastup....takodje 12. epizoda:

Lick it better lick it right
touch it bettet touch it right
kiss it better kiss it right

DO THAT PUSSY RIGHT

vrhhh :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!