Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
kako se sezona priblizava kraju, a i sam serijal, tako ona postaje sve neinteresantnija
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by starsailor
ova shane se malo pro-butchila zar ne? mora da je isla u teretanu, ima misice :trep:

kada helena progovori ja :drkanje:

i KADA porastem bicu Dylan :sesir:
Ja sam jos pod utiskom da neko sa svojih 30+ moze biti ravan kao Katherine.... kakav crni nipple confidence, ono sem nipples ni nema nista... Ja jos cekicam da mi vrate Carmen.... CARMEEEEEN.... to je zena!
Korisnikov avatar
By m..
meni je 604 bilo nesto najdosadnije na svetu 605 se ne secam uopste. mnogo su ostali bez ideja i mnogo mi je to sve na misice.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Izvinjavam se što pišem ovde,
Bas si sladak. :doh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jaoj, hoce li vec neko da ubije onu Jenny....
Ja ne znam sta se dogodilo sa onim andjelom iz jednog od mnogobrojnih nastavaka The Crow, ali Mia Kirshner je toliko postala grozna kao Jenny da mi dodje da premotam sve scene u kojima to nesto govori....
Mada, Jamie je slatka. Bas.
Korisnikov avatar
By Minie
Bad Jamie, bad. :D

Svidela mi se epizoda.

Mislim da Bette u sledecoj epizodi govori:
"I'll fucking kill you Jenny Schecter"
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Wilhelmina
Jaoj, hoce li vec neko da ubije onu Jenny....
Ja ne znam sta se dogodilo sa onim andjelom iz jednog od mnogobrojnih nastavaka The Crow, ali Mia Kirshner je toliko postala grozna kao Jenny da mi dodje da premotam sve scene u kojima to nesto govori....
Slazem se. Mislim da posle ove (a i prosle) sezone nijedan film a ni seriju u kojoj ona glumi necu gledati.

Nema teorije, suvise mi se ogadila.

:kosach:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je Shane antipaticna, i uvek mi kao u seriji cudno sto kao ona ostavlja utisak na ljude... na mene ostavlja ali negativan :lol: Jenny mi je simpaticnija daleko (bar za sad) jedino mi je bila lepsa sa dugom kosom...
Korisnikov avatar
By decko
Veruj mi, kako prolaze sezone Jenny je sve odvratnija. Kad sam video prvu epizodu ove zadnje sezone bio sam u fazonu: Napokon!!

:)
Korisnikov avatar
By Dina
Moguce, zato kazem 'za sad' - ja gledam na fox life, a to je valdja mnogo pre epizoda koje vi gledate...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pateticno je kako od Jenny napravise kucketinu samo da bi se publici svidelo sto je ubijaju..
pa Tina/BETTE prica..sve je postalo dosadno..losa gluma..Queer as Folk je za L word skola glume scena i zanimljivosti..barem meni..L word pogotovo ova zadnja sezona smaracinaaaaaaaaaaa :whatever: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By MaryJane
Poslednja sezona stvarno nije na nivou THE L WORD-a!
Samo molim boga da u poslednjoj epizodi (osmog marta) vrate CARMEN!

Ona je boginjaaaaa! :angel: :lezkiss: :love:
Korisnikov avatar
By m..
opasno im je ponestalo ideja, epizode su pune praznog hoda, postaje nepodnosljivo.
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Prevrteo sam celu Kulturu i umetnost za ovom temom :( Ja kao Dina pratim na FoxLife baš je juče bila epizoda kad su išle na gay pride,jej super je,brat od Dejne je gej takođe (baš je mače njam) ali oni tripovi koje Jane ima woohoo... Inače to je 11. epizoda druge sezone :) A koliko ima sezona,krenuo sam da skidam sa neta,i našao sam 5 sezona?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Trenutno se prikazuje 6 i poslednja sezona....
Korisnikov avatar
By MaryJane
Sesta sezona ima 8 epizoda samo! :jbg:

Eeeeeh kad bi uradili film, bilo bi stvarno dobro! Mada cisto sumnjam!
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Ja sam protiv filma,bilo bi kao sex & city,razvučena epizoda na sat i po sa završecima kakve bi voleli da vidimo,ova se uda za onu Zverku bla bla... Ovde bi smislili nešto slično,smuvali neke stare parove verovatno...
Korisnikov avatar
By MaryJane
Ja sam za film samo i jedino ako se Sarah Shahi vrati aka CARMEN! :rock:
Korisnikov avatar
By coka
Ova zadnja sezona ubija u pojam :mag: imam ove poslednje 2 epizode skinute i nikako da sednem da ih odgledam kad vec znam da cu se smoriti tako da ih cuvam kad mi bas ne bude dobro i ne budem imala sta drugo da radim :kuca:
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Jao ona je excellent,ona i Shane su odličan par...Carmen je...Otišla?Ne,nemoj mi reći,hoću da gledam :adiktusha:
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by coka
Ova zadnja sezona ubija u pojam :mag: imam ove poslednje 2 epizode skinute i nikako da sednem da ih odgledam kad vec znam da cu se smoriti tako da ih cuvam kad mi bas ne bude dobro i ne budem imala sta drugo da radim :kuca:
Joj Coko avatar ti je mmmmmm :hail2: :love:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Slika

[size=-1] tek tako, bas mi simpa slicica pa je okacih ^^ [/size]
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
je, dzheni je i proglashena za najodbojniju cicu iz serije. meni se dopada :B
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by greenwich
ako vam nedostaje karmen
get a life!
hehe... :lol:
Good one.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
brate kakva ispala ..Jenny takva kraljica u ovoj 7 epizodi,...jeeeeeeeeeeeee:trampolina: :trampolina:
uf ta scena i ona kada je rekla Nikki da je nista but a showmance kraljevski!!!:njanjanja:
Korisnikov avatar
By Calypso
:wow: Dzeni :fancyklap:

`evo, kupila sam ti je, da mozes da je jebes kad kod pozelis a ne da se krijete u wc-u`

:smeh: savrseno
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by Calypso
:wow: Dzeni :fancyklap:

`evo, kupila sam ti je, da mozes da je jebes kad kod pozelis a ne da se krijete u wc-u`

:smeh: savrseno
Wooow bas je dobro to smislila! :seljache:

Inace zao mi je Beti i Tine, jer nije dosla ona, sto ce od nje usvojiti dete... sad :(

Inace ne mogu docekati da prodje taj osmi mart, pa da i odgledam tu dvocasovnu zadnju epizodu! Nadam se da ce se sve supew zavrsiti, najvise po Shane i CARMEN (i hope so)! :fige:
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!