Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Koliko su lez devojke promiskuitetne !? Skala od 1 do 10 !

1
2
3%
2
1
1%
3
3
4%
4
3
4%
5
6
9%
6
4
6%
7
5
7%
8
10
15%
9
4
6%
10
29
43%
By ...Sitnicava...
Originally posted by m..
...ikakvih kriterijuma, sexa radi.
E, to.

Mada, to je ok nekoliko puta za života, čisto da ne budemo prestrogi, ali opet ne bez IKAKVIH kriterijuma.

Tako da otpada.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Winter
Originally posted by m..
:opatica:
tvoje misljenje bih bas volela da cujem.
stvarno ? :trep:
da, kontam da ti imas dosta stroziji kriterijum sto se toga tice.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by m..
...ikakvih kriterijuma, sexa radi.
E, to.

Mada, to je ok nekoliko puta za života, čisto da ne budemo prestrogi, ali opet ne bez IKAKVIH kriterijuma.

Tako da otpada.
dobro, meni se kasno leto i rana esen 2006. poprilicno svodila na tu aktivnost, medjutim ne bez ikakvih kriterijuma, nego sam postojece dobrano spustila.
(nesto sam bila emocionalno skenjana, pa sam morala)
Korisnikov avatar
By Winter
Pa....ne mislim da na isti način shvatamo promiskuitet....da ne slažem nije mi se dalo čitati sve od početka.....ali to što recimo neka osoba X...u toku 7 dana..spava sa 2,3 ili 5 različitih osoba....ne znači nužno da je promiskuitetna (mada je upravo tako opisan i doživljen taj famozni promiskuitet)...ali ako je recimo ta ista osoba X...u 3 meseca bila se 3-4 osobe i nazivala svoje odnose sa njima vezom (koje su praktično trajale manje od mesec dana)...onda je za mene ona promiskuitetna..... I ne razumem zašto se promiskuitetim smatra samo ostvareni fizički kontakt...na kraju krajeva to je ipak samo telo..koje je zadovoljeno drugim telom....nda...upravo kako rekoh, promiskuitetni su mi oni ljudi koji su za kratko vreme kroz veze (tzv veze) promenili veći broj partnera :mag:
By ...Sitnicava...
Dakle, po tebi nije promiskuitet imati, kako kažeš, u toku 7 dana 2,3 ili 5 partnera?

m.., u pravu si, kriterijumi su joj opako strogi. :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
mhm, sad mi je jasnije, malo. kod tebe to ocigledno povlaci neku emocionalnu komponentu, dok ja te stvari gledam cisto fizicki. valjda mi iskustveno nije jasan taj koncept. kod mene ako je nesto trajalo i 2 nedelje i ukljucivalo emocije, onda sigurno necu naci nesto takvo u dogledno vreme, ako nije ukljucivalo emocije (serotonin, dopamin, endorfin, oksitocin ne brojim) onda moze i sutradan.
Korisnikov avatar
By Winter
@sitničava

očigledno da nisi uopšte shvatila o čemu sam ja pričala...probelmatika promiskuiteta je malo dublja.....nije promiskuitetna svaka jadnica ili jadnik koji idu od ruke do ruke, jer im je to jedini način da budu zapaženi i 'in' ili šta već.....tako da postoje dve grupe ljudi koji promene tih 2,3,5 ,7 ili koliko god partnera u kratkom roku....da se izrazim slikovito , lovci i lovine....lovci su svakako promiskuitetni, dok lovine nisu...iako i jedni i drugi promene jednak broj partnera....ko razume shvatiće o čemu pričam :mag:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ...Sitnicava...
Dakle, po tebi nije promiskuitet imati, kako kažeš, u toku 7 dana 2,3 ili 5 partnera?

m.., u pravu si, kriterijumi su joj opako strogi. :smeh:
ja znam jednu koja je 'imala veze' tako kako ej winter opisala, i jeste promiskuitet za medalju, samo nema kapacitet da to razvije do 5 u 7 dana (inace verovatno bi).
Korisnikov avatar
By m..
@sitničava

očigledno da nisi uopšte shvatila o čemu sam ja pričala...probelmatika promiskuiteta je malo dublja.....nije promiskuitetna svaka jadnica ili jadnik koji idu od ruke do ruke, jer im je to jedini način da budu zapaženi i 'in' ili šta već.....tako da postoje dve grupe ljudi koji promene tih 2,3,5 ,7 ili koliko god partnera u kratkom roku....da se izrazim slikovito , lovci i lovine....lovci su svakako promiskuitetni, dok lovine nisu...iako i jedni i drugi promene jednak broj partnera....ko razume shvatiće o čemu pričam :mag:
sad vise ne razumem. zato sto ne razumem koncept 'ja sam fina, nivna i gladna ljubavi, a ona me zavela pa ostavila'. ne gledam to ko igru macke i misa, nego kao 2 osobe koje svesno i dobrovoljno konzumiraju odredjen odnos.
By ...Sitnicava...
Aman, šalila sam se.

Nasuprot lovcima, ti u stvari pričaš o glupim i naivnim (neiskusnim) devojkama.
Korisnikov avatar
By Winter
Ne,ne,ne...nikako o finim, glupim i naivnim...pričam o onima koji hoće biti u centru pažnje...koji hoće biti popularni ili tako nešto...pa zato idu od ruke do ruke (opet se ponavljam , jbga).....
Korisnikov avatar
By m..
ok, ako sam shvatila za winter je promiskuitetna ona osoba koja obecava nesto vise ne bi li ribu odvukla u krevet, bez obzira na kolicinu partnera.
Korisnikov avatar
By m..
nisam shvatila opet. :nerd: zar se ljudi ne jebu for jebanja's sake?
Korisnikov avatar
By Winter
ajoj...ti mora da si plava :lol: .....ne,ne i ne...nije to onaj ko prodaje muda za bubrege i obećava štošta ne bi li nekog odvukao u krevet.....govorim o osobi(osobama) koje idu svesno iz tzv veze u vezu...a da su pri tom baš one inicijatori te veze....i sve te kontakte koji su svgea par dana, nazivaju vezom....a kad rekoh ''lovci''..e sad čekajte malo pa i to budem pobliže objasnila.....
Korisnikov avatar
By m..
aha, kool, to je onda onaj gore slucaj koji sam opisala. bila sam sa jednom takom na 3 dejta, ali se nisam jebala ni za zivu glavu. posle je ona pricala kako smo bile zajedno, sto sam ja uredno demantovala.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Bogu hvala pa ne postoji tema o tome koliko su pederi promiskuitetni.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
@sitničava

hahahahaha!
ova zainteresovana za dejt upravo rece: "nema tih big mekova...".
winter jbt, stvarno ko da imas tlinest godina! :blenta:
Korisnikov avatar
By Winter
sam bog zna o čemu ti pričaš..... :gatara: ....ne, ni on ne zna......
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Strix
Bogu hvala pa ne postoji tema o tome koliko su pederi promiskuitetni.
zamalo da je bude (tj da ubacim tamo gde bi bilo muskih odgovora).

dakle, koliko da ne kazem aktivna zena treba da bude da bi bila promiskuitetna?
Korisnikov avatar
By Khons
a meni se nekako namece pitanje zar je toliko bitno da l' se *ebe sa njih milion ili ne sve dok pazi na zdravlje/koristi odgovarajucu zastitu?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kakvi su virusi zaposeli planetu u poslednje vreme,
valja oprati ruke i pre i posle :D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Khons
a meni se nekako namece pitanje zar je toliko bitno da l' se *ebe sa njih milion ili ne sve dok pazi na zdravlje/koristi odgovarajucu zastitu?
upravo :up:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Khons
Meni promiskuitet nije ni dobar, ni los. Samo mi je bilo cudno da se povezuje sa nekom, bilo kojom, grupom zena i da se to potvrdjuje od toliko glasaca. Jer nekako nisam zapazala takvo ponasanje kao karakteristicno, vise kao izuzetak i retkost. Pa sam pocela da se pitam ili da ja nemam dobro zapazanje ili da ljudi cudne stvari podrazumevaju pod promiskuitetom... Tako da mi se svidelo pitanje od M.. , mislim da ako se ispostavi da ovi glasaci rec promiskuitet koriste za eventualne dve partnerke koja osoba ima mesecno ili godisnje onda mi je jasno sto su rezultati takvi...
Korisnikov avatar
By Khons
hajde da postoji neka univerzalno prihvacena kategorizacija npr promiskuitetne su one osobe koje tokom mesec dana spavaju sa 5 osoba itd. ali ovako sve mi je e=mc2
Korisnikov avatar
By m..
i meni, pa sam se zacudila kako ima toliko lezbejki koje imaju prebogat sexualni zivot i zapitala se gde pronalaze 'gradju za toliki roman'. i onda shvatila da je ljudima verovatno promiskuitet kada je neko sa 35 godjna bio sa vise od 4 devojke ili sta li, cim u anketi ima ovoliko odgovora pod 10.

sad mi nista nije jasno.

bar sam pokusala da iscackam generalni kriterijum.

mozda boje da napravim anketu, to je bar anonimno pa ljudi stosta biraju.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!