Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Gost
Originally posted by m..
Ja sam u stanju da budem najbolja drugarica onom ko mi kupi onu milku sa lesnicima, pa bar dok ne progutam cokishku.
Slatka si mi.

Kupice ti teta Ziza cokishku.

:)
Korisnikov avatar
By radoznala
Dobroooo, dobrooo!!!
Korupcija svuda....
Korisnikov avatar
By Gost
Ma, kupila bi teta Zhizha ovoj maloj m... i tri chokishke od po 300 grama, jer mi je furst mila em draga.

:love:
Korisnikov avatar
By m..
1x15 (bella_the_weird :hmm: )
2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
5x17 (^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
5x18 (Eleanor, the1whowished, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Dyke )
2x19 (sandrica, Mouse)
9x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
14x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
12x22 (Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia )
8x24 ( Amnesia :dj: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
16x25 (m.. :roll: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (hush, zbunjena :meda: , Doramar)
7x27 ( ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
5x28 (Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
12x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Marijana, Sky Blue )
11x30 (Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
7x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
4x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , D: ) :cigareta: ,Dana Scully)
2x34 ( bambola :smokin: ,Val :smirk: )
2x35 ( TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)
1x61 (�ivadinka �iki? - Teta Ziza :oklagija: )
Korisnikov avatar
By Gost
:klap: :klap: :B :B

Kupice ti teta Zhizha i dve bombonjere pride !

:kiss:
Korisnikov avatar
By m..
5x18 (Eleanor, the1whowished, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Dyke )
2x19 (sandrica, Mouse)
9x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
14x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
12x22 (Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia, Radoznala :hyper: + :zacepi:
)
8x24 ( Amnesia :dj: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
16x25 (m.. :roll: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
7x27 ( ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
12x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Marijana, Sky Blue )
11x30 (Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
7x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

1x zy (devokICa :zakljucano: ) - nemam pojma nek se neko pozabavi

Bolje. Buni, nadoknadices mi ovo u naturi :plezise:
:ugriz:
Korisnikov avatar
By radoznala
:cheer: ???? Uzas
Zamalo da ti kupim cokoladu
Korisnikov avatar
By m..
Pa ti reci koji hoces, pa cu ja lepo da udjem tamo i zamenim. posle, kad se Buni blagoizvoli posvetiti ovome, ona nek te ubaci tacno gde treba, kapiram da ima sve rodjendane u malom prstu.
Korisnikov avatar
By radoznala
Hocu :hyper: i :zacepi:

A ti reci koju cokoladu hoces :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Moze milka s celim lesnicima??? :trep:
Korisnikov avatar
By Delete
Evo, kupicu ja svima po cokoladu, samo de ne spominjete cokoladu kad sam gladna i kad mi se jede cokolada...je l` trebam jos koji put spomenuti cokoladu? :)
Korisnikov avatar
By m..
Joj nemoj, ja se gojim i od pomena.
Korisnikov avatar
By Hys.
pa rekoh ja bi volela ako moze ovaj smajlic :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by bella_the_weird
Dobila sam smajli. :grin:

brzo priznaj kako?? :) :redaljka:
By Swanheart
kako ce ovde da bude pokolj kad Zbunjena vidi ove liste
:kokice:
Korisnikov avatar
By zboO
@ Swanheart ...malena da li ti ja lichim na siledziju?? :smirk:

(nemam vremena,ni snage, ni dobre volje, a ni pozitivne energije... tak da se ne mogu posvetiti listi onako kako bi trebalo....ali potrudicu se za vikend)!
m..
Buni, nadoknadices mi ovo u naturi :plezise:
samo reci kada!! :P :P :P
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Sandy Veverica
Pa devojcica rece da je na silu vuku u nekakvo selo, pa se sazalih, uostalom ima gotivan nick i deluje simpaticno.Pride ima neke keceve da popravi :oklagija:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by zbunjena

(nemam vremena,ni snage, ni dobre volje, a ni pozitivne energije... tak da se ne mogu posvetiti listi onako kako bi trebalo....ali potrudicu se za vikend)!
m..
Buni, nadoknadices mi ovo u naturi :plezise:
samo reci kada!! :P :P :P
Pa bice tih zurki, pa ondak.
By Swanheart
Originally posted by zbunjena

:yes: :lol:
Korisnikov avatar
By someone
i dalje sam :mini: smajlic je sladak ali ja bih sada radje owaj :eya:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by someone
i dalje sam :mini: smajlic je sladak ali ja bih sada radje owaj :eya:
ali majeni, ne mouže taj smajli?, to je smajli? EYA, a ti nijesi EYA :eya:
Korisnikov avatar
By Val
A shta se ti bunish? :P :smeh:
Korisnikov avatar
By someone
pa...postoji taj smajlic i pod drugim naziwom :hyper: :) nema weze,onda nek ostane :mini:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by m..
Pa devojcica rece da je na silu vuku u nekakvo selo, pa se sazalih, uostalom ima gotivan nick i deluje simpaticno.Pride ima neke keceve da popravi :oklagija:
Pa ....hvala.
I zato shto mi je razredna pacijent :rafal:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by m..
Pa ....hvala.
I zato shto mi je razredna pacijent :rafal:
sve razredne su pacijentii
By Eleanor
Sad imam 19 godina. Napunila prije 4 dana. :party:
Korisnikov avatar
By zboO
6x18 ( the1whowished, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Dyke )
2x19 (Eleanor :party: , Mouse)
10x20 (sandrica,Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi:
)
8x24 ( Amnesia :auto: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
16x25 (m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

1x zy (devokICa :zakljucano: ) - nemam pojma nek se neko pozabavi

@ Eleanor ... HB i sve naj naj..!! :rodjendan: :klap:

uskoro stizu novi smajlici.... :evil:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!