Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *Sandra*
cini mi se da je ta tvoja devojka malo nezrela...
mada ima i mnogo gorih (starijih) slucajeva :D
koliko uopste provodite zajedno godisnje/mesecno...?
pa ja i ona smo sada oko mesec dana preko leta jedna kod druge te smo oped mesec dana preko zime jer ja idem u skolu a ona na faks...zvuci premalo i jeste i meni zaista i jeste jer mi poruke i slicice dosade ali ne mozemo drugacije..inace moji neznaju sta sam niko oko mene nezna sta sam moram da glumim strejterku dok nju bas briga dali ce ko saznati ili ne,postavila je na status da smo zajedno vec odavno i iako se zezaju sa njom i govore joj svasta nju nije briga...ali najveci problem su nam pare jer su karte od zemlje do zemlje jako skupe a ni ja ni ona nismo od onih koje imaju...sigurno da imamo vise para da bi bilo drugacije al ovako....ponekad sam frustrirana jer mi nedostaje jako a i ona mi se ponekad otkrije pa skontam kad joj najvise trebam...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
veza na daljinu je sama po sebi jako tesko i zahtevna, pa i kad je odnos idealan. govorim iz licnog iskustva, tako da.. jeste to grubo sto sam napisala "raskid" ali ako vi preko poruka i skype niste cici-mici u prvih mesec dana zabavljanja, tesko cete opstati, a ti ces za njom patiti kao patika.

a posto kazes da ti je ovo prva devojka, note za buducnost:
bilo koja devojka koja ti nabija komplex da nisi dobra u krevetu je debil i moron. za sex je ipak potrebno dvoje i ako je ona motka, ti i da se sama pretvoris u muski polni organ, njoj ce opet nesto faliti.

srecno
mrzim sto sam lezbejka zato sto sam,od raskida potpuno sama i nemam nikoga da me razume.Mrzim sto moram da vodim dvostruki,pa i trostruki zivot kao i pitanja,kad ces da se udajes,zasto nemas decka?ne treba mi decko,zelim jednu divnu devojku koja ce me voleti i koju cu ja da volim.O deci jos ne razmisjam ali recimo da je i to problem.Ako bi se,pak,i udala za devojku koju volim,svakako bih zelela dete..mada..prvo bih volela da upoznam devojku a ne da budem k'o vuk samotnjak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530177#p2530177]Sad Princess napisao:[/url]mrzim sto sam lezbejka zato sto sam,od raskida potpuno sama i nemam nikoga da me razume.Mrzim sto moram da vodim dvostruki,pa i trostruki zivot kao i pitanja,kad ces da se udajes,zasto nemas decka?ne treba mi decko,zelim jednu divnu devojku koja ce me voleti i koju cu ja da volim.O deci jos ne razmisjam ali recimo da je i to problem.Ako bi se,pak,i udala za devojku koju volim,svakako bih zelela dete..mada..prvo bih volela da upoznam devojku a ne da budem k'o vuk samotnjak
Samo da ti kazem da te razumem u potpunosti.
Ja sam imala isti problem kada sam raskinula sa svojom prvom devojkom,jer je ona bila jedina sa kojom sam mogla da pricam o tome.
Tako da kada smo raskinule mene je vise zaboleo taj prekid komunikacije i ta tisina na koju sam bila prisiljena,nego sto mi je nedostajala ona kao osoba.
Naravno ,ti prema njoj joj imas emocije tako da je to druga stvar,ali ipak hocu da kazem da te razumem jer znam kako je kada nemas ni sa kime da popricas otvoreno o tome.
To je zaista tesko i teze od bilo kog raskida.
Ali sve ce se to srediti ne brini.
Moj ti je savet ili da se otvors str8 drugaricama pa da sa njima pricas o tome ili da nadjes novu devojku. :yes:
I ko zna zasto ali ja se uvek zalepim za ovu drugu opciju. :smeh:

Ali ozbiljno ,znas onu narodnu "klin se klinom izbija" :bigsmile: ,nadji ti neku devojku koja je ovde i tebi blizu i videces kako ce problemi u vezi biti upola manji (veze na daljinu ne uspevaju provereno).
A sto se ostalog tice,to sto ti je rekla da si losa u seksu itd. ..pa drugi forumasi su vec rekli umeso mene. She is a bitch.
Za hemiju i zadovoljstvo je uvek potrebno dvoje i tu nema veze da li je neko bio nevin ili ne , i da li ti je ona prva devojka ili dvadeset i prva,vec obostrane emocije i hemija i zelja da zadovoljis partnera.
Meni to vise zvuci kao da je ona htela namerno da te povredi i da ti nabije komplekse,ali o tome necu da pricam-to proceni sama.

U svakom sluaju ,glavu gore i bice sve u redu ,veruj mi. Voli sebe takvu kakva jesi i ne ponizavaj se ni zbog koga. Nemas razloga ni da mrzis sebe ni to sto si gay,vec samo da shvatis da si imala jedno lose iskustvo.
Malo je teze sto je to iskustvo sa devojkom tebi bilo prvo,ali nista zato.Bice sve u redu samo dok verujes u sebe i volis sebe takvu kakva si.
I ne dozvoli sebi da budes u vezi sa nekim ko cini da se osecas lose samo da bi imala sa kime da pricas.

puno pozdrava i glavu gore. :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530416#p2530416]Braveheart napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530177#p2530177]Sad Princess napisao:[/url]mrzim sto sam lezbejka zato sto sam,od raskida potpuno sama i nemam nikoga da me razume.Mrzim sto moram da vodim dvostruki,pa i trostruki zivot kao i pitanja,kad ces da se udajes,zasto nemas decka?ne treba mi decko,zelim jednu divnu devojku koja ce me voleti i koju cu ja da volim.O deci jos ne razmisjam ali recimo da je i to problem.Ako bi se,pak,i udala za devojku koju volim,svakako bih zelela dete..mada..prvo bih volela da upoznam devojku a ne da budem k'o vuk samotnjak
Samo da ti kazem da te razumem u potpunosti.
Ja sam imala isti problem kada sam raskinula sa svojom prvom devojkom,jer je ona bila jedina sa kojom sam mogla da pricam o tome.
Tako da kada smo raskinule mene je vise zaboleo taj prekid komunikacije i ta tisina na koju sam bila prisiljena,nego sto mi je nedostajala ona kao osoba.
Naravno ,ti prema njoj joj imas emocije tako da je to druga stvar,ali ipak hocu da kazem da te razumem jer znam kako je kada nemas ni sa kime da popricas otvoreno o tome.
To je zaista tesko i teze od bilo kog raskida.
Ali sve ce se to srediti ne brini.
Moj ti je savet ili da se otvors str8 drugaricama pa da sa njima pricas o tome ili da nadjes novu devojku. :yes:
I ko zna zasto ali ja se uvek zalepim za ovu drugu opciju. :smeh:

Ali ozbiljno ,znas onu narodnu "klin se klinom izbija" :bigsmile: ,nadji ti neku devojku koja je ovde i tebi blizu i videces kako ce problemi u vezi biti upola manji (veze na daljinu ne uspevaju provereno).
A sto se ostalog tice,to sto ti je rekla da si losa u seksu itd. ..pa drugi forumasi su vec rekli umeso mene. She is a bitch.
Za hemiju i zadovoljstvo je uvek potrebno dvoje i tu nema veze da li je neko bio nevin ili ne , i da li ti je ona prva devojka ili dvadeset i prva,vec obostrane emocije i hemija i zelja da zadovoljis partnera.
Meni to vise zvuci kao da je ona htela namerno da te povredi i da ti nabije komplekse,ali o tome necu da pricam-to proceni sama.

U svakom sluaju ,glavu gore i bice sve u redu ,veruj mi. Voli sebe takvu kakva jesi i ne ponizavaj se ni zbog koga. Nemas razloga ni da mrzis sebe ni to sto si gay,vec samo da shvatis da si imala jedno lose iskustvo.
Malo je teze sto je to iskustvo sa devojkom tebi bilo prvo,ali nista zato.Bice sve u redu samo dok verujes u sebe i volis sebe takvu kakva si.
I ne dozvoli sebi da budes u vezi sa nekim ko cini da se osecas lose samo da bi imala sa kime da pricas.

puno pozdrava i glavu gore. :)
ne da si opisala nego si izdominirala..stvarno kad malo stavim prst na celo ima tu neke istine ...hvala ti u svakom slucaju :)
Korisnikov avatar
By Blady
Dominiras Brave, dominiras...
Nazalost da bi sve to ispunila moras da se osamostalis i da se odselis od svojih. Sto se tice pitanja kad ces se udati ah to ti je nas mentalitet tj nasih roditelja koji su se poozenili ili poudavale do 30-te. Sad su druga vremana. Brak sa devojkom (bice jednog dana i kod nas nadamo se), deca? Pa drugarica mi je pricala da se u Nemackom vec radi na tome da se od dve zenske osobe napravi dete (pojma nemam kako) ali da se radjaju samo zenska deca i da taj zahvat kosta boga oca. :trampolina:
Korisnikov avatar
By mOwbid
jer bih vise volela da budem peder pa da me hejtuju homofobi pa da mogu da se bijem.

Slika
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537261#p2537261]Cincila napisao:[/url]Pa drugarica mi je pricala da se u Nemackom vec radi na tome da se od dve zenske osobe napravi dete (pojma nemam kako) ali da se radjaju samo zenska deca i da taj zahvat kosta boga oca. :trampolina:
Pa da, od dve zene je nemoguce (barem za sada) dobiti musko dete jer zenske osobe imaju XX hromozome, a muske osobe XY. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Jer su zene uzasno komplikovane.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537328#p2537328]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537261#p2537261]Cincila napisao:[/url]Pa drugarica mi je pricala da se u Nemackom vec radi na tome da se od dve zenske osobe napravi dete (pojma nemam kako) ali da se radjaju samo zenska deca i da taj zahvat kosta boga oca. :trampolina:
Pa da, od dve zene je nemoguce (barem za sada) dobiti musko dete jer zenske osobe imaju XX hromozome, a muske osobe XY. :)
muškarci su definitivno izumirajuća vrsta. sad sam se setila jednog dokumentarca u kom supporting evidence za prethodno izloženu tvrdnju vide u postepenom smanjivanju Y hromozoma.
Korisnikov avatar
By Cincila
Nazalost tacno je da su muskarci izumirujuca vrsta :( Ebga kakvi su takvisu sasavi ipak su potrebni :)
Korisnikov avatar
By Madonna
sve češće mrzim što sam gej i što čujem i pročitam svakojaka sranja koja su tipična za ''OVAJ SVET''

znaaaam znam kako zvuči and i dont give a shit

ja bih u stvari nekako da se izolujem od svega i svih ali šta je tu je
kako će se preživi videćemo
Korisnikov avatar
By zozefin st
MDNa je cesto prisutan u estrogen fix-u , i veoma je dobrodosao :)...
Korisnikov avatar
By Madonna
:kiss:

eto vidiš bledu, šta oćeš a? oće se biješ :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Dodzi dodzi :pervert:

Ma jeste, to se ja salim sa mojom madonkom :hug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!