Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By greenwich
IMDb News:

...If so, you better lower your weapons and hold your fire, because it has been confirmed that Carmen will make an appearance in the final episode.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by MaryJane

Inace ne mogu docekati da prodje taj osmi mart, pa da i odgledam tu dvocasovnu zadnju epizodu!
Molim te mi reci da se salis. I ove epizode koje traju standardno se otegnu toliko da imam osecaj da nikad nema kraja, ne znam da li cu imati snage da ogledam tu od 2 sata. A hocu da vidim kraj.

:drama:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
jao, istina, meni su samo prve dve sezone bile zanimljive, ali navukao sam se, shta cu :shrug:
Korisnikov avatar
By m..
Pa ovo je divno, koliko interesovanje gay tipovi u Srbiji pokazuju za jednu lezbo seriju. dirnuta sam :blush: :love:
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by decko
Originally posted by MaryJane

Inace ne mogu docekati da prodje taj osmi mart, pa da i odgledam tu dvocasovnu zadnju epizodu!
Molim te mi reci da se salis. I ove epizode koje traju standardno se otegnu toliko da imam osecaj da nikad nema kraja, ne znam da li cu imati snage da ogledam tu od 2 sata. A hocu da vidim kraj.

Da da, bas toliko! 2 sata, pa da vidimo sta ce se desiti! Carmen i wait for u

:dj: :hyper: :mazi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by decko

Gledacu je iz tri cuga, i ove regularne gledam svaki dan po 15 minuta
Korisnikov avatar
By Minie
Ja cekam! I ta dva sata, radujem se. Ma volim svaki minut serije. Pisem kao obsednuti fan, ali sta cu kad volem. :love:
Korisnikov avatar
By Minie
Nesto sam i citala da to nece otkriti. :neznam:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja glasam za malu...Andjeliku, bese li? To dete uopste nije dobilo dovoljno prostora u seriji.
Taj lik ce se razraditi na samom kraju, dajuci tako blistavu apoteozu hriscanskog krstaskog morala. :lol:
Da prestanem sada da pricam kojesta? :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Oh, moram se nadovezati na tu ideju :D

Moja teorija se bazira na verovanju da Andjelika zapravo nije uopste tako naivna figura u samoj seriji kao sto se to cini na prvi pogled. Nemirne loknice, nevini izraz lica i naivnost u ocima samo su metode kojima se bakuta Ajlin sluzila kako bi zavarala nas naivne posmatrace, da da. Jer, ukoliko se prisetimo, njena agresivna strana je nagovestena jos negde u cetvrtoj sezoni, ako se ne varam, kada se kao jos jako mlada igrala pistoljem koji je tetka joj Kit nabavila svojevremeno. :dancingfever:

:andjelikaakajacktheripper:

A-ha. I think we have the suspect. :freddy:

:hvala:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Mnogo su ti prepecene ove pletenice? AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! :stopdrogi: :pivce:
Korisnikov avatar
By Minie
OK, 2 stvari od milion su razresili.
Obozavam L, ali kraj nije bio shocking ili slicno.
Nadam se bilo kakvom nastavku. :farewell:

Preduga prica oko Helena/Dylan.
Molly :love:

Najvise me raduju B&T. :venchanje:
To od pocetka cekam.
:zvezda:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..ne znma ja sam opsednuta sam Queer as folk..ne moze da mi se poredi sa The L word..po scenariju i likovima i glumi..ma sve!!L word umesto da sto se blizi kraju bude zanimljivije ono dosadnije bezveznije..ma shit.Ok je serija ali nista special i da nisu gay ribe u pitanju da su likovi strejt..rekla bih al je smor:federi:
By J...
U poslednjoj epizodi jedino je zanimljiva ona scena sa nozem, ostalo sam prespavala. A mogli su i Danu da vrate na kraju bar da odvede Dzeni za ruku u poslednjoj sceni, bilo bi kompletnije. :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Finalna serija traje samo sat vremena...
Kontemplacije, misljenja....

NE CITATI AKO NISTE GLEDALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po MOM misljenju, Jenny se ubila. Jednostavno, i ona i svi oko nje su bili svesni da je otisla duboko, duboko u samodestrukciju, a i sumnjam da ona sama nije osecala da je pain in the everybody's ass.... Nekako mi njeno ponasanje samo na to vuce.... snimanje filma kao bye-bye Bette and Tina, kupovanje studija za Shane, davanje ogromne svote novca na onoj donatorskoj veceri, pa i same pretnje Shane da bez nje njoj nema zivota...
A sa druge strane, ko bi mogao da uopste zamisli shtiklavu Bette kako nekoga ubija? Ili Alice? A posebno je bzvz to sto se pojavljuje i Nikki u odsudnom trenutku, negde u grmlju... ma daj, way to easy....
Elem, mene je skroz odusevilo to pojavljivanje nekih dragih likova.... pre svih Ivan Aycock... pa Tim, Marina i Carmen, Peggy Peabody....
Sve u svemu, koliko god shtivo bilo sapunjavo do Ferija, sa tom tematikom opstati 6 sezona, i baviti se temama kojima se L word bavio, jeste vredno hvale.
By J...
Originally posted by Wilhelmina

Po MOM misljenju, Jenny se ubila.
:up:

I ja zelim da verujem da je tako.
Bilo bi suvise jadno da ju je neko ubio. Kakva bi to poruka bila o njima svima za kraj? Mada, ko zna... :gotika:
Korisnikov avatar
By starsailor
poruka bi bila da su lezbe toliko devijantne da se ubijaju izmedju :lol: mada danas nesto pricam sa "drugaricom" i zakljucili smo da tu ustvari lezi homofobija:pokazuje:. pogledajte frizure od Molly i Dylan otkako su postale lezbe :smeh: sta im to znaci? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Finalna serija traje samo sat vremena...
Kontemplacije, misljenja....

NE CITATI AKO NISTE GLEDALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po MOM misljenju, Jenny se ubila. Jednostavno, i ona i svi oko nje su bili svesni da je otisla duboko, duboko u samodestrukciju, a i sumnjam da ona sama nije osecala da je pain in the everybody's ass.... Nekako mi njeno ponasanje samo na to vuce.... snimanje filma kao bye-bye Bette and Tina, kupovanje studija za Shane, davanje ogromne svote novca na onoj donatorskoj veceri, pa i same pretnje Shane da bez nje njoj nema zivota...
A sa druge strane, ko bi mogao da uopste zamisli shtiklavu Bette kako nekoga ubija? Ili Alice? A posebno je bzvz to sto se pojavljuje i Nikki u odsudnom trenutku, negde u grmlju... ma daj, way to easy....
Elem, mene je skroz odusevilo to pojavljivanje nekih dragih likova.... pre svih Ivan Aycock... pa Tim, Marina i Carmen, Peggy Peabody....
Sve u svemu, koliko god shtivo bilo sapunjavo do Ferija, sa tom tematikom opstati 6 sezona, i baviti se temama kojima se L word bavio, jeste vredno hvale.

e'o npr ja mislim da je dzeni neko krknuo... :D :dude:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Azdaja
Ko, recimo?
Meni nijedna od onih ribica ne deluje kao moguci ubica, mada Helena ima iskustva sa zatvorom, da da....
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
Ko, recimo?
Meni nijedna od onih ribica ne deluje kao moguci ubica, mada Helena ima iskustva sa zatvorom, da da....

:hmm: npr kit, da zastiti sestru bet...mozda je trgnula koje picence (koliko se secam imala je problema sa alkoholom...)iiii onda se zivo'tnja probudila u njoj :blenta:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
mislim da se ubila.AS toliko je katastrofalan kraj i toliko je patetina serija ispala na kraju ne evrujem na sta potrosih vreme dok sam to gledala..i Carmen na caseti samo xaxaxax ona riba Ilene Chilken ili kako vec jadna li je.. :die: :die: :die:
By RuznaGlupaZla
Mislim da se ubila, em sto je njeno ponasanje licilo na neki oprostaj koji samo ona razumije, em sto mi one ostale ne djeluju kao likovi koji bi mogli bilo koga ubiti, a i nisu imale neki jak razlog bez obzira na njene postupke...
Inace citava sesta sezona dosadna do zla boga, ne znam ni sto sam gledala, valjda zato sto sam sve ocekivala da ce se desiti nesto zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Oziris
Koja dva sata? Ja imam epizodu od sat i 1 min... Spremam se da je veceras gledam.
By Swanheart
ouukej konachno kraj
jedina svetla tacka ovog serijala ce biti soundtrack :muzika:
Korisnikov avatar
By Myself
Joj, meni se dopada kako je uradjena noseca (uvodna) pesma ali na samom kraju ovog maratona. Svidja mi se aranzman. Bas, bas.
By Swanheart
odlicna je
ako neko hoce tu pesmu dok nije izasao zvanichno ost nek trazi da postavim na net
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Oziris
Koja dva sata? Ja imam epizodu od sat i 1 min... Spremam se da je veceras gledam.
To je to, ono sa dva sta je dezinformacija.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!