Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

To se jednostavno zamjeti i osobi nije potrebno samopouzdanje veličine planine niti zavidan IQ za to.

Dovoljan je ulovljen pogled, a u slučaju da osoba nosi cvidže za sunce :awesome:, well, tu je govor tEla koji kučke odaje.

Osobno mi je draže kad sam ja taj koji je zainteresiran i koji dobija motiv da lovi dok ne ulovi. A hoću, to je stoprocentno sigurno. :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
Meni može i napismeno ja opet neću skapirati. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kad se viđamo neko vreme pa mi iskreno i otvoreno kaže...
Korisnikov avatar
By gnossienne
Kad sagledam te neke situacije, ispada da sam tu prilično impulsivna i prosto mi izleti izraz oduševljenja (što naješće bude kada je prvi put vidim). Ne trudim se da to prikrijem, osim ako su neodgovarajuće okolnosti. Ipak, ne mislim da sam previše napadna, iako jasno kažem nekome da mi se dopada.
Tako ispada da u suštini ne pratim sitne znakove, već dobijem dosta jasan odgovor nakon preduzetog koraka. Ne volim posebno da šaljem neke sitne signale, igram kojekakve igrice zavođenja, toplo-hladno i slično i ignorišem ih i kad su meni upućeni.
Možda se par puta desilo da vagam jer nisam sigurna, ali ipak mislim da mi se zapravo te nisu ni dopadale.
Korisnikov avatar
By Lejla88
Najvise po pogledu...Zainteresovana osoba ``fiksira`` odredjena mesta duze no sto je konvencionalno. Po dvosmislenosti ( ako je ima, a obicno je ima )...Po smesku, koji naizgled nije nicim izazvan..Itd, itd...
By loreenche
Isključivo kad priđe i kaže: "ej sviđaš mi se." In all other cases, I'm a mule.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja ne bih provalio ni da me mlatne lopatom posred face.... Ne umem da čitam znakove kada sam ja u pitanju...
Korisnikov avatar
By ilija f
^same here

Juče mi se u jednoj kafani desilo da se dva puta zagledam sa jednim dečkom (jako lep momak :D) i drugi put je trajalo poduže, ali posle me je on ignorisao. A bio sam ubeđen da mi daje neki signal.

A ja se smeškam na specifičan način kad mi se neko dopada, i to ne mogu da promenim, a kad pričam sa nekim ko mi se baaaš dopada krenem da se petljam u govoru itd. :)
Korisnikov avatar
By bern
"mali si mali
kao so za ljubav"

^ tako sam ja pjevao pjesmu "mali signali" od bekvalčeve. a mislio sam i da meni pjevaju.
Korisnikov avatar
By Madonna
nemam pojma kako ali i pre nego što mi postane jasno kao dan posumnjam, i do sad se nisam prevario nijednom.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
ma mlogo sam dobra u tome - gledala sam u klubu deovjku koja mi se dopala i njen pogled shvatila kao da oce da me bije, te sam se okrenula i "pobegla". na kraju je ona meni prisla i rekla da joj se svidjam :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ mnogo mi poznata prica, jel se mi znamo?
Korisnikov avatar
By Tungi
Hvataju me za kurac i pišu 'ceduljice', druge znake ne čitam.
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419292#p2419292]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419286#p2419286]Tungi napisao:[/url]Hvataju me za kurac i pišu 'ceduljice', druge znake ne čitam.
:krezavi:
A kad suču tanke švalerske brke gledajući u tebe, a kad namiguju, hvataju se za međunožje i rukama prave asocijacije na seksualni čin ?
Jedan je namignuo nedavno, tiskajući se uz mene, na šta sam ja uzvratio okretanjem leđa, jer se jako loše 'snalazim' u tim situacijama, te me je okrenuo k sebi pitajući me 'je l' toliko strašno bilo?' :smeh: Tačnije, neprijatno mi je, postidim se, ne znam da uzvratim. Ipak su mi 'draži' ovi drugi, direktniji i određeniji, mada i tad šokove dozivljavam :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!