- 17 Feb 2009, 00:06
kako se sezona priblizava kraju, a i sam serijal, tako ona postaje sve neinteresantnija
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by starsailorJa sam jos pod utiskom da neko sa svojih 30+ moze biti ravan kao Katherine.... kakav crni nipple confidence, ono sem nipples ni nema nista... Ja jos cekicam da mi vrate Carmen.... CARMEEEEEN.... to je zena!
ova shane se malo pro-butchila zar ne? mora da je isla u teretanu, ima misice![]()
kada helena progovori ja![]()
i KADA porastem bicu Dylan![]()
Originally posted by Jelena Tihi UbicaBas si sladak.
Izvinjavam se što pišem ovde,
Originally posted by WilhelminaSlazem se. Mislim da posle ove (a i prosle) sezone nijedan film a ni seriju u kojoj ona glumi necu gledati.
Jaoj, hoce li vec neko da ubije onu Jenny....
Ja ne znam sta se dogodilo sa onim andjelom iz jednog od mnogobrojnih nastavaka The Crow, ali Mia Kirshner je toliko postala grozna kao Jenny da mi dodje da premotam sve scene u kojima to nesto govori....
Originally posted by cokaJoj Coko avatar ti je mmmmmm
Ova zadnja sezona ubija u pojamimam ove poslednje 2 epizode skinute i nikako da sednem da ih odgledam kad vec znam da cu se smoriti tako da ih cuvam kad mi bas ne bude dobro i ne budem imala sta drugo da radim
![]()
Originally posted by CalypsoWooow bas je dobro to smislila!
Dzeni
![]()
`evo, kupila sam ti je, da mozes da je jebes kad kod pozelis a ne da se krijete u wc-u`
savrseno
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!