Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Chutzpah
Trenutno se indetifikujem kao bi.. Neka konfuzija u glavi, zbog par muskaraca koji su bili aktuelni. Al za par godina cu cini mi se biti cistokrvna lez :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
volim da govorim o sebi kao o biseksualnoj devojci u poslednje vreme, ali uvek se desi da mi postane jasno da sam l.e.z.b.e.j.k.a. sve sa crvenim lampicama u glavi i imaginarnim lupanjem po celu.
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2242759#p2242759]Galateja napisao:[/url]Zar ti nisi bi? Čini mi se da si pisala negde da si bi...

:saksofon:
(Trebalo mi je "SAMO" godinu dana da odgovorim... :lol: )

Rekla si bez filozofiranja hahaha. Seksualno gledano, ja JESAM bi, volim seks sa muskarcem, volim musko telo, VOOOLLIIIMM muski organ :smeh: i vrlo su mi fizicki privlacni...
Problem je sto ja nekako bas ne mogu da emotivno "kliknem" sa muskima, a za duzu vezu se meni recimo to bas vrednuje, te otud zene u "veznom" smislu i moja identifikacija kao lez.
Korisnikov avatar
By Taki
Shvatila sam da sam bi pre jedno godinu i po dana. Krivo mi je samo što to nisam otkrila pre.
Nisam od onih bisex osoba koje ne znaju da li će pre na jednu ili drugu stranu. Ja preferiram devojke tj. više me sada ženski pol i privlači i uzbuđuje nego pre i to devojke tipa Megan Fox, Anđa, Mila Kunis, Amber Heard, Galena, Nikoleta Lozanova itd. Baš sam zbog takve jedne slične njima i postala ovo čime se ponosim i ne bih svoju bisexualnost menjala ni za šta na ovoj planeti. Za mene je najlepša stvar na svetu žensko telo. Ali volim i muškarce tipa Andrej Pejić, Žarko Stojanović, Dejvid Bekam, Omar Borkan Al Gala, Ian Somerhalder. Ima opet ali... ali da imam devojku za koju bih svoj život dala, ne bih je ostavila makar sutradan došao Ian da me iz čista mira zaprosi. Nisam promiskuitetna osoba. A isto tako ne dam ono što je moje i ne delim tu osobu ni sa kim. :alexis:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558218#p2558218]Taki napisao:[/url]Shvatila sam da sam bi pre jedno godinu i po dana. Krivo mi je samo što to nisam otkrila pre.
Nisam od onih bisex osoba koje ne znaju da li će pre na jednu ili drugu stranu. Ja preferiram devojke tj. više me sada ženski pol i privlači i uzbuđuje nego pre i to devojke tipa Megan Fox, Anđa, Mila Kunis, Amber Heard, Galena, Nikoleta Lozanova itd. Baš sam zbog takve jedne slične njima i postala ovo čime se ponosim i ne bih svoju bisexualnost menjala ni za šta na ovoj planeti. Za mene je najlepša stvar na svetu žensko telo. Ali volim i muškarce tipa Andrej Pejić, Žarko Stojanović, Dejvid Bekam, Omar Borkan Al Gala, Ian Somerhalder. Ima opet ali... ali da imam devojku za koju bih svoj život dala, ne bih je ostavila makar sutradan došao Ian da me iz čista mira zaprosi. Nisam promiskuitetna osoba. A isto tako ne dam ono što je moje i ne delim tu osobu ni sa kim. :alexis:

same as me
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa bi. mada mi je uopšte glupo da se definišem, a još gluplje da objašnjavam nekome kome biseksualnost nije jasna kako "funkcioniše". jednostavno i momak i cura mogu da me privuku pre svega kao osobe, a pol, pf to, totalno nebitno, kao i rasa, nacionalnost itd.

jest da su mi devojke draže, ali kontam da je to jer uglavnom upoznajem kul devojke a muškarce kretene. ne želim da se prepustim predrasudama zbog pojedinaca tako da su obe opcije otvorene pa kako naiđe

u suštini sam boli me kurac. samo da je nama lepo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!